Suomen Lontoon instituutti

Avoin residenssipaikka Lontoossa työn tulevaisuutta käsittelevälle taiteilijalle

Jaa

Suomen Lontoon instituutti sekä Lontoon Brixtonissa toimiva taideorganisaatio Block 336 tarjoavat Suomessa asuvalle taiteilijalle mahdollisuuden viiden viikon residenssiin sekä yksityisnäyttelyyn Lontoossa 7.1.– 9.3.2019 välisenä aikana.

Residenssiin haetaan maalauksen, veistoksen, installaatioiden, liikkuvan kuvan tai sekatekniikan parissa työskentelevää taiteilijaa. Residenssin sekä näyttelyn teemana on työ, ja sen innoittajana on toiminut Suomen perustulokokeilu sekä keskustelu työn tulevaisuudesta.

Block 336 tarjoaa valittavalle taiteilijalle työ- ja näyttelytilan. Suomen Lontoon instituutti kattaa residenssiajan asumisen sekä matkustamiseen ja työskentelyyn liittyvät kulut.

“Tämä on hieno kansainvälinen tilaisuus suomalaiselle taiteilijalle, jolla ei ole aikaisemmin ollut yksityisnäyttelyä Britanniassa. Lontoon kovatasoinen nykytaidekenttä tarjoaa residenssiin valittavalle taiteilijalle hyvän lähtökohdan uran kansainvälistymiselle”, toteaa Suomen Lontoon instituutin johtaja Emilie Gardberg.

Hakijoita pyydetään lähettämään hakemukset 12.11.2018 kello 12.00 (Suomen aikaa) mennessä.

Residenssin saajan valitsee raati, johon kuuluu järjestävien organisaatioiden jäsenten lisäksi ulkopuolinen asiantuntija. Valinnassa tullaan painottamaan erityisesti sitä, miten hyvin ehdotettu projekti käsittelee haun teemoja.

Tarkemmat hakuohjeet löytyvät englanniksi osoitteesta: fininst.uk/events/art-work-residency.  

Linkki hakemuslomakkeeseen: artquest.org.uk/art-work-application-form/.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja suomeksi voi pyytää osoitteesta info@fininst.uk 8.11.2018 saakka.

Tietoja julkaisijasta

Suomen Lontoon instituutti
Suomen Lontoon instituutti
Unit 1, 3 York Way
N1C 4AE London

(+44) 020 3764 5090http://www.fininst.uk/

Suomen Lontoon instituutti on Lontoossa sijaitseva yksityinen, voittoa tavoittelematon säätiö. Tehtävämme on tunnistaa yhteiskunnan uudistamiseen vaikuttavia tekijöitä Suomessa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa sekä tukea myönteistä yhteiskunnallista muutosta. Rohkaisemme poikkitieteellistä ja rajoja rikkovaa yhteistyötä luomalla uusia verkostoja ja kumppanuuksia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lontoon instituutti

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme