SDP EDUSKUNTA

SDP:n Tuula Väätäinen: Miksi perussuomalaisilla on hankaluuksia pysyä totuudessa?

Jaa

SDP:n kansanedustaja Tuula Väätäinen on huolissaan perussuomalaisten poliittisesta toiminnasta, joka on herättänyt vakavaa huolta totuuden ja lupauksien pitämisen suhteen. - Perussuomalaisten kyky arvioida oikeaa ja väärää näyttää olevan täysin hukassa.

Kuva: Jukka-Pekka Flander / SDP
Kuva: Jukka-Pekka Flander / SDP

- Olen jo lapsuudesta oppinut arvot totuudesta ja rehellisyydestä. Nämä kuitenkin tuntuvat olevan kaukana perussuomalaisten toiminnasta. Valkoiset valheet ja lupausten pettäminen näyttävät olevan perussuomalaisille arkipäivää ilman omantunnon tuskaa, Väätäinen toteaa.

Erityisen huolestuttavaa Väätäisen mielestä on perussuomalaisten äänestäjille antamat lupaukset lasten ja nuorten tulevaisuudesta, jotka ovat osoittautuneet tyhjiksi lupauksiksi. 

- Leikkaustoimet, joita perussuomalaiset ovat tukeneet, kohdistuvat monilta osin juuri lapsiin ja nuoriin, mikä kaventaa heidän mahdollisuuksiaan rakentaa polkua kohti menestyvää aikuisuutta, Väätäinen muistuttaa.

- Pettyneenä ja huolestuneena odotamme perussuomalaisilta selitystä täydelliselle takin käännölle ja poliittisen linjan ristiriitaisuuksille, Väätäinen päättää. 

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP EDUSKUNTA

Työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan sd-edustajat: Suomen suunta työelämäkysymyksissä on huolestuttava23.5.2024 13:23:53 EEST | Tiedote

Hallituksen julkisen talouden suunnitelma tuleville vuosille tarkoittaa epäoikeudenmukaista talouden tasapainotusta, jossa heikoimmassa asemassa olevilta otetaan enemmän. Suunnitelmasta puuttuvat aidot työllisyystoimet. Asiantuntijoiden mukaan leikkaukset vähentävät talouskasvua 0,5 prosentilla tulevina vuosina. Samalla hallituksen toimet uhkaavat lisätä sukupuolten välistä epätasa-arvoa sekä harmaan talouden lieveilmiöitä. Työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan sd-edustajat eivät hyväksy hallituksen julkisen talouden suunnitelmaa ja jättivät asiasta valiokunnassa eriävän mielipiteen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye