Kokkolan kaupunki

Opetus- ja kasvatusjohtajan rekrytointi etenee henkilöhaastatteluihin

Jaa

Kokkolan sivistystoimiala jaetaan 1.9.2024 lähtien opetus- ja kasvatustoimialaan sekä kulttuuri- ja vapaa-aikatoimialaan. Opetus- ja kasvatusjohtajan rekrytointi käynnistyi maaliskuussa.

Virkaan saatiin yhteensä 15 hakemusta

 • Djupsund Ronnie, kasvatustieteiden maisteri, Kokkola
 • Elo Johanna, kasvatustieteiden maisteri, Kokkola
 • Huhtala Taina, kasvatustieteiden maisteri, Voltti
 • Jäntti Ilkka, kasvatustieteiden maisteri, Yli-Ullava
 • Kielinen Marko, filosofian tohtori, Oulu
 • Kilpilä Ville, filosofian ja hallintotieteiden maisteri, Seinäjoki
 • Kärkkäinen Johanna, yhteiskuntatieteiden ja hallintotieteiden maisteri, Ylihärmä
 • Markusbacka Katarina, varhaiskasvatustieteiden maisteri, Kälviä
 • Matilainen Juha-Matti, kasvatustieteiden maisteri, Seinäjoki
 • Palo Anna-Maria, filosofian maisteri, Kokkola
 • Riihimäki Anni, kasvatustieteen maisteri, Kivijärvi
 • Shahi Takuri Punam, BA Information Technology, Kokkola
 • Söderlund Maarit, kasvatustieteiden maisteri, Kristiinankaupunki
 • Tolonen Miika, teologian tohtori, Keuruu
 • Viitala Päivi, sosionomi YAMK, Kokkola

Henkilöhaastatteluihin etenee viisi hakijaa

Haastatteluihin etenevät Ronnie Djupsund, Johanna Kärkkäinen,  Anna-Maria Palo, Anni Riihimäki ja Maarit Söderlund. Haastattelut pidetään 24. –25.4. Valintatyöryhmä tiedottaa prosessin etenemisestä seuraavan kerran huhtikuun lopulla.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Resultaten från Kommunbarometern 2024 har publicerats27.5.2024 11:45:39 EEST | Tiedote

I enkäten Kommunbarometern, förverkligad av Företagarna i Finland rf, kartläggs vartannat år kommunernas och företagarnas samarbete samt det näringspolitiska läget på nationell, regional och kommunal nivå. Taloustutkimus frågade på uppdrag av Företagarna i Finland företagare om deras åsikter om näringspolitikens olika teman i företagets hemkommun. Olika teman bedömdes på skalan 1–5. Enkäten genomfördes 1.2–8.4.2024 och besvarades av 9 627 företagare från olika håll i Finland. På Karlebys område besvarades enkäten av sammanlagt 50 företagare. Kommunbarometerns resultat publicerades på tisdag 14.5 i samband med Kommunledningens seminarium i Åbo.

Vuoden 2024 Kuntabarometrin tulokset julkaistiin27.5.2024 11:45:39 EEST | Tiedote

Suomen Yrittäjät ry:n Kuntabarometri -kyselyllä kartoitetaan joka toinen vuosi kuntien ja yrittäjien yhteistyötä sekä elinkeinopolitiikan tilaa valtakunnallisesti, alueellisesti ja kuntakohtaisesti. Taloustutkimus kysyi Suomen Yrittäjien toimeksiannosta yrittäjiltä mielipiteitä yrityksen kotikunnan elinkeinopolitiikan eri teemoista. Teemoja arvioitiin asteikolla 1-5. Kysely toteutettiin 1.2.–8.4.2024, ja siihen vastasi 9 627 yrittäjää eri puolilta Suomea. Kokkolan alueelta kyselyyn vastasi yhteensä 50 yrittäjää. Kuntabarometrin tulokset julkaistiin tiistaina 14.5. Kunnallisjohdon seminaarin yhteydessä Turussa.

Pitkä odotus palkitaan – Kälviän, Lohtajan ja Ullavan kuntahistoriahanke käynnistyy23.5.2024 08:22:12 EEST | Tiedote

Kokkolan kaupunki on valinnut historioitsija Ville Eerolan toteuttamaan Kälviän, Lohtajan ja Ullavan kuntahistoriateosta. Kälviän, Lohtajan ja Ullavan liittymisestä Kokkolaan tehtiin päätös vuonna 2007, ja varsinainen kuntaliitos astui voimaan 2009. Kolmen pitäjän pitkistä historioista tuotetaan moderni, runsaasti kuvitettu ja ammattimaiseen tutkimukseen pohjautuva kirja, joka tavoiteaikataulun mukaan julkaistaan 2027.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye