Jyväskylän Messut Oy / Paviljonki

Kaikki digiturvallisuudesta Paviljongissa – Digiturvallisuusmessut yhdistävät asiantuntijat, yritykset ja ajankohtaiset tietoturvateemat

Jaa

Digiturvallisuusmessut järjestetään toista kertaa messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa Jyväskylässä 18.4.2024. Messuilla esitellään ratkaisuja digiturvallisuuden kehittämisestä kiinnostuneille organisaatioille sekä kuullaan mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja alan polttavimmista aiheista.

Digiturvallisuusmessut 2023
Digiturvallisuusmessut esittelevät ratkaisut tietoturvan kehittämiselle Anne Kalliola Jyväskylän Messut Oy

Digiturvallisuusmessuja ovat mukana järjestämässä Jyväskylän Messujen kanssa yhteistyössä Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän Ammattikorkeakoulu, Suomen kyberosaamiskeskus FICEC, Digi- ja väestötietovirasto sekä Jyväskylän kaupunki.

”Digiturvallisuus on aihe, joka koskettaa nykypäivänä enemmän tai vähemmän meitä jokaista. Tietoturvauhkien, kuten kyberhyökkäysten, mis- ja disinformaation sekä henkilökohtaisten tietojen kalastelun globaali kasvu tekevät tietoturvan kehittämisestä välttämätöntä niin organisaatioissa, kuin yksityiselämässä”, toteaa Jyväskylän yliopiston Informaatioteknologian tiedekunnan tutkimusjohtaja Martti Lehto.

”Digiturvallisuusmessut ja siihen osallistuvat monialaiset asiantuntijat sekä palveluntarjoajat esittelevät tämänhetkiset parhaat ratkaisut tietoturvan kehittämiselle”, jatkaa Jyväskylän Messut Oy:n myyntipäällikkö Matti Kuosmanen.

”Vahvan tietoturvan rakentaminen on välttämätöntä kaikissa organisaatioissa. Vaikka aihe tuntuisikin kaukaiselta, suosittelemme tulemaan messuille ottamaan tietoturva-asiat kerralla haltuun. Digiturvallisuusmessut tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kohdata asiantuntijat, oppia tietoturva-asioista lisää ja kartoittaa alan yhteistyökumppaneita ja palveluntarjoajia hyvin matalalla kynnyksellä.”, Kuosmanen kertoo.

Messujen ohjelmassa kuullaan useista ajankohtaisista aiheista kuten tekoälystä ja tietoturvasäädöksistä. Puhujina nähdään digiturvallisuusalan huippunimiä, kuten Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden työelämäprofessori ja turvallisuusasiantuntija Jarno Limnéll, Digi- ja väestitietoviraston VAHTI-pääsihteeri Kimmo Rousku, Kyberala ry:n eli Finnish Information Security Clusterin (FISC) toiminnanjohtaja Peter Sund sekä tietoyhteiskunnan ja tietoturvan asiantuntija Petteri Järvinen.

Lisäksi puhujina on laajasti muita eri alojen ja yritysten edustajia, mm. europarlamentaarikko Henna Virkkunen, Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin pääjohtaja Jarkko Saarimäki, Amazon Web Services Security Specialist Solutions Architect Markku Kaskenmaa sekä Jyväskylän yliopiston Informaatioteknologian tiedekunnan lehtori Panu Moilanen, joka on tutkinut mm. informaatiovaikuttamista ja -sodankäyntiä.

Näytteilleasettajina messuilla on mukana kotimaisia ja kansainvälisiä digiturvallisuusalan yrityksiä ja palveluntuottajia sekä kyberalan koulutusta edistäviä korkeakouluja. Näytteilleasettajat tarjoavat mielenkiintoista ja informatiivista sisältöä kaikille digiturvallisuudesta kiinnostuneille sidosryhmille, kuten kehittämishaluisten yritysten ja organisaatioiden edustajille, alan opiskelijoille ja julkishallinnon edustajille.

Digiturvallisuus 2024 -messut järjestetään torstaina 18.4. klo 9–17 messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy kävijäksi rekisteröitymällä. Ennakkorekisteröityminen on auki tapahtuman verkkosivuilla ja rekisteröityminen ennakkoon nopeuttaa tapahtumaan saapumista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Digiturvallisuusmessut 2023
Digiturvallisuusmessut esittelevät ratkaisut tietoturvan kehittämiselle
Lataa
Digiturvallisuusmessut 2023
Lataa
Digiturvallisuusmessut 2023
Lataa
Digiturvallisuusmessut 2023
Lataa

Linkit

Lisätietoa julkaisijasta

Jyväskylän Messut Oy vastaa messu- ja tapahtumakeskus Paviljongin toiminnasta kokonaisuudessaan. Järjestämme suosittuja ammatti- ja kuluttajamessuja sekä muita arvostettuja tapahtumia Paviljongissa Jyväskylässä ja muualla Suomessa. Vuokraamme Paviljongin muunneltavia tiloja ja tuotamme tapahtumapalveluja muille tapahtumajärjestäjille.

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki on todellinen kohtaamispaikka ja yksi Suomen suurimmista tapahtumakeskuksista, jossa järjestetään noin 1000 tapahtumaa ja vierailee yli 400 000 asiakasta vuosittain.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Jyväskylän Messut Oy / Paviljonki

Jyväskylän Rakennusmessut 2024 esitteli monipuolisesti rakentamisen uutuuksia, trendejä ja ratkaisuja Paviljongissa17.3.2024 19:58:11 EET | Tiedote

Jyväskylän Rakennusmessut keräsi 15.−17.3.2024 yli 150 näytteilleasettajaa Paviljonkiin esittelemään uutuuksia, trendejä ja ratkaisuja rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja pihan teemoista. Rakennusmessuilla oli monipuolista ohjelmaa kolmen päivän ajan. Messujen avauspuheenvuoron piti Anu Kärkkäinen Rakennusteollisuus RT:stä aiheesta Uudistuva rakennuslaki.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye