Hedin Automotive Oy

Corvetten maahantuonti Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa Hedin Mobility Groupille

Jaa

Hedin Mobility Group on erittäin innoissaan, että konserni on valittu ikonisen amerikkalaisen urheiluauto Corvetten viralliseksi maahantuojaksi Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Corvetten ja Hedin Mobility Groupin jännittävä yhteistyö merkitsee myös tärkeää virstanpylvästä Hedin Mobility Groupin missiossa tuoda arvostettuja ja korkean suorituskyvyn kulkuneuvoja pohjoismaiselle markkinalle.

Corvetten virallisena maahantuojana Hedin Mobility Group vastaa myynnistä, huollosta ja asiakaskokemuksesta Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa varmistaen, että asiakkaat saavat poikkeuksellisen korkeaa laatua ja suorituskykyä, joista Corvette on tunnettu maailman laajuisesti. Yhteistyö alleviivaa Hedin Mobility Groupin sitoutuneisuutta tarjota vertaansa vailla olevaa valikoimaa premium-ajoneuvoja vaativalle asiakaskunnallensa.

”Olemme erittäin ylpeitä siitä, että saamme edustaa Corvettea, brändiä, joka on amerikkalaisen autoilun aatelia,” sanoo Hedin Mobility Groupin konsernijohtaja Anders Hedin. ”Corvetten suorituskyvyn, innovaation ja muotoilun perinne sopii täydellisesti visioomme tarjota asiakkaillemme ylivoimainen ajokokemus. Odotamme innolla, että pääsemme esittelemään uusimmat mallit markkinoillemme ja toivottaa niin uudet kuin vanhatkin Corvette-intoilijat tervetulleeksi showroomeihimme.”

Corvetten myynti aloitetaan kuluvan vuoden toisella vuosineljänneksellä esittelemällä uusimmat Corvette-mallit, mukaan lukien paljon odotetut seuraavan sukupolven urheiluautot, joissa yhdistyy Corvetten tuttu suorituskyky ja edistyksellinen teknologia sekä muotoilu. Hedin Automotive Groupin laaja jälleenmyyntiverkosto ja palvelupisteet Pohjoismaissa varmistavat, että Corvette-omistajat saavat ensiluokkaisen tuen ja hoidon.

Corvette-harrastajia Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa odottaa näiden legendaaristen urheiluautojen huikea ajokokemus yhdistettynä Hedin Automotive Groupin ylivoimaiseen asiakaspalveluun ja asiantuntijuuteen luksusautojen parissa.

Corvetten julkistetut viralliset myyntipisteet ovat Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä. Norjan ja Suomen myyntipisteet julkistetaan myöhemmin.

Avainsanat

Kuvat

Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiön autoliiketoiminnasta vastaavat Hedin Automotive Finland Oy ja Bavaria Finland Oy, jotka myyvät vuosittain yli 40 000 autoa ja suorittavat yli 300 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa yhdeksäätoista automerkkiä: Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Hongqi, INEOS Grenadier, Jeep, Kia, Maxus, Mazda, MINI, Mitsubishi, MG, Nissan, Opel, Peugeot, Škoda ja Subaru. www.hedinautomotive.fi


Hedin Mobility Group
 on yksi Euroopan suurimmista autokaupan toimijoista, jolla on yli 12 500 työntekijää ja toimintaa 13 maassa. Vuonna 2023 liikevaihto oli noin 7 miljardia euroa ja konserni myi yli 218 000 ajoneuvoa. Hedin Mobility Group toimii kolmella pääliiketoiminta-alueella: maahantuonnissa, vähittäiskaupassa ja liikkuvuusratkaisuiden tarjoana. Konserni toimii BYD:n, Dodgen ja RAMin, Fordin ja Ford F-150:n, Hongqin, INEOS Grenadierin, MG:n sekä Renaultin, Dacian ja Alpinen maahantuojana. Yli 40 merkin tuotevalikoiman ja noin 330 oman jälleenmyyjäliikkeen eurooppalaisen jälleenmyyjäverkoston ansiosta konserni tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille täyden palvelun tarjontaa uusista ja käytetyistä henkilöautoista, hyötyajoneuvoista ja kuorma-autoista. www.hedinmobilitygroup.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hedin Automotive Oy

Hedin Automotive jatkaa Suomen yhtiöiden ja toimintojen uudelleenorganisointia21.5.2024 09:34:36 EEST | Tiedote

Autoinsinööri Jussi Valkeapää (35 v.) on nimitetty Jälkimarkkinointijohtajaksi 1.6.2024 alkaen. Jussin vastuualueena on kaikkien Hedin Automotiven Suomen yhtiöiden jälkimarkkinoinnin liiketoiminta, prosessit ja kehittäminen. Uuden tehtävänsä ohella Jussi jatkaa myös vauriokorjaamotoimintojen johtajana. Jälkimarkkinointijohtajana hän raportoi Martti Muonalle ja Hedin Mobility Groupin jälkimarkkinointijohtaja Peter Jürgensenille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye