BusinessRakentamoBusinessRakentamo

Aurora Look tuo markkinoille luksusluokan parvekeratkaisun

Jaa
Uusi Aurora Balconies -parvekeratkaisu tuo luksusta kerrostaloasumiseen. Se painaa vain kolmanneksen perinteisen betoniparvekkeen painosta. Teräsrunkoinen moduuliparveke on suunniteltu nimensä mukaisesti Pohjolan vaativiin olosuhteisiin.
Uusi Aurora Balconies -parvekeratkaisu tuo luksusta kerrostaloasumiseen.
Uusi Aurora Balconies -parvekeratkaisu tuo luksusta kerrostaloasumiseen.

Aurora Balconies on ratkaisu, joka muuttaa käsitykset parvekkeista. Teräsrunkoisella ja tehdasvalmisteisella parvekeratkaisulla sekä Aurora Lookin palvelukokonaisuudella päästään huomattaviin säästöihin, jotka mitataan sekä rahassa että ajassa.


Aurora Balconies muuttaa käsitykset parvekkeista

Aurora Balconies -parvekkeet valmistaa Jukova, joka tunnetaan meriteollisuudessa parvekkeiden ja lasitusten pioneerina.

”Moduuliparveke on lähtenyt ajatuksesta parantaa kerrostaloasumisen mukavuutta ja luoda ihmisille uusi asumisen elämys”, sanoo Aurora Lookin toimialajohtaja Timo Nurminen. Hän kertoo parvekkeiden valmistamisen tehtaassa tuovan lyömättömiä etuja verrattuna perinteisiin rakennuksella valmistettuihin parvekkeisiin. ”Työskentely on nopeaa, tehokasta ja sertifioitujen laatuvaatimuksien mukaista. Ylimääräisiä kustannuksia ei ilmene huonoista sääolosuhteista tai muista syistä. Toimitusaikataulut pitävät ja asennus on nopeaa.”

Luksusta arkeen ja juhlaan

Aurora Balconies on parvekeratkaisujen edelläkävijä monelta osin. Parvekkeen suuret lasipinnat antavat mahdollisuuden nauttia parveketilasta ilmojen kylmetessä, sateella ja tuulessa. Koko parvekkeen levyinen, sähköisesti avattava lasitus nousee ja laskee vaakatasossa. Ratkaisu luo yhtenäisyyttä ja hienostuneisuutta parvekkeen ulkoasuun. Muutenkin suunnittelussa on pyritty skandinaaviseen muotokieleen, joka kestää hyvin aikaa ja nostaa kiinteistön arvoa.

”Tehtaassa viimeistelty moduuliparveke antaa mahdollisuuden integroida erilaisia teknisiä ominaisuuksia, kuten vedenpoistoa, valoa, ääntä ja lämmitystä parvekekohtaisesti”, Nurminen kertoo. ”Modulaarisuus mahdollistaa myös parvekkeen räätälöinnin huoneistokohtaisesti”, hän jatkaa.

Helppo ja nopea asentaa

Parvekkeiden uusiminen voi olla taloyhtiölle kaikin puolin vaativa hanke, jossa mitataan asukkaiden sietokykyä.

Aurora Balconies -parveke valmistetaan tehtaassa ja tuodaan kokonaisena elementtinä kohteeseen, jossa asennus käy nopeasti.

Suunnittelupäällikkö Vesa Niittonen kertoo Aurora Lookin tavan toimia olevan selkeä kokonaisuus: ”Taloyhtiölle pitävä sopimushinta ja täsmällinen toteutus ovat toimintamme kulmakiviä. Asukkaat taas arvostavat nopeaa asennusta, jolla häiriöt saadaan minimoitua.”

Arkkitehtien ihanneparveke

Uusien kohteiden parvekeratkaisuksi Aurora Balconies on omassa luokassaan. Sen hienostunut, näyttävä ulkomuoto ja helppo asennettavuus antavat paljon mahdollisuuksia julkisivujen suunnitteluun, puhumattakaan luksusluokan käyttäjäkokemuksen tarjoamisesta asukkaille. Lisäksi modulaarisuus tuo mukanaan monia vaihtoehtoja erilaisille varustetasoille rakentajan ja asukkaiden toiveiden toteuttamisessa. Esimerkkeinä mainittakoon lasipintoihin integroitava aurinkopaneeli tai bakteereja hylkivät pinnoitevaihtoehdot.

Testattu seitsemällä merellä

Aurora Lookin emoyhtiö Jukova on valmistanut maailman ensimmäiset tehdasvalmisteiset parvekkeet valtameriristeilijöihin. Se on valmistanut parvekkeita ympäri maailmaa jo yli 30 000. Nyt Jukovan vuosikymmenten kokemus luksusluokan parvekkeiden suunnittelusta ja valmistuksesta tuodaan rakennusteollisuuden käyttöön Aurora Lookin toimesta. Aurora Balconies -parvekkeet edustavat suomalaista insinööritaitoa parhaimmillaan.


Lisätietoja:

Kaupalliset asiat:

Timo Nurminen
Puhelin 010 474 4551
Sähköposti: timo.nurminen@auroralook.com

Tekniset asiat:

Vesa Niittonen
Puhelin: 010 474 4390
Sähköposti: vesa.niittonen@jukova.com 

www.auroralook.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Kaupalliset asiat:

Timo Nurminen
Puhelin 010 474 4551
Sähköposti: timo.nurminen@auroralook.com

Tekniset asiat:

Vesa Niittonen
Puhelin: 010 474 4390
Sähköposti: vesa.niittonen@jukova.com

www.auroralook.com

Kuvat

Uusi Aurora Balconies -parvekeratkaisu tuo luksusta kerrostaloasumiseen.
Uusi Aurora Balconies -parvekeratkaisu tuo luksusta kerrostaloasumiseen.
Lataa
Koko parvekkeen levyinen lasitus laskee ja nousee sähköisesti.
Koko parvekkeen levyinen lasitus laskee ja nousee sähköisesti.
Lataa
Aurora-parvekkeet valmistetaan tehtaassa, mikä näkyy mm. energiatehokkuudessa ja viimeistelyssä.
Aurora-parvekkeet valmistetaan tehtaassa, mikä näkyy mm. energiatehokkuudessa ja viimeistelyssä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

BusinessRakentamo
Juuritie 7 (2. krs)
03100 Nummela

https://www.businessrakentamo.fi/

Enemmän kuin neuvoja. Ratkaisuja.

BusinessRakentamo on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tukee pienyrittäjyyttä ja innovaatioita Suomessa. Laajan verkostomme erityisosaamista ovat yrityskehitys, yritysneuvonta sekä pienyrittäjyyttä tukevat palvelut ja koulutukset.

***

Aurora Look on luksusluokkaisten modulaaristen parveke-, lasitus- ja kaideratkaisujen kehittäjä ja toimittaja.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BusinessRakentamo

#Someleontti pienyrittäjän digiapurina - vahva missio ohjaa yrittäjä Sanya Saarisen toimintaa1.3.2023 00:00:34 EET | Tiedote

Havainto siitä, että ilmaiset digityökalut tulivat kaikkien yrittäjien ulottuville, mutta silti harva uskalsi lähteä niitä hyödyntämään, käynnisti Sanya Saarisen toisen yrittäjätaipaleen. Ensimmäinen yrittäjäpolku käynnistyi suoraan ammattikorkeakoulun jälkeen vuonna 2004, kun Saarinen hyppäsi rohkeasti koulun penkiltä suoraan yrittäjäksi ja teki keikkoja yrittäjäkollegan kanssa ohjelmapalvelualalla show-palveluita tuottaen ja esiintyvänä taiteilijana toimien. Aiemmin laulu- ja showjuontokeikkojen myyntityö oli kylmäsoittelua, joten modernien työkalujen saapuminen Suomeen mullisti koko myyntiprosessin. Tämä käynnisti uuden uran markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä ja nykyisin Saarinen on somekouluttaja, somestrategi ja digisisällöntuottaja, joka toimii käytännönläheisesti pienyrittäjien apuna modernien viestintä- ja markkinointityökalujen käytössä ja monikanavaisen viestinnän rakentamisessa.

BusinessRakentamon palvelut yrittäjille helposti ja sijainnista riippumatta28.2.2023 21:33:50 EET | Tiedote

Pienyrittäjävetoinen BusinessRakentamo ry on palvellut mikroyrityksiä yritysneuvonnan ja kehittämispalveluiden osalta vuodesta 2018 lähtien. Yhdistys tarjoaa asiantuntijoille ja mikroyrityksille tukea ja ratkaisuja yritystoiminnan kehittämiseen. Digitaalinen toimintamalli tuo palvelut jokaisen pienyrittäjän saataville ja mikroyritysten kehitysyhteisö toimii aktiivisesti uusia yhteistyökuvioita rakentaen. Jäsenyritykset voivat hyödyntää asiantuntijaverkoston monipuolista osaamista helposti ja sijainnista riippumatta.

UltraLeanSales® 2.0 - Niin hullulta kuin se kuulostaakin, mutta harvoissa yrityksissä tunnetaan asiakkaan ostokäyttäytyminen riittävän hyvin.20.2.2023 08:05:00 EET | Tiedote

Mitä tapahtuisi, jos tuntisit paremmin asiakkaasi ostokäyttäytymisen? Osaisitko hyödyntää sitä? Parantaisiko tieto myyntiä? Lean-johtamisen malli on tuttu juttu tuotannon tehostamisessa, mutta miksi Lean-oppeja ei ole juurikaan sovellettu tarjousten voittoprosentin parantamiseen? UltraLeanBusiness Oy on tuotteistanut tiedolla johtamisen mallin itseoppivaksi prosessiksi, joka perustuu asiakkaan ostoprosessien tuntemiseen. Aiheesta on nyt julkaistu kirja, uusittu ja laajennettu painos nimeltään UltraLeanSales 2.0.