Lääkärikeskus Aava Oy

Aava aloittaa vasta-ainetestit huhtikuun toisella viikolla

Jaa

Testillä selvitetään onko henkilö jo sairastanut koronaviruksen. "Teemme kaikkemme auttaaksemme yrityksiä pääsemään mahdollisimman pian takaisin jaloilleen ja vähentääksemme ihmisten pelkoja sairastumisesta”, Aavan toimitusjohtaja Raija Tapio sanoo.

Suomalainen perheyritys Lääkärikeskus Aava haluaa olla auttamassa yrityksiä jälleenrakentamisessa, kun poikkeusajan rajoituksia aletaan purkaa. Aava saa ensimmäiset koronaviruksen vasta-ainetestit ennen pääsiäistä ja pyrkii hankkimaan niitä mahdollisimman paljon. Vasta-ainetestillä selvitetään, onko henkilö sairastanut koronaviruksen. Testiin tarvitaan lääkärin lähete.

”Virus uhkaa terveyttämme ja rajoitukset talouttamme. Rajoitusten purkamista varten on ensiarvoisen tärkeää saada tietää ketkä ovat taudin jo sairastaneet. Teemme kaikkemme auttaaksemme yrityksiä pääsemään mahdollisimman pian takaisin jaloilleen ja vähentääksemme ihmisten pelkoja sairastumisesta”, sanoo Aavan toimitusjohtaja Raija Tapio.

”Vasta-ainetestit mittaavat kehon tuottamia vasta-aineita virusta vastaan ja niiden avulla on mahdollista selvittää, kuka on virustaudin sairastanut – myös oireettomasti. Tämä tieto on tärkeää, kun mietimme seuraavia toimia epidemian hillitsemiseksi. On tärkeää muistaa, että luotettavatkin vasta-ainetestit antavat tuloksen vasta noin kahden viikon kuluttua sairastetusta taudista, joten liian aikaisin testattavaksi ei kannata mennä.” Aavan infektiolääkäri Terhi Heinäsmäki kertoo.

”Vasta-ainetestien lisäksi jatkamme koronavirustestejä, jotka tunnistavat itse viruksen. Ne ovat edelleen paras tapa selvittää sairastaako ihminen akuutisti tautia. Näitä testejä on tarjolla kaikille asiakkaillemme.” Raija Tapio jatkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Lääkärikeskus Aava Oy
Lääkärikeskus Aava Oy
Annankatu 32
00100 Helsinki

Asiakaspalvelu 010 380 3838http://www.aava.fi

Lääkärikeskus Aava on vuonna 1964 perustettu suomalainen perheyritys. Aavalla on 17 toimipistettä, työterveyden etähoitopalvelu Luotsi, Aava Virta -hyvinvointiyksikkö sekä kattavat yhteistyöverkostot läpi Suomen. Aavassa työskentelee noin 400 henkilöstön jäsentä ja 800 lääkäriä ja asiantuntijaa. Aava on osa Ahon perheen omistamaa Aho Groupia. Konserniin kuuluvat myös lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti, syöpäsairaala Docrates, Uudenmaan Seniorikodit sekä Rukan ja Pyhän laskettelukeskukset. Aava on avannut tänä vuonna toimipisteet Ouluun ja Jyväskylään, ja tulee avaamaan uudet lääkärikeskukset myös Hämeenlinnaan, Turkuun ja Tampereelle.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lääkärikeskus Aava Oy

Johtajat ovat nyt kovilla - poikkeustilanteessa johtamistaidot ja henkilöstön hyvinvointi ratkaisevat yrityksen menestyksen17.8.2020 08:00:00 EESTTiedote

Koronapandemian aikana moni kokenutkin johtaja on tilanteessa, jossa ei ole koskaan ollut urallaan. Taloudellisten muutosten lisäksi etänä johtaminen, live-kohtaamisten puute ja nopeasti käyttöön otetut uudet toimintamallit laittavat esimiehet koville. Lääkärikeskus Aava ja Danske Bank tarjoavat valmennusta 200 yritysjohtajalle, jotta nämä jaksaisivat paremmin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme