Vihdin kunta

Positiivisen Potentiaalin Paula Mäkelä Vihti-rakkauden lähettilääksi

Jaa

#vihtirakkaudenkesä-somekampanja kunnan Instagramissa

Paula Mäkelä
Paula Mäkelä on viidennen polven vihtiläinen.

Tänä kesänä Vihti-rakkauden pääkaupunki -teema saa jatkoa tunnetun vihtiläisen yrittäjän, Paula Mäkelän, kunnalle tuottamassa somekampanjassa. Aihetunnisteen #vihtirakkaudenkesä alle koostetaan vinkkejä kivasta kesäohjelmasta niin vihtiläisille, kuin lähikunnista saapuville. Kampanja alkaa kesäkuun alussa ja kestää aina syyskuulle asti.

Mäkelän yritys Positiivinen Potentiaali tarjoaa positiivisia ja ratkaisukeskeisiä valmennuksia ja koulutuksia yrityksille sekä muille yhteisöille. Paula itse tunnetaan Vihdissä laajalti, ja hänen lämmin, värikäs hahmonsa onkin monille tuttu muun muassa useiden erilaisten tapahtumien juontotehtävistä. Lisäksi Paulan voi bongata Lentoon-hankkeen Landeluksus-videoista ja -kuvista, joissa hän seikkailee seitsemän matkailupalveluita tarjoavan vihtiläisen yrittäjän luona.

– Olemme tavattoman iloisia nyt käynnistyvästä yhteistyöstä. Paulan pesti Vihti-rakkauden lähettiläänä tekee kunnan tapahtuma- ja palvelutarjontaa kesän aikana tunnetuksi uudella, raikkaalla tavalla, toteaa vs. kunnanjohtaja Essi Piirojärvi.

Vihdin kunnan Instagramissa kesäkuun ensimmäisellä viikolla käynnistyvässä #vihtirakkaudenkesä-somekampanjassa julkaistaan muun muassa haastatteluja, esittelyjä ja tuokiokuvia Vihdin kesän monipuolisesta tapahtumatarjonnasta sekä alueen yritysten erityisesti matkailijoille suunnatuista palveluista.

– Meillä on Vihdissä valtavan laaja tarjonta elämys- ja liikuntamahdollisuuksia sekä kulttuuria, historiaa ja tapahtumia niin oman kunnan asukkaille ja kesämökkiläisille kuin kauempaakin saapuville. Vierailen kesän aikana lukuisissa eri tapahtumissa, yrityksissä ja nähtävyyksissä. Odotan kesältä myös paljon iloisia kohtaamisia kuntalaisten kanssa, kertoo Vihti-rakkauden lähettiläs Paula Mäkelä.

Ota sinäkin seurantaan Vihdin kunnan Instagram ja #vihtirakkaudenkesä niin tiedät, mitä tänä kesänä kannattaa tehdä!

Lisätietoja Vihdin kesätarjonnasta löydät myös osoitteesta VisitVihti.fi ja Tapahtumakalenterista.

Lisätiedot

Vs. kunnanjohtaja Essi Piirojärvi
puh. 040 168 5451
essi.piirojarvi@vihti.fi

Avainsanat

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vihdin kunta

Taide- ja musiikkifestivaali Nummela Art Nightin vuoden 2023 korkeatasoinen ja monipuolinen taidekattaus on nyt valmis14.9.2023 17:53:57 EEST | Tiedote

Pimeän vuodenajan valo- ja väripilkku Nummela Art Night saapuu ilahduttamaan taiteenystävien syksyä jo kolmannen kerran 7. lokakuuta. Tänä syksynä tapahtumassa nähdään muun muassa juuri uuden Joka päivä jotain katoaa -albuminsa julkaissut, Emma -pystejä ja platinamyyntejä urallaan kahminut, vaihtoehtoräppäri ja runoilija Paperi T, jazzista ja fuusiomusiikista inspiroituva energinen indierokkari Arppa & Reporters -erikoiskokoonpanonsa kera, Lauri Haav, Isaac Sene, moshimoshi, Knife Girl, Mura, Michael Bleu, Suhina Kollektiivi, Irene Kostas ja Antti Kneckt.

Microsoft ja Vihdin kunta allekirjoittivat tonttikaupat tulevan datakeskuksen maa-alueesta27.6.2023 12:26:00 EEST | Tiedote

Microsoftin ja Vihdin kunnan edustajat allekirjoittivat torstaina 15. kesäkuuta kauppakirjan maa-alueesta, joka on varattu tulevalle datakeskukselle. Maa-alue koostuu kahdesta tontista, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on noin 46 hehtaaria. Kaupan arvo on noin 12,3 miljoonaa euroa. Microsoftin datakeskus on sijoittumassa Etelä-Nummelan työpaikka-alueelle Rostin yrityspuistoon Turun moottoritien ja Vanhan Turuntien väliin. Alueella on voimassa oleva asemakaava. Vihdin kunnanvaltuusto päätti tonttien myymisestä Microsoftille syyskuussa 2022. Alueet luovutetaan ostajalle esirakentamattomina. - Microsoftin datakeskus on Vihdin yli 500-vuotisen historian suurin investointi ja olemme äärimmäisen iloisia voidessamme toivottaa Microsoftin tervetulleeksi Vihtiin - yhteistyö Microsoftin kanssa on ollut koko projektin ajan äärimmäisen sujuvaa ja on ollut ilo nähdä kuinka hankkeen suunnittelussa on käytetty alan parhaimpia osaajia. Datakeskus on suuri työllistäjä rakennusvaiheessa ja valmistuessaan

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye