Wolfcom

Akseli Herlevi panostaa Turkuun - Naughty BRGR:n lippulaivaravintola avautui torin laidalle

Jaa

Suomen ensimmäinen Top Chef, keittiömestari Akseli Herlevi avaa perjantaina 7. heinäkuuta kolmannen ja suurimman Naughty BRGR-hampurilaisravintolansa Turkuun. Burgereihin erikoistunut keittiömestari aikoo Suomen hampurilaispääkaupungiksi nimeämänsä Turun parhaalle liikepaikalle valmistuneessa ravintolassaan tarjota Varsinais-Suomen hinta-laatu -suhteeltaan parhaan burgerielämyksen. Uuden kivijalkaravintolan lisäksi tuhmia burgereita tarjoillaan Ruisrock-viikonloppuna myös Naughty Truck -ruokarekasta Ruissalon festivaalialueen ruokaniityllä.

"Turku sai suurimman Naughty BRGR:n, jota voi hyvin kutsua lippulaivaravintolaksemme", iloitsee keittiömestari Akseli Herlevi uudesta ravintola-avauksestaan Turun torin laidalla. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
"Turku sai suurimman Naughty BRGR:n, jota voi hyvin kutsua lippulaivaravintolaksemme", iloitsee keittiömestari Akseli Herlevi uudesta ravintola-avauksestaan Turun torin laidalla. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR

Ensimmäinen Naughty BRGR avautui Helsinkiin 2015 ja viime vuonna oli Tampereen vuoro. Järjestyksessään kolmas Naughty BRGR avautuu tänään Turun kauppatorin laidalle Hansakortteliin. 100 asiakaspaikkaa käsittävä ravintola työllistää 16 ravintola-alan ammattilaista.

”Remontti meni jouhevammin, kuin mitä olisin uskaltanut ennustaa ja olen iloinen, että saamme kolmannen Naughty BRGRin avatuksi suunnitelmien mukaan juuri Ruisrockin aikaan. Viikonlopusta tuleekin varsin tuhma, sillä saan myös uuden ruokarekkamme Ruissaloon palvelemaan festarikansaa. Turun hampurilaisinnostus ei kuitenkaan jää yhteen viikonloppuun, sillä Hesburgerin kotikaupunkina suomalaisen hampurilaiskulttuurin kulmakivi on muurattu Aurajoen suulla. Uskon kuitenkin, että ketjumme lippulaivaravintolasta tulee Turun paras fast casual -ravintola. Kevyemmällä lupauksella ei Suomen burgeripääkaupunkiin kannattaisi edes tulla”, innostuu kesänsä Turussa viettävä keittiömestari Akseli Herlevi.

Inspiraatiota ja esimerkkejä hampurilaisiinsa Herlevi hakee maailmalta. Tänä keväänä hän on ehtinyt käydä jo Kuubassa ja Floridassa tutustumassa frita-hampurilaisen saloihin.  Japaniin burgerimestari matkasi toukokussa oppimaan, miten maailman paras pihviliha käyttäytyy sämpylän välissä. Naughty BRGR:n listalla on aina vähintään viisi hampurilaista ja arkipäivien lounaalla lisäksi viikoittain vaihtuva burgeriateriatarjous.

”Burgeri on siinäkin mielessä kiehtova ruokalaji, että siinä on selkeät sämpylän asettamat puitteet, jonka rajoissa voi tehdä mitä vaan. Meidän demi-briossityylisellä sämpylällämme on tärkeä rooli onnistuneessa lopputuloksessa ja valitsemme kaikki komponentit muutenkin aina mahdollisimman hyviksi. Rotukarjan pihvilihat esimerkiksi leikataan ja jauhetaan varta vasten oman reseptimme mukaisesti. Riittävä rasvaprosentti pitää pihvin mehukkaana ja suuhun sopivan, eikä Naughty BRGR:n pihvistä löydy kumimaisuutta tai kuivan lihamurekkeen vivahteita”, hifistelee Herlevi suositun gourmet-burgerinsa taustoja.

Naughty BRGR Turku avautuu osoitteeseen Aurakatu 12, 20100 Turku. Ravintolassa on 100 asiakaspaikkaa ja se työllistää 16 ravintola-alan ammattilaista. Aukioloajat tiistaista lauantaihin 11-22, sunnuntaina 12-19. Lisätiedot www.facebook.com/NBRGR

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Akseli Herlevi, keittiömestari, Naughty BRGR
+358 50 522 7015
akseli@naughtybrgr.com

Samuel Sorainen
+358 400 5798653
samuel.sorainen@wolfcom.fi

Kuvat

"Turku sai suurimman Naughty BRGR:n, jota voi hyvin kutsua lippulaivaravintolaksemme", iloitsee keittiömestari Akseli Herlevi uudesta ravintola-avauksestaan Turun torin laidalla. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
"Turku sai suurimman Naughty BRGR:n, jota voi hyvin kutsua lippulaivaravintolaksemme", iloitsee keittiömestari Akseli Herlevi uudesta ravintola-avauksestaan Turun torin laidalla. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
Lataa
Inspiraatiota Naughty BRGR:n ruokatuotteeseen ja sisustukseen on haettu Suomea vahvemmilta hampurilaismarkkinoilta Miamista ja New Yorkista, Lontoosta ja Tokiosta. Kuva: Natalia Tolmatsova / Naughty BRGR
Inspiraatiota Naughty BRGR:n ruokatuotteeseen ja sisustukseen on haettu Suomea vahvemmilta hampurilaismarkkinoilta Miamista ja New Yorkista, Lontoosta ja Tokiosta. Kuva: Natalia Tolmatsova / Naughty BRGR
Lataa
"Uskon, että Naughty BRGR on Suomen burgeripääkaupungin paras fast casual -ravintola", kertoo Akseli Herlevi. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
"Uskon, että Naughty BRGR on Suomen burgeripääkaupungin paras fast casual -ravintola", kertoo Akseli Herlevi. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
Lataa
Inspiraatiota Naughty BRGR:n ruokatuotteeseen ja sisustukseen on haettu Suomea vahvemmilta hampurilaismarkkinoilta Miamista ja New Yorkista, Lontoosta ja Tokiosta. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
Inspiraatiota Naughty BRGR:n ruokatuotteeseen ja sisustukseen on haettu Suomea vahvemmilta hampurilaismarkkinoilta Miamista ja New Yorkista, Lontoosta ja Tokiosta. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
Lataa
"Turku sai suurimman Naughty BRGR:n, jota voi hyvin kutsua lippulaivaravintolaksemme", iloitsee keittiömestari Akseli Herlevi uudesta ravintola-avauksestaan Turun torin laidalla. Kuva: Natalia Tolmatsova / Naughty BRGR
"Turku sai suurimman Naughty BRGR:n, jota voi hyvin kutsua lippulaivaravintolaksemme", iloitsee keittiömestari Akseli Herlevi uudesta ravintola-avauksestaan Turun torin laidalla. Kuva: Natalia Tolmatsova / Naughty BRGR
Lataa
"Tiedostamme, että suomalaisen hampurilaiskulttuurin kulmakivi on muurattu Turussa ja täällä syötäneen maamme eniten hampurilaisia asukasta kohden." Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
"Tiedostamme, että suomalaisen hampurilaiskulttuurin kulmakivi on muurattu Turussa ja täällä syötäneen maamme eniten hampurilaisia asukasta kohden." Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
Lataa
Akseli Herlevin hampurilaisia tarjoillaan Ruisrock-viikonloppuna myös Naughty Truck -ruokarekasta.
Akseli Herlevin hampurilaisia tarjoillaan Ruisrock-viikonloppuna myös Naughty Truck -ruokarekasta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wolfcom
Wolfcom
Tehtaankatu 40 B
00150 Helsinki

+358400579653http://www.wolfcom.fi/

Viestintätoimisto Wolfcom Boutique PR- and Communications, Helsinki, Finland

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wolfcom

Uusi opaskirja esittelee Tallinnaa suomalaisten silmin9.11.2017 11:30Tiedote

Tallinnan legendaarinen Viru-hotelli julkaisi 45. juhlavuotensa kunniaksi opaskirjan, joka esittelee Tallinnan mielenkiintoisimmat ja yllättävimmätkin nähtävyydet ja tekemiset suomalaisten Tallinnan-ystävien omien kokemusten kautta. Kirjassa jakavat suosituksensa muiden muassa presidentti Tarja Halonen, kirjailija Sofi Oksanen, F1-kuski Mika Salo, muusikko Ilkka Alanko, elokuvatuottaja Markus Selin, jääkiekkoilija Siim Liivik ja monet muut tutut suomalaiset.

Uudessa Tuntematon sotilas -elokuvassa arvuutellaan jälleen, kuinka konjakkia leikataan31.10.2017 15:00Tiedote

Alun perin jatkosodan aikana rintamamiesten rajoitettuun juhlallisuuskäyttöön luodut Puolustuslaitos Leikattua konjakkia ja Puolustuslaitos Viinaa ovat väkevässä roolissa paitsi Väinö Linnan Tuntematon sotilas -kirjassa, myös kaikissa kolmessa siihen perustuvassa elokuvaversiossa. Aku Louhimiehen ohjaamassa uudessa Tuntematon sotilas -elokuvassa leirinuotiolla arvuutellaan, kuinka konjakkia leikataan. Nykypäivän versiossa Puolustuslaitos Leikattua on aidon ranskalaisen konjakin ja kotimaisen vodkan sekoite ja se valmistetaan Kuopiossa Lignell & Piispasen toimesta.

Suomalainen rullalautailutähti toteutti haaveensa yöllisessä huvipuistossa24.10.2017 17:26Kutsu

Kansainvälistä läpimurtoaan tekevä 23-vuotias Jaakko Ojanen on tänä vuonna skeitannut itsensä suuren yleisön tietoisuuteen. Skeittauksen moninkertainen Suomen mestari on päässyt näyttämään taitojaan maailmalla, mutta ehti toteuttamaan syksyllä poikkeuksellisen projektin kotikaupungissaan Tampereella. Rullalautailu Särkänniemen huvipuistossa on normaalisti kielletty, mutta Ojanen sai ainutkertaisen mahdollisuuden skeitata yhden yön ajan uusia spotteja, joihin kenellekään muulla ei ole aiemmin ollut pääsyä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme