Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Risto E. J. Penttilä: Viiden vuoden kuluttua ovat olemassa vain ne yritykset, jotka osaavat hyödyntää tekoälyä

Jaa

Mitä suomalaisten pk-yritysten tulisi tehdä, jotta ne pysyisivät kilpailukykyisinä? Nordic West Officen toimitusjohtaja Risto E. J. Penttilä keskustelee tekoälyyn liittyvistä kysymyksistä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun vanhemman tutkijan Anna Lahtisen kanssa.

Kaksi nuorta aikuista istumassa sohvalla, molemmat katsovat kannettavaa tietokonetta.
Haaga-Helian hankkeessa tutkitaan tekoälyn mahdollisuuksia pk-yrityksille. Kuva: Haaga-Helia

Tekoälyn vallankumous on jännittävä matka, jonka aikana tulee olemaan myös ikäviä yllätyksiä, Penttilä toteaa. Videolla Penttilä kertoo myös siitä, millä tavalla hän hyödyntäisi tekoälyä Suomen talouden tasapainottamisessa.

Keskustelu on osa ”Tekoäly Suomessa” -sarjaa, jota tehdään  ”Tekoälykäs pk-yritys” -hankkeessa. 

Työsuojelurahaston tukemassa hankkeessa avataan tekoälyn merkitystä muutosmatkana yksilöiden ja yritysten tasoilla. Hankkeen toteuttaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu yhdessä tiiviin partneriverkoston kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye