Merikarvian kunta

Merikarvian kunnan matkailupalveluesite vuodelle 2024 on ilmestynyt

Jaa

Merikarvia on kummallisen kodikas - täydellinen paikka niille, jotka etsivät rauhaa, kiinnostavaa tekemistä ja luonnon kauneutta - kaikkea sopivassa suhteessa. Tänään kunnanvirastolla pakattiin kirjeet yhteistyössä Merikarvian kesäasukkaat ry:n kanssa postitukseen. Painotuore matkailupalveluesitteemme, jossa kerrotaan tästä kaikesta -  lähti matkaan. 

matkailupalveluesite
matkailupalveluesite

Moni pitää edelleen postiluukkuun kolahtavasta paperisista matkailupalveluesitteestä, vaikka verkkopalveluillakin tietysti on omat etunsa, opistosihteeri Seija Väre toteaa - molempi parempi. Väre on koordinoinut postituspäivän jo vuosia - yhdessä eri toimijoiden kanssa pakkaamme odotetut matkailupalveluesitteemme postituskuoriin.

"Ilman Merikarvian kesäasukkaiden tärkeää tukea postitustyössä ei 1400 kirjettä olisi kuorissaan kahdessa tunnissa", Seija Väre kiittelee. "Postituspäivän väki vaihtelee vuosittain jonkin verran - viraston työntekijöitä on kuitenkin aina mukana.  Tärkeänä yhteistyökumppanina oli myös tänä vuonna Merikarvia-lehti muiden alueen yrittäjien lisäksi. Matkailupalveluesite on matkailijoiden lisäksi monelle kuntalaiselle tärkeä tietopaketti yritysten ja muiden palveluntuottajien mahtavista palveluista - laaja kattaus yksissä kansissa", Väre toteaa.  

"Merikarvian voit kokea vaikkapa luontoretkillä ja vaelluksilla, kalastaen, liikkumalla vesillä, vierailemalla historiallisissa paikoissa ja tutustumalla laajaan matkailupalvelutarjontaamme", kunnanjohtaja Juha Vasama kehaisee. "Meiltä löytyy majoitusvaihtoehtoja jokaiseen makuun, aina kodikkaista mökeistä luksushuviloihin.  Tarjoamme myös opastettuja kierroksia ja räätälöityjä palveluita", Vasama vinkkaa.

Varaa siis kesän mahtavimmat elämyksesi nyt - tutustu matkailupalveluesitteeseemme ja vieraile verkkosivulllamme. Merikarvian ainutlaatuiset elämykset odottavat sinua!

https://merikarvia.fi/2024/04/uusi-matkailupalveluesitteemme-on-ilmestynyt-valitse-kesan-parhaat-puuhat-taalta/

 https://merikarvia.fi/matkailijalle

Yhteyshenkilöt

Kuvat

matkailupalveluesite
matkailupalveluesite
Lataa

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Merikarvian kunta

Merikarvian kunta kutsuu yhdistystoimijat illanviettoon 3.9.2024 - teemana kiitokset ja yhteinen tulevaisuuskeskustelu25.6.2024 17:09:52 EEST | Tiedote

Merikarvian kunta kutsuu kaikki uudet ja vanhat yhdistystoimijat yhteiseen illanviettoon syyskuun alussa 2024. Tavoitteena on kiittää Merikarvian kunnan poikkeuksellisen aktiivisia yhdistyksiä sen tekemästä arvokkaasta yhteiskunnallisesta työstä. Samalla voidaan jakaa ajatuksia siitä, miten voisimme yhdessä viedä tärkeää työtämme eteenpäin uusin raikkain ideoin. Tilaisuudessa Merikarvian kunnan lisäksi Satakunnan Yhteisökeskus, Commu-palvelu ja Leader Pohjois-Satakunta tuovat terveisensä alueen yhdistystoimijoille. Tämä on tilaisuus tuoda esiin jo tehdyn työn hedelmiä ja yhdistää uudet ja vanhat voimat sekä ideat yhdeksi kokonaisuudeksi. Yhdessä saatamme siirtää vaikka vuoria, jos sille päälle satumme, Merikarvian kunnan kehittämispäällikkö toteaa.

Vaihtoehto vaaleilla valitulle edustukselliselle demokratialle - RatkaisuTori-toiminta19.6.2024 11:17:23 EEST | Tiedote

Merikarvian kunnan Ratkaisu-Tori toiminta on kokeilevaa toimintaa, joka vahvistaa kuntalaisten mahdollisuuksia osallistua asuinseutunsa kehittämiseen. RatkaisuTori-toiminta tarkoittaa käytännössä keskustelua siitä, mihin kunnan hallinnossa käytettävissä olevat varat sijoitetaan. Toiminta perustuu siis yhteistyölle. Panelistit saavat kommentoitavakseen kunnan talousarvion luonnoksen. He esittävät ideoita itselleen tärkeistä teemoista kunnanvaltuustolle, jolla on lopullinen päätösvalta siihen, mihin kunnan varat käytetään. Osallistujahaku on parhaillaan käynnissä ja pari vapaata paikkaa on jäljellä. Viime vuonna toimintamallia kokeiltiin ensi kertaa ja tänä vuonna jatketaan tämän uudenlaisen toimintamallin kehittämistä.

Onkohan maalle muutto ollut koskaan ennen näin helppoa?18.6.2024 13:26:48 EEST | Tiedote

Sinäkin olet saattanut haaveilla maalle muuttamisesta ja etsit sitä oikeaa. Onko unelmiesi koti maaseudun rauhassa, palvelut ja luonto lähellä ja etätyötkin onnistuu? Merikarvialla tilat etätyöhön löytyy myös kunnanvirastolta jos kaipaat mukavaa työyhteisöä, jonka kanssa jutella kahvitunnilla. Meillä asuminen on edullista, varhaiskasvatus maksutonta ja edullisia harrastusmahdollisuuksiakin riittää. Kansalaisopisto räätälöi sinulle tekemistä, jos lempipuuhasi ei löydy jo valmiiksi kurssilistalta tai melkein loputtamasta valikoimasta liikuntapalveluja tai yhdistystoimintaa. Olemme huomanneet, että joskus haaveet ei toteudu kun on hankalaa löytää sopiva asunto. Yhdistimme voimamme ja käynnistimme yhdeksän kunnan yhteistyöhankkeen ratkaisemaan tämän pulman. Jos etsit uutta elämänvaihetta maalta tai jos sinulla on tyhjillään oleva maaseudulla sijaitseva asunto, huoneisto tai vakituiseksi asunnoksi soveltuva mökki, joka odottaa uutta elämää ja uusia asukkaita - nyt on sinun tilaisuutesi.

Pohjois-Satakunnan kunnat kysyvät kuntalaistensa mielipiteitä sote-palveluverkkosuunnitelmasta FCG:n laatiman kyselyn avulla10.6.2024 14:34:30 EEST | Tiedote

Satakunnan maakunnassa Satakunnan hyvinvointialue on järjestänyt alueen sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuspalvelut 2023 alusta alkaen. Pohjois-Satakunnan kunnat (Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Pomarkku, Merikarvia ja Siikainen) keräävät nyt tietoa kuntalaistensa mielipiteistä hyvinvointialueen palveluverkkoselvitykseen liittyen. Tietoja käytetään sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden kehittämiseen kuntalaisten toiveita vastaaviksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye