Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

250 lukiolaista pääsee tutustumaan korkeakouluopiskeluun Haaga-Helian ja Laurean Porvoon kampuksella

Jaa

Lukiot ja ammattikorkeakoulut tekevät paikallista yhteistyötä, jonka tavoitteena on esitellä ammattikorkeakoulua jatko-opintovaihtoehtona. Linnankosken lukion ja Askolan lukion opiskelijat pääsevät jälleen tällä viikolla tutustumaan Porvoon kampuksen opintotarjontaan.

Haaga-Helian Porvoon kampuksen aula
Haaga-Helia Porvoon kampuksella opiskelee noin 1100 opiskelijaa 50 eri maasta.

Samalla lukiolaisilla on mahdollisuus suorittaa avoimen ammattikorkeakoulun opintopisteitä, jotka voi myöhemmin hyväksilukea hakeutuessaan jatko-opintoihin ammattikorkeakouluun.

Porvoossa voi opiskella Haaga-Heliassa liiketaloutta, matkailualaa ja ilmailuliiketoimintaa niin suomeksi kuin englanniksikin. Laureassa voi Porvoossa opiskella sosionomiksi tai sairaanhoitajaksi.

Vierailun aikana lukiolaiset tutustuvat ammattikorkeakouluopiskeluun toiminnallisissa työpajoissa ja erilaisten käytännön harjoitusten kautta. Käynti kampuksella ja amk-opiskelijoiden ja opettajien kohtaaminen luo aitoja mielikuvia opiskelusta ja innostaa amk-opintojen pariin. Lukiolaiset pääsevät muun muassa harjoittelemaan elvytystaitoja ja tutustumaan kestävään matkailuun.

Korkeakouluyhteistyö kuuluu lukioiden opinto-ohjaukseen. Lukiolaisten vierailut on suunniteltu lukion ja ammattikorkeakoulujen opinto-ohjaajien ja opettajien yhteistyössä. Suunnittelu aloitettiin jo syksyllä ja toiminta jatkuu vuosittain. Yhteistyö on myös osa Haaga-Helian ja Laurean välistä vuoropuhelua kampuksella.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia on ammattikorkeakoulu, jossa koulutamme liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkimme ja kehitämme näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietojenkäsittely, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, journalismin koulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Meille on tärkeää, että opiskelijoillamme on heti valmistuttuaan vahvat siteet työelämään. Panostamme toiminnassamme yrittäjyyteen, yhteistyöhön, innovatiivisuuteen ja kansainvälisyyteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye