BURGER KING® Suomi

BURGER KING® -hampurilaisketju avaa kaksi uutta autokaistallista ravintolaa Keski-Suomeen – yhden Jyväskylän Keljoon ja toisen Jämsään

Jaa

Jämsään joulukuussa avattava BURGER KING® -ravintola on kaupungin ensimmäinen, ja syyskuussa Jyväskylään aukeaa alueen toinen ketjun ravintola. Jyväskylän keskustassa on entuudestaan yksi BURGER KING® -ravintola, joka aloittaa heinäkuussa yhteistyön kuljetuspalvelu Woltin kanssa.

Uudet BURGER KING® -ravintolat palvelevat paikallisten hampurilaisten ystävien lisäksi nälkäisiä tien päällä liikkujia.  Autokaistan lisäksi ravintoloissa on luonnollisesti viihtyisät ravintolasalit.
– Nopean syömisen ravintolaketjuna haluamme olla siellä, missä ihmiset liikkuvat. Autoilijoille on tärkeää, että matkanteko on sujuvaa ja yhdellä pysähdyksellä sekä auto että matkustajat saavat polttoainetta, BURGER KING® Suomen ketjujohtaja Tomi Söderström toteaa.

Suomessa aiemmin avatut autokaistalliset BURGER KING® -ravintolat ovat saaneet asiakkailta varsin positiivista palautetta. Odotukset Jyväskylän Keljon ja Jämsän ravintoloita kohtaan ovat korkealla. Jyväskylän Keljon itsenäisen autoravintolan rakennustyöt ovat vauhdissa ja hampurilaisravintolan grilli syttyy syyskuussa.

Jämsän autokaistallinen BURGER KING® sijoittuu samalle tontille Shell HelmiSimpukka Jämsän kanssa. Muutostyöt kiinteistössä ovat jo alkaneet ja ne päättyvät joulukuussa. Nykyinen liikekiinteistö laajenee, ja laajennusosaan tulee uuden BURGER KING® -ravintolan tila. Samalla uudistetaan ja remontoidaan myös Shell HelmiSimpukka-ravintola, jonka muutostyöt alkavat syyskuussa.

– On hienoa päästä palvelemaan autoilevia asiakkaitamme liikepaikoilla, joilla on selkeästi kysyntää tämän kaltaiselle palvelumuodolle, Söderström sanoo.

Molemmat Keski-Suomen uudet ravintolat tulevat työllistämään noin 25–30 henkilöä. 

Jyväskylän keskustan BURGER KING® -ravintola aloittaa yhteistyön kuljetuspalvelu Woltin kanssa

Heinäkuusta alkaen myös jyväskyläläisiä hampurilaisten ystäviä hemmotellaan kotiin kuljetetuilla herkuilla. Tähän asti BURGER KING® -ravintoloita on Wolt-kuljetuspalvelussa ollut kahdeksan: Helsingissä Meilahti, Ruoholahti, Mannerheimintie ja Itis sekä Tikkurilan Dixi, Tampereen Hämeenkatu, Turun kauppakeskus Hansa ja Oulun Rotuaari.

– Meidän tehtävämme on tarjota jokaiselle se luontevin kanava asioimiseen. Tämän vuoksi strategiamme keskiössä on digitaalisten myyntikanavien kehittäminen. Laajentuessaan BURGER KING® -ravintoloita on Wolt-kuljetuspalvelussa yhteensä kymmenen, kertoo ketjun kehityspäällikkö Sauli Ylikylä.

Jyväskylän lisäksi Wolt-kuljetuspalvelut laajenevat kattamaan Lahden keskustan ravintolan. Uudet ravintolat aloittavat Wolt-yhteistyön tiistaina 3.7.2018 klo 15 alkaen.              

BURGER KING® -hampurilaisravintolaketju kasvaa Suomessa vauhdilla – kuluvan vuoden loppuun mennessä ketjulla on lähes 60 toimipaikkaa. BURGER KING® -ketjun tavoitteena on jatkaa valtakunnallisen verkoston kasvattamista vuoden 2019 aikana reilulla kymmenellä uudella yksiköllä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tomi Söderström
ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy
puh. +358 50 355 0242
tomi.soderstrom@restel.fi

Sauli Ylikylä
kehityspäällikkö BURGER KING®, Restel Fast Food Oy
+358 40 630 3801,
sauli.ylikylä@restel.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

BURGER KING® Suomi
BURGER KING® Suomi
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

09 733 52http://www.restel.fi

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju, jonka ravintoloissa syö maailmanlaajuisesti noin 11 miljoonaa herkuttelijaa päivittäin. Hampurilaisravintolat tunnetaan liekillä grillatuista hampurilaispihveistä ja herkuista, jotka valmistetaan aina tilauksesta. Klassikkotuote, WHOPPER®-hampurilainen, on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957. www.burgerking.fi

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen  yli 4000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Grilsson-, Martina-, O' Learys- Wanha Mestari- Hemingway's -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.www.restel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi

BURGER KING® uudistaa brändi-identiteettinsä ensimmäistä kertaa 20 vuoteen12.1.2021 13:42:01 EETTiedote

Restel-konserniin kuuluva Burger King on vuodesta 1954 lähtien kannustanut asiakkaita nauttimaan pikaruokakokemuksesta omalla tyylillään Have It Your Way -lupauksensa mukaisesti. Nyt ketju ottaa merkittävän askeleen uudistamalla visuaalisen brändi-identiteettinsä ensimmäistä kertaa yli 20 vuoteen. Muutos tulee näkymään Burger Kingin ja asiakkaiden kaikissa kohtaamispisteissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme