Docendo

Annika Metsäketo lataa suoria sanoja rakkaudesta ja julkisuusmyllystä

Jaa

Taiteilijaperheen tytär ja suomalaisten rakastama radioääni Annika Metsäketo on elänyt poikkeuksellisen elämän musiikki- viihde- ja mediamaailman aitiopaikalla. Veli Kojosen kirja Suora lähetys – Äänessä Annika Metsäketo sisältää nimensä mukaisesti Annikan radioaalloiltakin tuttua suoraa puhetta.

Suora lähetys – Äänessä Annika Metsäketo julkaistaan 15.9. Kuva Viljami Harjuniemi
Suora lähetys – Äänessä Annika Metsäketo julkaistaan 15.9. Kuva Viljami Harjuniemi

Annika Metsäketo teki ensimmäiset julkiset esiintymiset perheensä kanssa jo 1970-luvun lopussa muusikkovanhempiensa Martti ja Maikki Metsäkedon sekä veljensä, tenori Tomi Metsäkedon kanssa.

Annikan tarina vilisee kuuluisuuksia – hän pääsi jo nuorena Bon Jovin ja Mötley Crüen takahuoneisiin, päätyi Renny Harlinin ja Geena Davisin kihlajaisiin, ja lopulta taikuri David Copperfieldkin olisi halunnut hänen kanssaan salasuhteen. Kirja kuvaa myös dramaattisia hetkiä loppuvuodesta 2004, kun Annika toimi Kiss FM -kanavan aamushow’n juontajana. Poliisit saapuivat studioon kesken lähetyksen pidättämään juontajapari Timpe Salosen. 

Suora lähetys – äänessä Annika Metsäketo sisältää kokemuksia rakkaudesta, työstä, perheestä ja suomalaisesta julkisuudesta. Annika puhuu kokemistaan asioista kaunistelematta ja kipupisteitä peittelemättä. Hän kertoo myös sen, mitä tapahtuu, kun nuori nainen sanoo ei silloin, kun moni muu sanoo kyllä.  

Rehelliseen elämäntarinaan on helppo samaistua, sillä rakkauden, kasvamisen ja parisuhteiden onnistumisten ja epäonnistumisten käänteiltä ei säästy meistä kukaan. 

Veli Kojonen: Suora lähetys – Äänessä Annika Metsäketo (Docendo 2022), sidottu, 241 sivua. 

Toimittaja, pyydä mediavedos ennakkoon 
tiedotus@docendo.fi 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt  
Kirjailija Veli Kojonen, p. 040 3515624, veli.kojonen@gmail.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Suora lähetys – Äänessä Annika Metsäketo julkaistaan 15.9. Kuva Viljami Harjuniemi
Suora lähetys – Äänessä Annika Metsäketo julkaistaan 15.9. Kuva Viljami Harjuniemi
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Docendo
Docendo
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme