Aluevaltuusto kokoontuu 16.4.2024

Jaa

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston seuraava kokous järjestetään tiistaina 16.04.2024, klo 17:30 alkaen Aalto-yliopiston päärakennus Dipolissa, Kaleva-sali, Otakaari 24, Espoo.  

Aluevaltuustossa on hyvinvointialuejohtaja Sanna Svahnin katsaus ajankohtaisiin asioihin ja aluevaltuusto käsittelee muun muassa vuoden 2023 talousarvion sitovien erien olennaiset toteumapoikkeamat ja valtuustoaloitteen.

Kokous on avoin ja sitä voi seurata suorana verkkolähetyksenä tai kokouksen jälkeen tallenteena hyvinvointialueen Youtube-kanavalla.

Keskustelua kokouksen teemoista ja aiheista voi katsoa kokouksen jälkeen suorana lähetyksenä tai myöhemmin tallenteena hyvinvointialueen Youtube-kanavalla.

Kokousaineistot ovat luettavissa hyvinvointialueen verkkosivuilla.

Avainsanat

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

YouTube: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Verkkosivut: www.luvn.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Välfärdsområdesstyrelsens utlåtande: vi stöder inte nedläggningen av förlossningsavdelningen vid Lojo sjukhus22.4.2024 18:20:54 EEST | Tiedote

Välfärdsområdesstyrelsen konstaterar i sitt utlåtande till HUS-sammanslutningens styrelse om utvecklingsförslagen till HUS-sammanslutningens servicenät att Västra Nylands välfärdsområde inte stöder nedläggningen av förlossningsavdelningen vid Lojo sjukhus. En omfattande helhetsbedömning bör göras av HUS förslag till att lägga ned förlossningstjänsterna och konsekvenserna av ändringarna i den kirurgiska verksamheten.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye