Osuuskunta KPY

Märit Sareyko Epicalin uudeksi toimitusjohtajaksi

Jaa

Pohjoismaissa toimiva datakonsultointiyritys Epical saa uuden toimitusjohtajan, kun muun muassa Valtech Nordicsin toimitusjohtajana toiminut ja Stora Enson CIO:n tehtävää aiemmin hoitanut ruotsalainen Märit Sareyko aloittaa uudessa toimessa 1. huhtikuuta. Hän korvaa tehtävää aiemmin hoitaneen Mikko Valorinnan. Sareyko tuo Epicaliin osaamista muutosjohtamisesta ja syvällistä ymmärrystä pohjoismaisesta IT-markkinasta. Hän lähtee kehittämään yrityksen tuottavuutta sekä ylläpitämään Epicalin erinomaista asiakastyytyväisyyttä.

Märit Sareyko aloittaa Epicalin toimitusjohtajana 1. huhtikuuta (Kuvaaja: Nadja Endler)
Märit Sareyko aloittaa Epicalin toimitusjohtajana 1. huhtikuuta (Kuvaaja: Nadja Endler)

Muun muassa dataan, analytiikkaan, tietoturvaan, sovelluksiin ja integraatioihin erikoistunut Epical on Enfo Oy:n tytäryhtiö, ja se työllistää Suomessa ja Ruotsissa yhteensä 400 työntekijää. Enfo on Osuuskunta KPY:n pitkäaikaisin omistuskohde. 
 
Päätös uuden toimitusjohtajan palkkaamisesta tehtiin, koska Epicalin on reagoitava entistä voimakkaammin organisaatiossa tapahtuneisiin muutoksiin, yhteistyön tiivistämiseen eri maiden välillä ja kannattavuuden edistämiseen. Nimittämällä uuden toimitusjohtajan Epical pyrkii hyödyntämään markkinoiden tarjoamia mahdollisuuksia, ratkaisemaan muutosten taustalla olevia haasteita ja vahvistamaan asemaansa pohjoismaisella datakonsultointialalla. 

”Märitillä on laaja kokemus ja asiantuntemus työskentelystä kaikissa Pohjoismaiden markkinoissa sekä vahvat näytöt organisaatiomuutosten ja yhteistyön edistämisestä. Tärkein päätös, jonka yhtiön hallitus voi tehdä, on valita paras mahdollinen henkilö luotsaamaan Epicalia tämän muutosvaiheen läpi. Uskomme vakaasti, että olemme tehneet erinomaisen päätöksen valitessamme Märitin”, Epicalin hallituksen puheenjohtaja ja Osuuskunta KPY:n toimitusjohtaja Anssi Lehikoinen toteaa. 

Yli 20 vuotta Pohjoismaisilla markkinoilla työskennellyt Sareyko uskoo Epicalin hyötyvän hänen ammattitaidostaan ja kontakteistaan ja etenkin Suomen ja Ruotsin synergiamahdollisuuksien paranevan. Uuden toimitusjohtajan tavoitteena on luotsata Epical tulevien muutosten läpi mahdollisimman avoimesti nykyiset vahvuudet säilyttäen. 

”Epicalilla on nyt tällä hetkellä paras asiakastyytyväisyys, jonka olen urallani nähnyt. Se tarkoittaa, että meillä on todella hyviä ja taitavia konsultteja, joilla on vahvat ja pitkät suhteet asiakkaisiin. Se itsessään on jo todella vahva perusta tuottavalle kasvulle ja perusta, jonka päälle voi rakentaa nopeastikin”, Sareyko toteaa. 

Epical on pohjoismainen datakonsultointiyritys, joka on erikoistunut muun muassa dataan ja analytiikkaan, tietoturvaan, sovelluksiin ja integraatioihin. Yhdessä 400 digiasiantuntijamme kanssa tuemme ja mahdollistamme asiakkaidemme datan hallinnan, hyödyntämisen ja suojaamisen. Näemme vastuullisen datan hyödyntämisen tehokkaana työkaluna, jolla voidaan aikaansaada positiivisia muutoksia maailmassa. Se auttaa ratkaisemaan asiakkaidemme ja yhteiskuntamme vakavimpia ongelmia. Epical on Enfo Oy:n tytäryhtiö ja osa KPY-konsernia.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Märit SareykoEpical, toimitusjohtaja (1. huhtikuuta alkaen)

Puh:+46 70 380 42 64

Kuvat

Märit Sareyko aloittaa Epicalin toimitusjohtajana 1. huhtikuuta (Kuvaaja: Nadja Endler)
Märit Sareyko aloittaa Epicalin toimitusjohtajana 1. huhtikuuta (Kuvaaja: Nadja Endler)
Lataa
Märit Sareyko (Kuvaaja: Nadja Endler)
Märit Sareyko (Kuvaaja: Nadja Endler)
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

140-vuotias KPY on arvopohjainen osuuskunta, jonka omistaa Osuuskunta KPY:n osuudenomistajien muodostama yhteisö.

Haluamme luoda elinvoimaa omaa toimintaamme laajemmin sijoittamalla arvopohjaamme sopiviin, toimintansa käynnistys- ja alkuvaiheen ohittaneisiin kannattavan kasvun yhtiöihin sekä kehittämällä modernia työpäiväkokemusta edistäviä toimitilakiinteistöjämme ja palveluitamme.

Visionamme vuoteen 2026 on olla liike-elämän ekosysteemi, joka on yksi Suomen arvostetuimmista menestyjien kasvuympäristöistä. Tätä visiota toteutamme sekä omistamalla aiempaa monipuolisemmin kiinnostavia yhtiöitä (Momentum-strategia) että luomalla ekosysteemejä ja yhteisöjä, jotka houkuttelevat osaajia ja luovat edellytyksiä yritysten kasvulle (Nova-strategia). Katsomme, että Momentum ja Nova -strategialinjamme täydentävät ja tukevat luontevasti toinen toisiaan.

Lue lisää: www.kpy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskunta KPY

KPY-konsernin liiketulos parantui merkittävästi edellisestä vuodesta9.4.2024 09:00:00 EEST | Tiedote

KPY-konsernin tilikauden 2023 operatiivinen tulos kehittyi myönteisesti. Konsernin liikevaihto, käyttökate ja liiketulos vahvistuivat edellisvuoteen verrattuna. Tytäryhtiöistä Novapolis ylsi erinomaiseen tulokseen liiketoimintaa kasvattaen ja kannattavuuttaan edelleen vahvistaen. Konsernin painopiste on ollut Novapoliksen aktiivisen kehittämisen ja tuloksen lisäksi Voimatelin ja Enfon kannattavuuden parantamisessa. Strategian mukainen työ kannattavuuden vahvistamiseksi jatkuu.

Osuma Henkilöstöpalvelut nousi henkilöstöalan suurimpien joukkoon21.3.2024 08:51:42 EET | Tiedote

Kuopiossa sijaitseva Osuma Henkilöstöpalvelut on noussut henkilöstöalan 20 suurimman yrityksen joukkoon, sijoittuen suoraan listauksen 17. sijalle. Henkilöstöalan liikevaihdon kehitystä seuraava lista julkaistaan Henkilöstöala Hela ry:n toimesta. Osuman sijoituksen myötä listalla on pitkästä aikaa toimija Itä-Suomesta. Useimmat listalla olevista yrityksistä ovat päätoimipaikaltaan Helsingissä tai Tampereella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye