Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry

Mediainfo verkossa: Kosmetiikka-allergiat haaste kauneudenhoitoalalla

Jaa

Kampaamoissa ja kauneushoitoloissa on petrattavaa allergiaosaamisessa, selvisi Allergia-, iho- ja astmaliiton kyselytutkimuksessa. Kysely toteutettiin helmikuussa 2024 ja siinä kartoitettiin kosmetiikka-allergisten kokemuksia kampaamoissa ja kauneushoitoloissa asioinnista.

Useita erilaisia kosmetiikkatuotteita pitkällään pöydällä, esimerkiksi hiuskiinne, shampoo, kosteusvoide, deodorantti ja silmänympärysvoide.
Satu Karmavalo, STUDIO KOO Allergia-, iho- ja astmaliitto

Tule kuulemaan 18.4. mediainfoomme kyselytutkimuksen tuloksista ja siitä, miten kauneusalan yritykset voisivat petrata toimintaansa kosmetiikka-allergisten palvelemisessa. Kerromme myös kosmetiikka-allergioista ja miten vähennetään allergisoitumisen riskiä. Lisäksi kuulet, mitä eroa on tuoksuherkkyydellä ja hajusteallergialla. 

Info järjestetään verkossa Teams-kokouksena ja se kestää 30 minuuttia. Kyselyn tuloksista kertoo Allergia-, iho- ja astmaliiton asiantuntija Katariina Ijäs ja kosmetiikka-allergioista Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen asiantuntija Merike Laine. Tilaisuudessa toimittajilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä. 

Aika: torstai 18.4. klo 8.30–9.00
Paikka: Teams-kokous verkossa
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu infoon keskiviikkoon 17.4. klo 12 mennessä viestinnän asiantuntija Tuija Tervolle osoitteeseen tuija.tervo@allergia.fi. Saat linkin tilaisuuteen 17.4. iltapäivällä.
Järjestäjä: Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry ja Helsingin Allergia- ja Astmayhdisty ry

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Viestinnän asiantuntija Tuija Tervo, puh.040 7302 118, tuija.tervo@allergia.fi

Linkit

Allergia-, iho- ja astmaliitto parantaa allergiaa, ihosairauksia ja astmaa sairastavien sekä palovamman kokeneiden elämänlaatua.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye