Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Aluehallitus päätti tutkimus-, kehittämis-, innovaatio- ja osaamistoiminnan (TKIO) lähtökohdista

Jaa
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallitus on päättänyt kokouksessaan 21.3.23 tutkimus-, kehittämis-, innovaatio ja osaamistoiminnan (TKIO) lähtökohdista. Keusoten TKIO-ekosysteemi on yhteistyöverkosto, joka on toiminut jo kuntayhtymävuodesta 2019 alkaen.

TKIO-ekosysteemissä asukkaat, henkilöstö, yhteistyökumppanit, yritykset ja tutkijayhteisöt voivat kehittää ja tutkia yhdessä. Tämän yhteisen kehittämisen tarkoituksena on parantaa palvelujen laatua, tuottavuutta ja vaikuttavuutta sekä uudistaa tunnistetun tarpeen mukaisesti sote-palveluja tietoon pohjautuen. Ekosysteemi luo edellytyksiä innovatiivisen kehittämiseen ja tutkimukseen.

Yhteiset tutkimukselliset painopisteet vuosille 2022–2023 ovat: asiakkaiden hyvinvointia ja terveyttä edistävät palvelut, monialainen toimintamalli ja palvelujärjestelmät, vaikuttavuusperusteinen johtaminen, digi-/etäpalveluiden kehittäminen ja arviointi sekä TKIO-toiminnan alueellinen kehittäminen.

Lisäksi vuoden 2023 aikana on tarkoitus valmistella TKIO-ohjelma vuosille 2023–2030 huomioiden HUS- järjestämissopimuksen ja sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistyöalueen yhteistyösopimuksen TKKI-tavoitteet (tutkimus, kehittäminen, koulutus, innovaatiotavoitteet).

- Jotta onnistuisimme palveluiden laadullisesta kehittämisesessä, tulee meillä olla fokuksessa jatkuva monipuolinen tutkimustyö ja vaikuttavuuden syy-seuraussuhteiden perkaaminen. Tämä TKIO-ekosysteemi on Keusoten keuhkot, kuvailee aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helinä Perttualuehallituksen puheenjohtajaKeski-Uudenmaan hyvinvointialue

Puh:040 315 2490

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Suutarinkatu 2
05900 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtajaksi Irma Pahlman26.5.2023 18:02:25 EEST | Tiedote

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto päätti kokouksessaan 25.5.23 myöntää aluevaltuuston puheenjohtajalle Eemeli Peltoselle eron puheenjohtajan luottamustoimesta. Eemeli Peltonen jätti eronpyynnön aluevaltuuston puheenjohtajan tehtävästä tultuaan valituksi eduskuntaan huhtikuun vaaleissa. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Keusoten valtuutettuna pitkään toiminut Irma Pahlman (sd.).

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme