Aluevaltuusto kokoontuu 11.6.2024

Jaa

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston seuraava kokous järjestetään tiistaina 11.6.2024, klo 17.30 alkaen Aalto-yliopiston päärakennus Dipolin Kaleva-salissa, Otakaari 24, Espoo.

Aluevaltuustossa käsitellään muun muassa palvelustrategian mukaisten palvelujen verkoston kehittämistä koskevat linjaukset, vuoden 2023 tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen ja annetaan vastaukset valtuustoaloitteisiin, jotka koskevat koulupsykologipalvelujen turvaamista lähipalveluina, paremman tuen antamista perheille ja raskauden aikana sekä rokotusprosessin parantamista.

Kokouksessa käsitellään myös vuoden 2023 arviointikertomus, osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2024 sekä kansalliskielilautakunnan selvitys ja aluehallituksen lausunto koskien vuoden 2023 kielellisten oikeuksien toteutumista ja kielivähemmistöjen palvelujen kehittämistä.

Kokous on avoin ja sitä voi seurata suorana verkkolähetyksenä tai kokouksen jälkeen tallenteena hyvinvointialueen Youtube-kanavalla.

Käymme puheenjohtajan ja aluevaltuutettujen kanssa lyhyen ”Aluevaltuuston jälkilöylyt” - keskustelun kokouksen teemoista ja aiheista. Jälkilöyly-keskustelun voit katsoa kokouksen jälkeen suorana lähetyksenä tai myöhemmin tallenteena hyvinvointialueen Youtube-kanavalla.

Kokousaineistot ovat luettavissa hyvinvointialueen verkkosivuilla.

Avainsanat

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastustoimen palvelut Espoon, Hangon, Inkoon, Karkkilan, Kauniaisten, Kirkkonummen, Lohjan, Raaseporin, Siuntion ja Vihdin asukkaille.

Twitter: @LUhyvinvointi@LUpelastus

Facebook: @LansiUudenmaanHyvinvointialue@LansiUudenmaanPelastuslaitos

LinkedIn: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

YouTube: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Verkkosivut: www.luvn.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Välfärdsområdesstyrelsen godkände ekonomiplanen för 2025–2027 och handlingsdirektivet för HUS-sammanslutningens stämma10.6.2024 17:30:25 EEST | Tiedote

Välfärdsområdets planeringsram för 2025–2027 möjliggör balansering av ekonomin fram till slutet av 2026, helt som lagstiftningen förutsätter. Välfärdsområdet måste fortsätta att balansera ekonomin och anpassa verksamheten ännu under 2025. Under 2023 uppstod ett underskott på sammanlagt 122 miljoner euro, och av summan kan sammanlagt ca 92 miljoner euro täckas 2025.

Aluehallitus hyväksyi vuosien 2025–2027 taloussuunnitelman ja HUSin yhtymäkokousohjeen10.6.2024 17:25:50 EEST | Tiedote

Hyvinvointialueen vuosien 2025–2027 suunnittelukehys mahdollistaa talouden tasapainottamisen vuoden 2026 loppuun mennessä, kuten lainsäädäntö edellyttää. Hyvinvointialueen on jatkettava talouden tasapainottamista ja sopeutettava toimintaa vielä vuonna 2025. Alijäämää syntyi vuonna 2023 yhteensä 122 miljoonaa euroa ja tästä saadaan katettua vuonna 2025 yhteensä noin 92 miljoonaa euroa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye