Aluehallitus päätti tutkimus-, kehittämis-, innovaatio- ja osaamistoiminnan (TKIO) lähtökohdista
TKIO-ekosysteemissä asukkaat, henkilöstö, yhteistyökumppanit, yritykset ja tutkijayhteisöt voivat kehittää ja tutkia yhdessä. Tämän yhteisen kehittämisen tarkoituksena on parantaa palvelujen laatua, tuottavuutta ja vaikuttavuutta sekä uudistaa tunnistetun tarpeen mukaisesti sote-palveluja tietoon pohjautuen. Ekosysteemi luo edellytyksiä innovatiivisen kehittämiseen ja tutkimukseen.
Yhteiset tutkimukselliset painopisteet vuosille 2022–2023 ovat: asiakkaiden hyvinvointia ja terveyttä edistävät palvelut, monialainen toimintamalli ja palvelujärjestelmät, vaikuttavuusperusteinen johtaminen, digi-/etäpalveluiden kehittäminen ja arviointi sekä TKIO-toiminnan alueellinen kehittäminen.
Lisäksi vuoden 2023 aikana on tarkoitus valmistella TKIO-ohjelma vuosille 2023–2030 huomioiden HUS- järjestämissopimuksen ja sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistyöalueen yhteistyösopimuksen TKKI-tavoitteet (tutkimus, kehittäminen, koulutus, innovaatiotavoitteet).
- Jotta onnistuisimme palveluiden laadullisesta kehittämisesessä, tulee meillä olla fokuksessa jatkuva monipuolinen tutkimustyö ja vaikuttavuuden syy-seuraussuhteiden perkaaminen. Tämä TKIO-ekosysteemi on Keusoten keuhkot, kuvailee aluehallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu.
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Helinä Perttualuehallituksen puheenjohtajaKeski-Uudenmaan hyvinvointialue
Puh:040 315 2490Linkit
Tietoja julkaisijasta
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Mäntsälän alueella.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote)
Keusote tehostaa suun terveydenhuollon jonojen purkua6.6.2023 12:03:36 EEST | Tiedote
Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (Keusote) purkaa suun terveydenhuollon tarkastusten jonoja urakalla. Suun terveydenhuollon kiireettömät palvelut ovat olleet pidempään ruuhkautuneet. Ruuhkaa helpotetaan kesällä niin sanotuilla tiimipäivillä ja tarjoamalla vastaanottoaikoja myös arki-iltaisin ja lauantaisin.
Hyvinvointialueet toimivat mainettaan paremmin5.6.2023 11:35:00 EEST | Tiedote
Hyvinvointialueiden aluehallitusten puheenjohtajat, 2.6.2023 Suomen hyvinvointialueiden aluehallitusten puheenjohtajat toivovat suomalaisilta malttia ja rakentavaa keskustelua julkisten sosiaali- ja terveyspalveluiden ja pelastustoimen kehittämisestä.
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtajaksi Irma Pahlman26.5.2023 18:02:25 EEST | Tiedote
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuusto päätti kokouksessaan 25.5.23 myöntää aluevaltuuston puheenjohtajalle Eemeli Peltoselle eron puheenjohtajan luottamustoimesta. Eemeli Peltonen jätti eronpyynnön aluevaltuuston puheenjohtajan tehtävästä tultuaan valituksi eduskuntaan huhtikuun vaaleissa. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Keusoten valtuutettuna pitkään toiminut Irma Pahlman (sd.).
Päihdekuntoutuksessa kokemusasiantuntijat kulkevat rinnalla25.5.2023 08:21:47 EEST | Tiedote
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella (Keusote) kokemusasiantuntijat ovat tärkeässä roolissa päihteettömyyden tukemisessa. Tammikuussa avatussa päihdekuntoutuspiste Nuorten Kipinässä kokemusasiantuntijat kulkevat nuorten aikuisten rinnalla kohti päihteetöntä elämää.
Aluehallituksen päätöksiä 23.5.2324.5.2023 20:07:34 EEST | Tiedote
Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen aluehallituksen päätöskooste
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme