BURGER KING® Suomi

BURGER KING® AVAA UUDEN RAVINTOLAN SIILINJÄRVELLE.

Jaa

Uusi BURGER KING® -ravintola aukeaa mittavan remontin jälkeen Siilinjärven Shell Helmisimpukka -huoltoaseman yhteyteen.

BURGER KING® -ravintola avautuu remontin jälkeen Siilinjärven Shell-aseman yhteyteen maaliskuun 2019 aikana. Ravintolassa on 86 asiakaspaikkaa, ja uusia työntekijöitä palkataan noin 20 henkilöä.

Suomessa liikenneasemille avatut BURGER KING® -ravintolat ovat saaneet asiakkailta positiivista palautetta. Odotukset uutta ravintolaa kohtaan ovat korkealla.

– Etsimme jatkuvasti uusia liikepaikkoja, sillä haluamme tarjota parhaita, liekillä grillattuja burgereita mahdollisimman monelle. Olemme innoissamme tulossa Siilinjärvelle, vilkkaan Shell liikenneaseman yhteyteen, iloitsee Burger King Suomen ketjujohtaja Tomi Söderström.

BURGER KING® -hampurilaisravintolaketju on laajentunut Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti: viiden ensimmäisen toimintavuotensa aikana ketju on avannut yhteensä 54 ravintolaa ja vuoden 2019 aikana ketjun tavoitteena on avata ravintoloita ympäri Suomen.

Voimakkaan kasvun lisäksi ketju on panostanut vuoden 2018 alusta alkaen myös uusiin myyntikanaviin. Wolt-kuljetuspalvelun lisäksi ketjussa on otettu käyttöön itsepalvelukassat, jotka tulevat käyttöön kaikkiin ravintoloihin vuoden 2019 aikana. Myös asiakkaiden paljon toivoma BURGER KING®-sovellus on ladattavissa sovelluskaupoista. Sovellus tuo kätevästi paperisena olevat kuponkiedut myös mobiiliin ja sovelluksen käyttäjille on luvassa myös erityisetuja.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi lähes kaikissa ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tomi Söderström
ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy
puh. +358 50 355 0242
tomi.soderstrom@restel.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

BURGER KING® Suomi
BURGER KING® Suomi
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

09 733 52http://www.restel.fi

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju, jonka ravintoloissa syö maailmanlaajuisesti noin 11 miljoonaa herkuttelijaa päivittäin. Hampurilaisravintolat tunnetaan liekillä grillatuista hampurilaispihveistä ja herkuista, jotka valmistetaan aina tilauksesta. Klassikkotuote, WHOPPER®-hampurilainen, on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957. www.burgerking.fi

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Martina-, O' Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.www.restel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme