Osuuskauppa PeeÄssä

Tahkon talviteatteri esittää: LOVE ME TINDER

Jaa

Musiikilla höystetty komedia nimeltä Love Me Tinder käynnistää Tahkon talviteatterin viidennen kauden 7. marraskuuta 2024.

Rakkauden ilmentymisestä kertovasta esityksistä nautitaan Break Sokos Hotel Tahkon maisemasalissa.

Ohjaaja Riitta Pasanen odottaa Love Me Tinder -näytelmästä riemukkaan hauskaa teatterikokemusta höystettynä sykähdyttävällä musiikilla.

Näytelmän on käsikirjoittanut Minna KoskelaPetja Lähde ja Satu Rasila. Esitykset jatkuvat 1.3.2025 saakka.

Pääosissa nähdään muusikko Henry MikkonenSanna-Mari NiiranenMikko LaitinenTuomas Näresalmi ja Miia Lappalainen sekä pitkän linjan savolaiset näyttelijät Pekka RäsänenUlla AntikainenMaija Rissanen ja Ismo Rautiainen.

Käsikirjoittajat ovat kansan suosikki TV-sarjoista tuttuja nimiä. Minna Koskela, joka on käsikirjoittanut ja näytellyt televisio­sarjassa Kumman kaa. Satu Rasila oli mukana Salatut Elämät tv-sarjan käsikirjoitustiimissä. Petra Lähde on lahjakas näyttelijä, muusikko, ohjaaja ja käsikirjoittaja, joka on työskennellyt niin teatterin kuin elokuvan parissa, mm. Fingerpori. Teoksen ohjaa Pohjois-Savossa vaikuttava teatteriohjaaja Riitta Pasanen. Teatterin tuottaa Siilinjärven Teatteri.

Musiikilla höystetty komedia rakkauden ilmentymisestä, treffeistä ja sen Ainoan Oikean etsimisestä. Ikään katsomatta, jokainen kaipaa lämpöä ja läheisyyttä.

Onko rakkautta olemassa? Rakkaudennälässämme me kaikenikäiset ihmiset, nuorista senioreihin, päädymme sovittamaan itseämme, jos jonkinmoisiin vastakappaleisiin ja odotukset parisuhteellekin saavat helposti epärealistiset mittasuhteet. Vain paras versio itsestä on kyllin hyvä – mutta kenelle?

– Jonkinlainen osuma se hutikin on ja sen jälkeen tarkkuus parantuu, ehkä, ohjaaja Riitta Pasanen naurahtaa.

Teatteri-illat Break Sokos Hotel Tahkon uusissa tiloissa

– Tulevalla talvikaudella tullaan näkemään viihdyttävää teatteria ja saamme nauttia myös musiikkista, nouseehan lavalle meidän Nilsiän oma talentti Henry Mikkonen. Tästä tulee hauska komedia, joka sopii oikein mainiosti Tahkon illan viettoon. Viime kaudella katsojamäärät nousivat todella hienosti ja odotan, että tulevalla kaudella pääsemme jälleen kehittymään katsojamäärissä, Break Sokos Hotel Tahkon hotellinjohtaja Anna Hämäläinen ennustaa.

– Olen ylpeä siitä, että Tahkon talviteatteri on saavuttanut paikkansa Tahkon ohjelmatarjonnassa, Hämäläinen jatkaa.

Idea Tahkon talviteatterista sai alkunsa vuonna 2019 Break Sokos Hotel Tahkon hotellinjohtaja Anna Hämäläisen ja Siilinjärven Teatterissa vaikuttavan Maija Rissasen yhteistyöstä. Hämäläinen tiedusteli tuolloin Rissaselta sopivaa esitystä pikkujouluvieraiden viihdykkeeksi ja Tahkon kulttuuritarjontaa täydentämään. Rissanen tarttui toimeen ja Tahkon talviteatteri oli saanut alkunsa.

Tahkon talviteatterin Love Me Tinder -komediaa esitetään 7.11.2024–1.3.2025. Teatterilippu on 25 euroa, teatterilippu ja buffetillallinen on 69,90 euroa.

Tiedustelut ja varaukset: sales.peeassa@sok.fi

Yhteyshenkilöt

Anna Hämäläinen
hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Tahko

Puh. 044 719 7965
anna.hamalainen@sok.fi

Osuuskauppa PeeÄssä

Olemme yli 125 000 asiakasomistajan omistama palvelualan yritys Pohjois-Savossa. Tehtävänämme on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajille. Omalla työllämme kehitämme jäseniemme ja koko Pohjois-Savon hyvinvointia. Olemme kehittyvä ja yksi maakunnan suurimmista yrityksistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa PeeÄssä

Kuopion prismajohtaja Kirsi Jeskanen on nimitetty Osuuskauppa Keulan marketkaupan toimialajohtajaksi25.4.2024 12:00:00 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Keulan hallitus on kokouksessaan 24.4.2024 nimittänyt marketkaupan toimialajohtajaksi yhteiskuntatieteiden maisteri (eMBA) Kirsi Jeskasen. Kirsi siirtyy Keulaan Kuopion Prisman prismajohtajan tehtävästä. Kirsi on yli 20 vuoden aikana toiminut useissa eri tehtävissä Osuuskauppa PeeÄssässä sekä S-ryhmässä. Monipuolisen uransa aikana Jeskanen on johtanut kaikkia S-ryhmän päivittäistavarakaupan ketjuja. Ennen nykyistä tehtäväänsä prismajohtajana hän toimi seitsemän vuotta Osuuskauppa PeeÄssän kenttäpäällikkönä vastaten osuuskaupan S-market ja Sale -ketjuista. – Kiitän luottamuksesta ja olen todella iloinen päästessäni tekemään yhteistyötä yhdessä huippuosaavien keulalaisten kanssa. Uusien tehtävien rinnalla odotan tutustumista elinvoimaiseen rannikkokaupunkiin ja viehättävään vanhaan Raumaan. Osuuskauppa Keula saa minusta iloisella energialla marketkauppaa luotsaavan toimialajohtajan, Kirsi iloitsee. – Olemme PeeÄssässä iloisia Kirsin urakehityksestä. Hän on tarjonnut vahvan am

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye