Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Matkailu täydentää Turun Kevät -tapahtuman monipuolista ohjelmaa Turun Messukeskuksessa 12.-14.4.2024

Jaa

Uudistunut Turun Kevät vastaa messuvieraiden toiveisiin – tämän vuoden ohjelmaan on lisätty matkailuvinkkejä lähimatkailuun ja ulkomaille. Lisäksi tapahtuma tarjoaa tuttuun tapaan runsaasti ideoita tulevaan kasvu-, veneily- ja mökkeilykauteen. 

– Kehitämme jatkuvasti Turun Messukeskuksen omia tapahtumia. Nyt reagoimme kiinnostavan matkailusisällön kysyntään tuomalla matkailun mukaan Turun Kevät -tapahtumaan. Ohjelmassa pääpaino on kuitenkin edelleen piha-, puutarha-, vene- ja mökkiteemoissa, kertoo Turun Messukeskuksen projektipäällikkö Henna Laaksonen.

Matkailu näkyy messuohjelmassa muun muassa Kroatian purjehdusmatkavinkkeinä sekä lähimatkailuideoina Turun ja Varsinais-Suomen alueelle. Matkailualan opiskelijat ovat koonneet eri teemaisia reissutärppejä esimerkiksi ruoan, saariston ja salaisten helmien ympärille.

Keväisiä vapaa-ajan ideoita niin maalle kuin merelle

Perinteikkään Turun Kevät -tapahtuman ohjelmaa on uudistettu palvelemaan entistä monipuolisemmin keväisistä ja kesäisistä harrastuksista kiinnostuneita messukävijöitä. Jo pelkästään näytteilleasettajia saapuu lähes 100. 

– Haluamme inspiroida laajasti niin mökkeilystä, veneilystä kuin puutarhan hoidosta innostuneita harrastajia. Kasvukausi tarjoaa mukavaa puuhastelua esimerkiksi  parvekekasvattajille tai kukkasidonnasta kiinnostuneille. Tapahtuma tarjoaa vinkkejä hyvin laajalle skaalalle harrastajia, summaa Laaksonen.

Näytteilleasettajien lisäksi messuvieraat voivat kerätä uusia ideoita kevääseen monipuolisesta ohjelmasta, työnäytöksistä ja -pajoista. 

Messukeskuksen B-halli täyttyy mökkeilyyn, veneilyyn sekä merelliseen vapaa-aikaan liittyvistä tuotteista ja palveluista. C-hallista messukävijät löytävät kesäiseen piha- ja puutarhaelämään liittyvät tuotteet ja palvelut. Matkailun tuotteet ja palvelut on keskitetty Auditorioon. Näiden lisäksi Ohjelmalavalla on koko viikonlopun luentoja ja näytöksiä. 

Otteita ohjelmasta: 

  • Lumoavat kasvit – tietoa kasvien selviytymisstrategioista ja kommunikointitavoista pe klo 16:00 ja la klo 15:00. 

  • Kasvata hyvää – ajankohtaiset vinkit hyötykasvien kasvattamisesta la klo 13:00 ja su klo 11:30. 

  • Pähkinämies Joel Rosenbergin vinkit pähkinöiden kasvatukseen pe klo 14:00 sekä ekologiseen ja satoisaan metsäpuutarhaan la klo 11:30.

  • Kroatian vinkit purjehtijalle, la klo 15:30 sekä su klo 14:00.

  • Kalastuksen pelisäännöt pe klo 12:00 ja 15:00, la klo 12:00 ja 14:30 sekä su klo 12:30 ja 15:00.  

  • Suomen Vapaa-ajankalastajien suositut Pyyntihetkestä pannulle! -kalankäsittelynäytökset pe klo 13:00 ja 16:00, la klo 11:00, 13:30 ja 15:30, su klo 11:30 ja 14:00. 

  • Suomen Kukkakauppiasliitto ry:n Varsinais-Suomen piiri ry:n upeat kukkasidontanäytökset la klo 11:00 ja 13:30 sekä su klo 11:00 ja 13:00.

Messujen aukioloajat ja liput:

Pe 11–18, la 10–17 ja su 10–16. Liput ostettavissa edullisemmin ennakkoon: https://liput.messukeskus.fi/fi/events/e/turun-kevat-piha-puutarha-seka-mokki-vene-2024/6548bd2798cede64178b456a

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Turun Messukeskus Oy on messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys, jonka liiketoimintaan kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Turun Messukeskus Oy/Turun Messu- ja Kongressikeskus

Kädentaitomessut Turun Messukeskuksessa tulevana viikonloppuna13.3.2024 10:25:39 EET | Tiedote

Varsinaissuomalaisten käsityön ystävien paljon odottama tapahtuma palaa välivuoden jälkeen Turun Messukeskukseen. Mediapro Messut on järjestänyt kädentaitomessuja Turussa 16 kertaa vuodesta 2004 alkaen ja kaiken kaikkiaan 110 kertaa eri puolilla Suomea. Käsityön arvostus on edelleen korkealla ja käsin tekeminen harrastuksena kasvaa vuosi vuodelta. Turun Kädentaitomessuilla 16.-17.3. on laaja kattaus upeita näytteilleasettajia. Mukana on käsityöläisiä valmiine tuotteineen. Esillä on mm. vaatteita, asusteita, käyttö- ja sisustusesineitä, grafiikkatuotteita, koruja ym. Valmistuotteet ovat kotimaisen käsityön taidonnäytteitä. Messujen väriloistoa edustaa myös esimerkiksi kankaat, langat, askartelutarvikkeet ja muut materiaalit itse tekeville. Harrastajat saavat paljon ideoita omiin luomuksiinsa. Torilla tavataan – nimittäin Taitotorilla. Tapahtuman keskellä olevalla Taitotorilla tapahtuu koko messujen ajan, ja työnäytöksissä pääsee tutustumaan vaikkapa kuvanveistoon, piilosilmukkavirkkauks

Navigate 2024 kokoaa merenkulkualan ja logistiikan ammattilaiset Turun Messukeskukseen29.2.2024 08:10:00 EET | Tiedote

Turun Messukeskuksessa järjestetään Suomen suurin merenkulkualan tapahtuma, Navigate, 15.–16.5.2024. Messut on suunnattu kaikille alan toimijoille laivanrakennuksesta logistiikka-alan yrityksiin. Sisällöltään uudistunut ja monipuolistunut tapahtuma tarjoaa laadukkaan kattauksen kansainvälistä ja kotimaista huippuosaamista. Tänä vuonna keskitytään erityisesti kannattavaan liiketoimintaan ja kestävän kehityksen investointeihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye