Kutsu medialle: Attendo-kotien avoimet ovet Varsinais-Suomen, Pirkanmaan ja Satakunnan hyvinvointialueille 11.6.2024 klo 15.00–18.00

Jaa

Haluamme kutsua sinut tutustumaan Attendo-koteihimme ja keskustelemaan ikäihmisten hoivan merkityksestä Suomessa.

Järjestämme kaikissa ikäihmisten asumispalveluihin keskittyneissä Attendo-kodeissamme hyvinvointialueellanne avointen ovien päivän tiistaina 11.6. klo 15.00–18.00. Toivomme, että tulet tutustumaan toimintaamme, näkemään tilamme ja keskustelemaan kanssamme ajankohtaisista hoivan kysymyksistä. Sinua lähimmän tai eniten kiinnostavan Attendo-kodin tiedot löydät täältä:

Varsinais-Suomi

Pirkanmaa

Satakunta

Tule käymään, kun sinulle sopii – ennakkoilmoittautuminen tästä linkistä. Ilmoittautumalla varmistat itsellesi pullatarjoilun! Tutustu myös etukäteen liitteenä olevaan medialle suunnattuun materiaalipakettiin. 

Attendo on Suomen johtava hyvinvointialueiden kumppani ja julkisten hoivapalveluiden yksityinen tuottaja. Tarjoamme hoivaa, kuntoutusta, asumispalveluita sekä ateria- ja puhtauspalveluita noin 12 000 suomalaiselle 430 hoiva- ja palvelukodissamme ympäri maata. Attendo-koti on asukkaamme koti, jossa hänen läheisensä ovat aina lämpimästi tervetulleita vierailuille. Kodit ovat uusia tai hiljattain remontoituja ja suunniteltu asukkaidemme tarpeet huomioiden, tarjoten kodinomaisen ja yhteisöllisen ympäristön, jossa asiakkaamme voivat elää täyttä, omannäköistänsä elämää. Ikäihmisten hoiva on yksi yhteiskuntamme keskeisistä kysymyksistä, ja haluamme tukea hyvinvointialuettanne pitämään huolta alueen asukkaista. Missiomme "Vahvistamassa ihmistä" on olemassaolomme ja toimintamme ydin.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liitteet

Linkit

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoivapalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoivapalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa. Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja vammautuneille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Tuotamme myös lastensuojelu- ja terapiapalveluita. Attendolla on kaikkiaan noin 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Lue lisää: www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Attendon tyytyväisyysluvut jatkavat kasvuaan – henkilöstön, asukkaiden ja läheisten luottamus korkeimmillaan15.5.2024 09:00:00 EEST | Tiedote

Attendo on systemaattisesti kehittänyt toimintaansa viime vuosina, ja positiiviset tulokset näkyvät juuri julkaistun tyytyväisyystutkimuksen tuloksissa. Parantuneiden lukujen taustalla on panostukset henkilöstön valmentamiseen, useiden eri toimintamallien vahvistaminen sekä investoinnit henkilöstö- ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Kyseessä on viides perättäinen tyytyväisyyskysely, jossa tulokset ovat kasvussa kaikkien sidosryhmien osalta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye