HKL

Asetinlaitevika haittasi metroliikennettä tiistaina

Jaa

Asetinlaitevika pysäytti metroliikenteen koko metrolinjalla tiistaiaamuna klo 05.50. Klo 06.20 liikenne saatiin käyntiin välillä Ruoholahti-Mellunmäki ja Ruoholahti-Vuosaari. Vika saatiin korjattua hiukan kello seitsemän jälkeen, jolloin liikenne käynnistyi koko metrolinjalla.

Asetinlaite ohjaa metron kulkua. Tiistaiaamun viassa asetinlaite ei luonut metrojunille kulkuteitä. Tilannetta ei pystytty korjaamaan käsiohjauksella. Tämän vuoksi metroliikenne oli keskeytettävä kunnes vika saatiin korjattua.

HSL korvasi osan aamun metroliikenteestä busseilla. Vika heijastuu metroliikenteeseen vielä aamupäivän ajan, ja metroliikenteen vuorovälit ovat epäsäännöllisiä. HKL pahoittelee matkustajille aiheutunutta haittaa.

Yhteyshenkilöt

Tekniset järjestelmät: HKL, infra- ja kalustoyksikön johtaja Artturi Lähdetie, p. 09 310 35245

Liikennöinti: HKL, liikennöintiyksikön johtaja Arttu Kuukankorpi, p. 09 310 35564

Tietoja julkaisijasta

HKL
HKL
PL 1400
00099 HELSINGIN KAUPUNKI

(09) 310 1071http://www.hkl.fi

HKL vastaa raitiovaunujen ja metrojen liikennöinnistä, kaupunkipyöristä sekä joukkoliikenneinfran eli ratojen, asemien ja varikoiden hoidosta ja kehittämisestä. HKL – kaupungin paras liike.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HKL

HKL kehittää kantametron asemia11.1.2018 13:16Tiedote

Helsingin kantametron metroasemat Ruoholahdesta itään kehittyvät ja muuttuvat tulevina vuosina entistä miellyttävimmiksi ja palvelevat matkustajia nykyistä kokonaisvaltaisemmin. HKL on käynnistänyt metroasemien kehittämishankkeen, jossa haetaan asemien liiketiloihin erityisesti matkustajien toivomia arkea helpottavia ja viihtyisyyttä lisääviä palveluja. Samalla kehitetään asemien ulkoasua vastaamaan tämän päivän vaatimuksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme