SDP EDUSKUNTA

SDP:n Johannes Koskinen: Yhteisvastuurahastoa kannattaa puntaroida kiihkottomasti

Jaa

Europarlamentaarikko Mauri Pekkarinen kirjoittaa Suomenmaassa, että SDP olisi lähdössä uusien yhteisvastuiden tielle, joka tarkoittaisi satojen miljardien eurojen suuruista rahastoa. Europarlamentaarikko unohtaa mainita, että Suomelle voisi kertyä rahaston kautta investoinneista selvästi maksuosuuttamme isommat hyödyt.

Kuva: Jukka-Pekka Flander/SDP
Kuva: Jukka-Pekka Flander/SDP

- Maurin ja hallituksen linja on, ettei ehdoteta yhtään ratkaisuja. Päinvastoin: hallitus on pistänyt pään pensaaseen ja katsonut sivusta, kun investoinnit valuvat Saksaan ja Ranskaan, sanoo kansanedustaja Johannes Koskinen.

Suomen tulisi hakea monipuolisesti ratkaisuja teknologisesti edistyneiden alojemme rahoitukseen. Yhteisvastuurahasto olisi esitys, jota elinkeinoelämän edustajat Suomessa kannattavat.

- Meidän on esitettävä avauksia ja puntaroitava niitä huolella. Muuten olemme vain yksin oikeassa täällä pohjolan perukoilla. Lopullinen kiistanaihe silloin olisi, kuka viimeisenä sammuttaa valot, päättää Koskinen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP EDUSKUNTA

SDP:n Joona Räsänen: Marttinen, katso peiliin!19.4.2024 21:27:18 EEST | Tiedote

Tuoreessa Ilta-Sanomien haastattelussa Matias Marttinen kritisoi Antti Lindtmanin oikeudenmukaisempaa vaihtoehtoa julkisen talouden sopeuttamisesta. SDP:n kansanedustaja Joona Räsäsen mukaan Matias Marttisen kommentit SDP:n suuntaan ovat hupaisia. Varsinkin kun nykyisen hallituksen aikana valtion velkaantuminen ei ole vähentynyt, vaan päinvastoin kiihtynyt viime vaalikauteen verrattuna. Ennen vaaleja annetut lupaukset velkaantumisen lopettamisesta ovat osoittautuneet pelkiksi tyhjiksi sanoiksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye