Elintarviketeollisuusliitto ry

Kutsu medialle Elintarviketeollisuuden infoon ke 24.4. klo 9.00–10.00

Jaa

Kuluttajien ostovoiman hiipuminen on näkynyt ruokavalinnoissa. Hinta on jyrännyt valintakriteerinä, kauppojen tarjoukset ovat vetäneet ja saaneet ihmiset poikkeamaan tutuista tuotteista. Tilaa kuluttajan ostoskorissa ovat ottaneet kauppojen omat merkit niin Suomessa kuin Euroopassa.

Mostphotos/Stokkete

Joko kuluttajien kysyntä elpyy? Onko hinta edelleen ykköskriteeri vai palaavatko kuluttajat takaisin tuttuihin brändeihin? Vahvistuuko vastuullisuuden merkitys ruokavalinnoissa? Millainen oli kotimaisen elintarviketeollisuuden alkuvuosi? Ja miten kehysriihen päätökset näihin vaikuttavat? 

Elintarviketeollisuusliiton mediatilaisuudessa luvassa vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin sekä mielenkiintoista tietoa kaupan omien merkkien menestyksestä Euroopassa.

Tervetuloa kuulolle keskiviikkona 24.4. klo 9.00–10.00

Tilaisuuteen osallistutaan Teams-yhteydellä.

Ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 23.4. klo 15.00 mennessä osoitteeseen: suvi.rinta-kiikka@etl.fi

Tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Tietoa julkaisijasta

Elintarvike­teollisuusliitto on ruoka-alan suunnannäyttäjä ja kokoava voima. Edustamme Suomessa toimivia ruoka- ja juomayrityksiä. Tavoitteenamme on uudistuva ja vetovoimainen ruoka-ala, joka luo hyvinvointia koko Suomeen.

Elintarviketeollisuusliiton toiminnan piirissä olevat noin 600 yritystä kattavat kaikki elintarviketeollisuuden toimialat ja elintarviketeollisuuden tuotannon Suomessa lähes kokonaan.

Elintarviketeollisuus on Suomessa kolmanneksi suurin teollinen toimiala, joka työllistää 40 000 henkeä. Ruokia ja juomia valmistavia yrityksiä toimii kaikkialla maassamme.

Koko ruoka-ala (alkutuotanto, elintarviketeollisuus, päivittäistavarakauppa ja ruokapalvelut) työllistää Suomessa yhteensä 340 000 henkeä, kun välilliset vaikutukset lasketaan mukaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Elintarviketeollisuusliitto ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye