Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

SSO maksaa asiakasomistajilleen Bonuksen lisäksi ylijäämänpalautusta

Jaa

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n edustajisto on kevätkokouksessaan vahvistanut ylijäämänpalautuksen maksamisen SSO:n asiakasomistajille. Ylijäämänpalautusta maksetaan SSO:n toimipaikoista vuoden 2023 aikana tehdyistä Bonukseen oikeuttavista ostoista yhteensä yli 0,6 miljoonaa euroa.

SSO:n edustajiston kevätkokouksessa vahvistettiin osuuskaupan hallituksen esitys ylijäämänpalautuksen maksamisesta. Ylijäämänpalautus tarkoittaa sitä, että osuuskauppa ohjaa osan edellisvuoden tuloksestaan takaisin omistajilleen, eli asiakkaille. Päätöksen ylijäämänpalautuksen maksamisesta tekee asiakasomistajien valitsema edustajisto edellisen vuoden tuloksen perusteella.

– Ostojen keskittäminen kannattaa ja hyöty konkretisoituu asiakasomistajille joka kuun 10.päivä, Omistajan tilipäivänä maksettavan Bonuksen muodossa. Toukokuun tilipäivä on varmasti erityisen ilahduttava, kun Bonuksen lisäksi maksetaan myös ylijäämänpalautus. Se on yksi tapamme kiittää asiakasomistajiamme ostojen keskittämisestä omalle alueelle, ja se lisää myös kotiseutumme ostovoimaa ja hyvinvointia, kertoo toimitusjohtaja Tapio Finér.

– Toimipaikkaverkoston uudistukset, kuten Lohjan Prisman uudistus, Sale Nummelan uuden yksikön avaus loppukesästä sekä innovatiiviset ruoan robokuljetukset ovat kaikki panostuksia siihen, että voimme palvella asiakasomistajiamme yhä paremmin myös jatkossa, jatkaa Finér.

---------------------------------------------------------------------

Milloin ja mihin ylijäämänpalautus maksetaan?
Ylijäämänpalautus maksetaan SSO:n asiakasomistajien S-Tileille perjantaina 10. toukokuuta.

Mistä ylijäämänpalautusta kertyy?
Ylijäämänpalautusta maksetaan SSO:n toimipaikoista vuoden 2023 aikana tehdyistä Bonukseen oikeuttavista ostoista. Alkoholi ja tupakka sekä ostot yhteistyökumppaneilta ja tytäryhtiöistä (PP-auto ja Lohjan Autokeskus Oy) eivät kerrytä ylijäämänpalautusta.

Paljonko ylijäämänpalautusta on tulossa?
Ylijäämänpalautusta maksetaan 0,25 % SSO:n toimipaikoista vuoden 2023 aikana tehdyistä Bonukseen oikeuttavista ostoista. Pienin palautettava summa on 0,50 euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva, paikallisten ihmisten omistama kasvava alueosuuskauppa. SSO:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja etuja yli 70 000 asiakasomistajalleen. SSO:n tavoitteena on pysyä kehityksen kärjessä kaikilla toimialoillaan: market- ja tavaratalokaupassa, liikennekaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa sekä autokaupassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Kauppakeskus Loheen tulossa uudistuksia – Normal rantautuu Loheen syksyllä 20247.6.2024 14:11:30 EEST | Tiedote

Kauppakeskus Loheen on tulossa uusia vuokralaisia ja raikkaita uudistuksia kesän ja syksyn 2024 aikana. Uudistukset vaativat tilamuutoksia ja tästä syystä Sokos tullaan keskittämään Lohen toiseen kerrokseen. Muutoksen yhteydessä Sokos saa käyttöönsä myös Outletin liiketilan, tehden näin Sokosessa asioinnista entistäkin sujuvampaa, kun kaikki palvelut löytyvät jatkossa samasta kerroksesta. Sokokselta vapautuvaan liiketilaan on tulossa kiinnostava uusi vuokralainen, kun tanskalainen vähittäiskauppaketju Normal avaa myymälänsä kauppakeskus Loheen. Syksyllä avattava Lohen myymälä täydentää hienosti kauppakeskuksen monipuolista liiketarjontaa. Normalin valikoimista löytyy ihonhoito- ja hygieniatuotteita, kosmetiikkaa, snackseja, meikkejä ja puhdistusaineita pysyvästi alhaiseen hintaan. – Haluamme kehittää kauppakeskus Lohea aktiivisesti ja asiakkaitamme kuunnellen. Normal oli erittäin toivottu asiakkaiden keskuudessa, ja olemme iloisia voidessamme toteuttaa nämä toiveet. Samalla saamme tuod

ABC Lohja laajentaa aukioloaan 3.6. – olit sitten aamuvirkku tai yökyöpeli, ABC palvelee sinua jatkossa 24 tuntia vuorokaudessa27.5.2024 09:52:51 EEST | Tiedote

Ykköstien varrella sijaitseva ABC Lohja on tunnettu pysähdys- ja asiointipaikka niin paikallisten kuin kauempaakin tulleiden matkalaisten joukossa. Liikenneaseman monipuoliset palvelut ovat 3.6. alkaen entistäkin paremmin saatavilla, kun ABC laajentaa aukioloaan, ollen jatkossa auki 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. – Asiakkaat ovat toivoneet meiltä laajempia aukioloja – monet kun ovat tottuneet asioimaan esimerkiksi marketeissa vuorokauden ympäri. On erittäin hienoa saada nyt vastata näihin toiveisiin, kertoo Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n ABC ryhmäpäällikkö Maarit Rissanen tyytyväisenä. Kesä on liikenneasemalla erityisen vilkasta aikaa, kun kesälomalaiset mielellään pysähtyvät tauolle paikassa, jossa yhdellä pysähdyksellä hoituu sekä auton tankkaus tai lataus että nälän karkoituskin. Nälkäisille matkalaisille onkin luvassa herkullisia uutisia, kun uudistuneen salaattipöydän lisäksi ABC Lohjalla starttaa myös ABC pizzapöytäkonsepti. – Pizzapöytä on tervetullut lisä jo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye