Wolfcom

Akseli Herlevi panostaa Turkuun - Naughty BRGR:n lippulaivaravintola avautui torin laidalle

Jaa

Suomen ensimmäinen Top Chef, keittiömestari Akseli Herlevi avaa perjantaina 7. heinäkuuta kolmannen ja suurimman Naughty BRGR-hampurilaisravintolansa Turkuun. Burgereihin erikoistunut keittiömestari aikoo Suomen hampurilaispääkaupungiksi nimeämänsä Turun parhaalle liikepaikalle valmistuneessa ravintolassaan tarjota Varsinais-Suomen hinta-laatu -suhteeltaan parhaan burgerielämyksen. Uuden kivijalkaravintolan lisäksi tuhmia burgereita tarjoillaan Ruisrock-viikonloppuna myös Naughty Truck -ruokarekasta Ruissalon festivaalialueen ruokaniityllä.

"Turku sai suurimman Naughty BRGR:n, jota voi hyvin kutsua lippulaivaravintolaksemme", iloitsee keittiömestari Akseli Herlevi uudesta ravintola-avauksestaan Turun torin laidalla. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
"Turku sai suurimman Naughty BRGR:n, jota voi hyvin kutsua lippulaivaravintolaksemme", iloitsee keittiömestari Akseli Herlevi uudesta ravintola-avauksestaan Turun torin laidalla. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR

Ensimmäinen Naughty BRGR avautui Helsinkiin 2015 ja viime vuonna oli Tampereen vuoro. Järjestyksessään kolmas Naughty BRGR avautuu tänään Turun kauppatorin laidalle Hansakortteliin. 100 asiakaspaikkaa käsittävä ravintola työllistää 16 ravintola-alan ammattilaista.

”Remontti meni jouhevammin, kuin mitä olisin uskaltanut ennustaa ja olen iloinen, että saamme kolmannen Naughty BRGRin avatuksi suunnitelmien mukaan juuri Ruisrockin aikaan. Viikonlopusta tuleekin varsin tuhma, sillä saan myös uuden ruokarekkamme Ruissaloon palvelemaan festarikansaa. Turun hampurilaisinnostus ei kuitenkaan jää yhteen viikonloppuun, sillä Hesburgerin kotikaupunkina suomalaisen hampurilaiskulttuurin kulmakivi on muurattu Aurajoen suulla. Uskon kuitenkin, että ketjumme lippulaivaravintolasta tulee Turun paras fast casual -ravintola. Kevyemmällä lupauksella ei Suomen burgeripääkaupunkiin kannattaisi edes tulla”, innostuu kesänsä Turussa viettävä keittiömestari Akseli Herlevi.

Inspiraatiota ja esimerkkejä hampurilaisiinsa Herlevi hakee maailmalta. Tänä keväänä hän on ehtinyt käydä jo Kuubassa ja Floridassa tutustumassa frita-hampurilaisen saloihin.  Japaniin burgerimestari matkasi toukokussa oppimaan, miten maailman paras pihviliha käyttäytyy sämpylän välissä. Naughty BRGR:n listalla on aina vähintään viisi hampurilaista ja arkipäivien lounaalla lisäksi viikoittain vaihtuva burgeriateriatarjous.

”Burgeri on siinäkin mielessä kiehtova ruokalaji, että siinä on selkeät sämpylän asettamat puitteet, jonka rajoissa voi tehdä mitä vaan. Meidän demi-briossityylisellä sämpylällämme on tärkeä rooli onnistuneessa lopputuloksessa ja valitsemme kaikki komponentit muutenkin aina mahdollisimman hyviksi. Rotukarjan pihvilihat esimerkiksi leikataan ja jauhetaan varta vasten oman reseptimme mukaisesti. Riittävä rasvaprosentti pitää pihvin mehukkaana ja suuhun sopivan, eikä Naughty BRGR:n pihvistä löydy kumimaisuutta tai kuivan lihamurekkeen vivahteita”, hifistelee Herlevi suositun gourmet-burgerinsa taustoja.

Naughty BRGR Turku avautuu osoitteeseen Aurakatu 12, 20100 Turku. Ravintolassa on 100 asiakaspaikkaa ja se työllistää 16 ravintola-alan ammattilaista. Aukioloajat tiistaista lauantaihin 11-22, sunnuntaina 12-19. Lisätiedot www.facebook.com/NBRGR

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Akseli Herlevi, keittiömestari, Naughty BRGR
+358 50 522 7015
akseli@naughtybrgr.com

Samuel Sorainen
+358 400 5798653
samuel.sorainen@wolfcom.fi

Kuvat

"Turku sai suurimman Naughty BRGR:n, jota voi hyvin kutsua lippulaivaravintolaksemme", iloitsee keittiömestari Akseli Herlevi uudesta ravintola-avauksestaan Turun torin laidalla. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
"Turku sai suurimman Naughty BRGR:n, jota voi hyvin kutsua lippulaivaravintolaksemme", iloitsee keittiömestari Akseli Herlevi uudesta ravintola-avauksestaan Turun torin laidalla. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
Lataa
Inspiraatiota Naughty BRGR:n ruokatuotteeseen ja sisustukseen on haettu Suomea vahvemmilta hampurilaismarkkinoilta Miamista ja New Yorkista, Lontoosta ja Tokiosta. Kuva: Natalia Tolmatsova / Naughty BRGR
Inspiraatiota Naughty BRGR:n ruokatuotteeseen ja sisustukseen on haettu Suomea vahvemmilta hampurilaismarkkinoilta Miamista ja New Yorkista, Lontoosta ja Tokiosta. Kuva: Natalia Tolmatsova / Naughty BRGR
Lataa
"Uskon, että Naughty BRGR on Suomen burgeripääkaupungin paras fast casual -ravintola", kertoo Akseli Herlevi. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
"Uskon, että Naughty BRGR on Suomen burgeripääkaupungin paras fast casual -ravintola", kertoo Akseli Herlevi. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
Lataa
Inspiraatiota Naughty BRGR:n ruokatuotteeseen ja sisustukseen on haettu Suomea vahvemmilta hampurilaismarkkinoilta Miamista ja New Yorkista, Lontoosta ja Tokiosta. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
Inspiraatiota Naughty BRGR:n ruokatuotteeseen ja sisustukseen on haettu Suomea vahvemmilta hampurilaismarkkinoilta Miamista ja New Yorkista, Lontoosta ja Tokiosta. Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
Lataa
"Turku sai suurimman Naughty BRGR:n, jota voi hyvin kutsua lippulaivaravintolaksemme", iloitsee keittiömestari Akseli Herlevi uudesta ravintola-avauksestaan Turun torin laidalla. Kuva: Natalia Tolmatsova / Naughty BRGR
"Turku sai suurimman Naughty BRGR:n, jota voi hyvin kutsua lippulaivaravintolaksemme", iloitsee keittiömestari Akseli Herlevi uudesta ravintola-avauksestaan Turun torin laidalla. Kuva: Natalia Tolmatsova / Naughty BRGR
Lataa
"Tiedostamme, että suomalaisen hampurilaiskulttuurin kulmakivi on muurattu Turussa ja täällä syötäneen maamme eniten hampurilaisia asukasta kohden." Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
"Tiedostamme, että suomalaisen hampurilaiskulttuurin kulmakivi on muurattu Turussa ja täällä syötäneen maamme eniten hampurilaisia asukasta kohden." Kuva: Roni Lehti / Naughty BRGR
Lataa
Akseli Herlevin hampurilaisia tarjoillaan Ruisrock-viikonloppuna myös Naughty Truck -ruokarekasta.
Akseli Herlevin hampurilaisia tarjoillaan Ruisrock-viikonloppuna myös Naughty Truck -ruokarekasta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wolfcom
Wolfcom
Tehtaankatu 40 B
00150 Helsinki

+358400579653http://www.wolfcom.fi/

Viestintätoimisto Wolfcom Boutique PR- and Communications, Helsinki, Finland

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wolfcom

IT-talo Nortal palkkaa satoja, henkilöstömäärä kasvaa tänä vuonna puolella22.5.2018 14:12Tiedote

Liiketoiminnan- ja IT-alan konsultti sekä ohjelmistotoimittaja Nortal vahvistaa asemiaansa viidellä kotimarkkina-alueellaan Suomessa, Virossa, Ruotsissa, Liettuassa ja Omanissa. Virossa vuonna 2000 perustettu yhtiö muutti nimensä Nortaliksi ostettuaan vuonna 2011 suomalaisen ohjelmistotoimittaja CCC Corporationin. Täysin työntekijöidensä omistaman Nortalin tavoitteena on palkata tänä vuonna 300 uutta työntekijää varmistamaan lisääntyneiden asiakasprojektien toimitukset. Myös Suomessa Nortalin toiminta on kääntynyt kannattavaksi ja yhtiön rekrytointitarve on liiketoiminnan ja asiakkuuksien kasvaessa huomattava.

Lahden armoton Red Bull 400 kisattiin helteisessä säässä – Iivo Niskaselle pronssia12.5.2018 20:02Tiedote

Kansainväliset mäkihyppystadionit valloittanut ylämäkijuoksutapahtuma Red Bull 400 järjestettiin tänään Lahden suurmäessä. Lähes 700 kisaajaa testasi äärirajojaan helteisessä auringonpaahteessa, pyrkien nousemaan mäkimontun pohjalta Lahden suurmäen huipulle. Suomen urheilutähdistöä kisassa edustivat hiihtäjistä maailmanmestari ja olympiavoittaja Iivo Niskanen ja olympiavoittaja Sami Jauhojärvi, yhdistetyn Ilkka Herola ja Leevi Mutru sekä lumilautailulegenda Eero Ettala. Ammattiurheilijoista paras oli Iivo Niskanen, joka sijoittui kolmanneksi. Voittoon ylsi suunnistusta aktiivisesti harrastava Mikko Patana ja toiseksi sijoittui hiihtotaustan omaava Juho Veikkolainen. Naisten sarjan voitti epävirallisen halli-ME:n vuonna 2017 juossut maratoonari Laura Manninen.

Tekoälyhaaste on saanut liikkeelle jo kymmeniä tuhansia suomalaisia9.5.2018 13:12Tiedote

Reaktorin ja Helsingin yliopiston esittämän tekoälyhaasteen tavoitteena on, että yksi prosentti Suomen väestöstä kouluttautuisi kuluvan vuoden aikana tekoälyn perusteisiin. Haasteen ratkaisemiseksi tarjotaan kaikille avoin, tekoälyn perusteisiin käytännöllisten esimerkkien kautta pureutuva ilmainen Elements of AI -verkkokurssi. 14. toukokuuta avautuvalle kurssille on ilmoittautunut jo yli 20 000 ihmistä ja työntekijöilleen tekoälykoulutusta ovat lupautunut antamaan jo yli 100 organisaatiota, kuten OP, Nordea, Fazer, Elisa, Finnair, Stora Enso ja Kesko. Kahden opintopisteen arvoisen tekoälyn peruskurssin suorittaminen soveltuu kaikille työtilanteesta, toimialasta ja iästä riippumatta.

Kotimainen Fredman muuttaa keittiödatan tyytyväisiksi asiakkaiksi ja kannattavaksi liiketoiminnaksi4.5.2018 09:00Tiedote

Kotimaisen ammattikeittiöalan toimijan Fredman Groupin kehittämä uusi Chefstein-palvelu tekee tiedolla johtamisen mahdolliseksi myös ravintola-alalla. Tuottamalla ja analysoimalla keittiön eri prosesseista tietoa, tehostaa uusi palvelu ravintolan liiketoiminnan johtamista ja tarjoaa samalla keittiömestarille mahdollisuuden keskittyä luovuuteen ja asiakaskokemukseen.

Ilmainen AI-verkkokurssi kouluttamaan suomalaisia tekoälyn perusteisiin3.5.2018 12:12Tiedote

Helsingin yliopisto ja Reaktor esittävät avoimen tekoälyhaasteen, jonka ensimmäisenä tavoitteena on kouluttaa yksi prosentti suomalaisista (n. 54 000 ihmistä) paitsi ymmärtämään mitä tekoäly on, myös tunnistamaan sen tuomia mahdollisuuksia. Haasteen ratkaisemiseksi tarjotaan kaikille avoin Elements of AI -verkkokurssi, joka pureutuu tekoälyn perusteisiin käytännöllisten esimerkkien kautta. Kurssin ensimmäinen versio avataan yleisölle 14.5. Kahden opintopisteen arvoisen tekoälyn peruskurssin suorittaminen soveltuu kaikille työtilanteesta, toimialasta ja iästä riippumatta.

Kutsu medialle: Kansallinen tekoälyhaaste ja kaikille avoin sekä ilmainen Elements of AI -kurssi. Esittely 3.5. kl 1026.4.2018 10:45Tiedote

Tekoälyn, koneoppimisen ja robottien roolit työelämässä ja arjessamme ovat nykyhetken kuumimpia, mutta samalla myös hämmentävimpiä puheenaiheita. Useimmille meistä on edelleen epäselvää, mitä ne käytännössä tuovat, vievät, tekevät ja tarkoittavat. Uhkaako robotti työpaikkaani vai voisinko hyödyntää tekoälyä omassa elämässäni? Mitä tekoäly ylipäätään on? Helsingin Yliopisto ja Reaktor esittävät kaikille avoimen tekoälyhaasteen. Sen ratkaisemiseksi esitellään kansallinen Elements of AI, eli tekoälyn perusteet -kurssi suomalaisten tekoäly-osaamisen laajentamiseksi. Kurssin esittely medialle torstaina 3.5. kl 10-11.30 (Reaktor, Yliopistonkatu 4, 6. krs.)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme