Hedin Automotive Oy

Martti Muona on nimitetty Bavaria Finland Oy:n toimitusjohtajaksi

Jaa

MBA Martti Muona (56 v.) on nimitetty Bavaria Finland Oy:n toimitusjohtajaksi 1.6.2024 alkaen. Uudessa tehtävässään Muona vastaa yhtiön BMW-, MINI- ja INEOS-liiketoimintojen tuloksesta ja kehittämisestä sekä automyynnin että jälkimarkkinoinnin osalta.

Muonan nimitys on osa huhtikuussa aloitettua organisaatiomuutosta, jonka tavoitteena on Hedin Automotiven Suomen yhtiöiden ja liiketoimintojen vahvistaminen ja selkeyttäminen. 

”Organisaatiomuutosten tavoitteena on jakaa Hedin Automotiven Suomen liiketoiminnot selkeisiin yhtiökohtaisiin liiketoimintakokonaisuuksiin. Tällä nimityksellä haluamme vahvistaa ja selkeyttää Bavaria Finland Oy:tä osana Hedin Automotiven Suomen liiketoimintoja”, Hedin Automotive konsernin vt. toimitusjohtaja Pietu Parikka tarkentaa. 

Muonalla on vankka, monipuolinen ja pitkä kokemus autoalalta. Uuteen tehtäväänsä hän siirtyy Hedin Automotiven jälkimarkkinointitoimintojen liiketoimintajohtajan paikalta. 

”Olen kiitollinen tästä luottamuksesta ja mahdollisuudesta. On ilo ja kunnia päästä jatkamaan Bavaria Finland Oy:n tekemää menestyksekästä työtä BMW– ja MINI-merkkien kanssa. Tätä menestystä haluan jatkaa ja kehittää edelleen sekä vahvistaa merkkien asemaa Suomen automarkkinoilla myös tulevaisuudessa”, Martti Muona sanoo. 

Bavaria Finland Oy:n toimitusjohtajana Muona raportoi yhtiön hallitukselle ja Hedin Mobility Groupin Pohjoismaiden BMW- ja MINI-jälleenmyyntitoimintojen operatiiviselle johtajalle Raine Wermelinille. 

”Olen iloinen Martin nimityksestä ja olen vakuuttunut, että hänen mukanaan tuoma vahva kokemus, visio ja näkemys vahvistavat tulevaisuuden tavoitteitamme ja strategiaamme muuttuvassa automarkkinassa”, operatiivinen johtaja Raine Wermelin kertoo.

Martti Muonan nimitys astuu voimaan 1.6.2024. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiön autoliiketoiminnasta vastaavat Hedin Automotive Finland Oy, Bavaria Finland Oy ja Hedin Automotive Retail Oy, jotka myyvät vuosittain yli 40 000 autoa ja suorittavat yli 300 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa yhdeksäätoista automerkkiä: Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Hongqi, INEOS Grenadier, Jeep, Kia, Maxus, Mazda, MINI, Mitsubishi, MG, Nissan, Opel, Peugeot, Škoda ja Subaru. www.hedinautomotive.fi


Hedin Mobility Group
 on yksi Euroopan suurimmista autokaupan toimijoista, jolla on yli 12 500 työntekijää ja toimintaa 13 maassa. Vuonna 2023 liikevaihto oli noin 7 miljardia euroa ja konserni myi yli 218 000 ajoneuvoa. Hedin Mobility Group toimii kolmella pääliiketoiminta-alueella: maahantuonnissa, jälleenmyynnissä ja liikkuvuusratkaisuiden tarjoana. Konserni toimii BYD:n, Dodgen ja RAMin, Fordin ja Ford F-150:n, Hongqin, INEOS Grenadierin, MG:n sekä Renaultin, Dacian ja Alpinen maahantuojana/jälleenmyyjänä. Yli 40 merkin tuotevalikoiman ja noin 330 oman jälleenmyyjäliikkeen eurooppalaisen jälleenmyyjäverkoston ansiosta konserni tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkaille täyden palvelun tarjontaa uusista ja käytetyistä henkilöautoista, hyötyajoneuvoista ja kuorma-autoista. www.hedinmobilitygroup.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hedin Automotive Oy

Hedin Automotive jatkaa Suomen yhtiöiden ja toimintojen uudelleenorganisointia21.5.2024 09:34:36 EEST | Tiedote

Autoinsinööri Jussi Valkeapää (35 v.) on nimitetty Jälkimarkkinointijohtajaksi 1.6.2024 alkaen. Jussin vastuualueena on kaikkien Hedin Automotiven Suomen yhtiöiden jälkimarkkinoinnin liiketoiminta, prosessit ja kehittäminen. Uuden tehtävänsä ohella Jussi jatkaa myös vauriokorjaamotoimintojen johtajana. Jälkimarkkinointijohtajana hän raportoi Martti Muonalle ja Hedin Mobility Groupin jälkimarkkinointijohtaja Peter Jürgensenille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye