Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Jens Wiklund Danske Bank Suomen maajohtajaksi

Jaa

Danske Bank on nimittänyt Suomen henkilöasiakasliiketoiminnan johtajan Jens Wiklundin Suomen maajohtajakseen 2.4.2024 alkaen. Hän jatkaa myös nykytehtävässään henkilöasiakasliiketoiminnan johtajana.

Danske Bankin nykyinen maajohtaja Stojko Gjurovski jää lähes 40 vuoden pankkiuran jälkeen eläkkeelle huhtikuussa 2024.

”Siirryn mielelläni seuraavaan elämänvaiheeseen, jossa voin käyttää enemmän aikaa perheen ja ystävien kanssa. Viimeiset neljä vuotta Suomen maajohtajana ovat olleet inspiroivaa aikaa, ja olen samaan aikaan ylpeä ja nöyrä nähdessäni miten olemme yhdessä pystyneet vahvistamaan Suomen toimintojen avainlukuja kaikissa yksiköissä, ja miten tärkeä rooli Suomella on Danske Bankin uudessa Forward ’28 -strategiassa”, Stojko Gjurovski sanoo.

”Suomi on yksi Danske Bankin ydinmarkkina-alueista, ja on kunnia tulla nimitetyksi Suomen kolmanneksi suurimman pankin maajohtajaksi. Odotan innolla pääseväni työskentelemään yhdessä maajohtoryhmän ja kaikkien osaavien kollegoiden kanssa kasvustrategiamme ja asiakaskokemuksen vahvistamisen parissa. Seuraavat vuodet ovat käännekohta kestävän siirtymän osalta ei vain rahoitusalalla, vaan myös yhteiskunnissa. Suomella on paljon potentiaalia ilmasto- ja luontohaasteiden kääntämisessä mahdollisuuksiksi, ja näen että pankkina yksi tärkeimmistä tehtävistämme on tukea niin henkilö- kuin yritysasiakkaitamme heidän siirtymäsuunnitelmissaan neuvonnalla ja palveluilla”, Jens Wiklund sanoo.

Jens Wiklund aloitti Danske Bankin Suomen henkilöasiakasliiketoiminnan johtajana tammikuun 2024 alussa. Jens Wiklundilla on kokemusta ylemmissä johtotehtävistä Nordeassa ja Handelsbankenissa, ja hän on työskennellyt Suomen lisäksi Alankomaissa, Iso-Britanniassa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Nimityksen edellytyksenä on, ettei rahoitusvalvontaviranomaisilla ole huomautettavaa nimitykseen.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Danske Bank Suomen henkilöasiakasliiketoiminnan johtaja Jens Wiklund
Danske Bank Suomen henkilöasiakasliiketoiminnan johtaja Jens Wiklund
Lataa

Danske Bankista

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. 

Danske Bank on pohjoismainen yleispankki, jolla on vahvat alueelliset juuret ja tiivis yhteys ympäröivään maailmaan. Danske Bank -konsernin pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa, ja yhtiön osake on listattu Nasdaq Kööpenhaminassa. danskebank.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Danske Bank A/S, Suomen sivuliike

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye