Oikaisu: EPP:n puheenjohtaja Manfred Weber vierailee Vaalimaan raja-asemalla ke 22.5.

Jaa

Pahoittelemme aiemmassa tiedotteessa ollutta virheellistä tietoa. Euroopan kansanpuolueen (EPP) puheenjohtaja Manfred Weber vierailee Suomessa keskiviikkona 22.5.2024, ei tiistaina 21.5.2024 kuten aiemmin ilmoitettiin.

Weberin ohjelmaan kuuluu vierailu Vaalimaan raja-asemalle kokoomuksen varapuheenjohtajan, ulkoministeri Elina Valtosen kanssa. Weber ja Valtonen pitävät vierailun jälkeen yhteisen tiedotustilaisuuden rajalla. Lisäksi Weber osallistuu kokoomuksen eurovaaliehdokkaiden kampanjatapahtumaan Haminassa.

Ohjelma (muutosvarauksin):
Tarkempi ohjelma ilmoittautuneille meilitse.

9.00 Weber ja Valtonen osallistuvat kokoomuksen eurovaalitapahtumaan Haminassa. Mukana myös tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala.
10.15 Taustabriefing Weberin mukana matkaaville ulkomaalaisille toimittajille Vaalimaan raja-asemalla (englanniksi) - myös suomalaiset toimittajat voivat halutessaan osallistua.
11.20 Weber ja Valtonen tapaavat mediaa Vaalimaan raja-asemalla.

Ilmoittautumiset ti 21.5. klo 15 mennessä: raine.tiessalo@kokoomus.fi

Pahoittelemme aiheutunutta sekaannusta.

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kansallinen kokoomus

Orpo ja Von der Leyen kampanjoivat Helsingissä Euroopan kehittämisen puolesta4.6.2024 16:28:28 EEST | Tiedote

Euroopan kansanpuolueen EPP:n Ursula von der Leyen ja kokoomuksen puheenjohtaja ja pääministeri Petteri Orpo haluavat, että EU:n kehittäminen jatkuu ja Eurooppa vahvistuu. ”Me saimme pandemian ja energiakriisin hallintaan. Kiitos, Petteri, kaikesta saamastani tuesta. Me saimme Venäjän kiristyksen hallintaan”, von der Leyen sanoi puhuessaan kokoomuksen kampanjatapahtumassa Helsingin Narinkkatorilla. ”Me olemme Ukrainan puolella, ja tiedämme, että Putinin sota on meille eksistentiaalinen uhka." Von der Leyen on EPP:n niin sanottu "kärkiehdokas", millä tarkoitetaan eurooppalaisen puolueen ehdokasta seuraavan Euroopan komission puheenjohtajaksi. "Seuraavat viisi vuotta ovat hyvin haasteellisia. Meidän täytyy pysyä sitoututuneina Ukrainan tukemiseen ja jatkaa yhteisen Euroopan unionin kehittämistä. Tahdomme tehdä EU:sta entistä kilpailukykyisemmän. Haluamme kehittää yhteismarkkinoita ja haluamme työskennellä EU:n yhteisen maahanmuuttopolitiikan eteen. Haluamme vahvistaa EU:n valmiutta ja ko

Puolustusministeri Häkkänen esitteli EPP:n von der Leyenille Suomen kokonaisturvallisuusmallia4.6.2024 13:28:06 EEST | Tiedote

Kokoomuksen varapuheenjohtaja, puolustusministeri Antti Häkkänen esitteli tiistaina Euroopan kansanpuolueen kärkiehdokkaalle Ursula von der Leyenille Suomen kokonaisturvallisuusmallia Merihaan väestösuojavierailun yhteydessä. Von der Leyenin vierailu Helsingissä on osa EPP:n eurovaalikampanjaa. ”Suomalaisen kokonaisturvallisuusmallin vieminen EU-tasolle on yksi kokoomuksen kärkitavoitteista eurovaaleissa. Tavoitteenamme on, että kokonaisturvallisuuden vahvistamiseksi määriteltäisiin konkreettisia EU-tason tavoitteita sekä unionille että jäsenmaille. Siksi on tärkeää, että sain esitellä von der Leyenille suomalaista kokonaisturvallisuusajattelua”, Häkkänen sanoo. Häkkäsen mukaan turvallisuusnäkökulmasta Suomeen liittyy paljon erityispiirteitä. ”Suomen tulee varautua kaikkiin mahdollisiin uhkiin niin kansallisella kuin EU-tasolla. Suomen malli voi toimia esimerkkinä EU-tasolla tuoden lisäarvoa niin Suomelle kuin laajemminkin koko Unionille”, Häkkänen jatkaa. Esillä myös EU:n puolustuspol

Kokoomuksen puoluekokoukseen 212 aloitetta - naisten oikeudet vahvasti esillä31.5.2024 08:12:00 EEST | Tiedote

Kokoomuksen paikallisyhdistykset, piirijärjestöt ja jäsenliitot ovat tehneet Tampereella 14.-16.6.2024 pidettävään puoluekokoukseen yhteensä 212 aloitetta. Puoluehallitus on antanut kaikkiin aloitteisiin vastauksensa ja tehnyt päätösesityksen. Lopullisesti kunkin aloitteen kohtalon ratkaisee puoluekokous. Puoluekokous voi päättää joko puoluehallituksen esityksen mukaisesti tai siitä poiketen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye