BURGER KING® Suomi

BURGER KING® KASVAA VARSINAIS-SUOMESSA – RAVINTOLA RAISIOON

Jaa

Elokuussa avataan BURGER KING® -ravintola E18-tien varteen Raisiossa. Avauksen myötä BURGER KING® -ravintoloiden lukumäärä kasvaa 48:aan.

BURGER KING® -pikaruokaravintolaketjun läsnäolo vahvistuu Varsinais-Suomessa tänä vuonna. Alueella on jo entuudestaan Turun keskustan sekä Maskun ravintolat, ja syksyllä liekillä grillattujen herkkujen verkosto laajenee entisestään. Lisäksi tarkoituksena on avata Turun talousalueelle vuonna 2019 vähintään yksi ravintola.

Raisiossa kauppakeskus Myllyn viereen rakennetaan itsenäinen autoravintola, jonka toiminnan kulmakiviä ovat ympärivuorokautinen palvelu ja autokaista. Raision ohi kulkevan E18-tien varressa rakennustyöt ovat täydessä vauhdissa.

– Vilkasliikenteinen moottoritie on paikka, jossa ruokakin halutaan nauttia nopeasti. Haluamme tarjota vilkkaan Turun ohikulkutien käyttäjille mahdollisuuden nälän pysäyttämiseen aina kun sattuvat Raision kohdalle – kellonajasta huolimatta. Siksi 24/7 avoinna oleva autoravintola oli se toimintamalli, millä halusimme palvella alueen asukkaita ja ohikulkijoita, BURGER KING® -ketjun johtaja Tomi Söderström kertoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tomi Söderström
ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy
+358 50 355 0242,
tomi.soderstrom@restel.fi

Tietoja julkaisijasta

BURGER KING® Suomi
BURGER KING® Suomi
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

09 733 52http://www.restel.fi

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju, jonka ravintoloissa syö maailmanlaajuisesti noin 11 miljoonaa herkuttelijaa päivittäin. Hampurilaisravintolat tunnetaan liekillä grillatuista hampurilaispihveistä ja herkuista, jotka valmistetaan aina tilauksesta. Klassikkotuote, WHOPPER®-hampurilainen, on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957. www.burgerking.fi

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen  yli 4000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Grilsson-, Martina-, O' Learys- Wanha Mestari- Hemingway's -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.www.restel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi

BURGER KING® uudistaa brändi-identiteettinsä ensimmäistä kertaa 20 vuoteen12.1.2021 13:42:01 EET | Tiedote

Restel-konserniin kuuluva Burger King on vuodesta 1954 lähtien kannustanut asiakkaita nauttimaan pikaruokakokemuksesta omalla tyylillään Have It Your Way -lupauksensa mukaisesti. Nyt ketju ottaa merkittävän askeleen uudistamalla visuaalisen brändi-identiteettinsä ensimmäistä kertaa yli 20 vuoteen. Muutos tulee näkymään Burger Kingin ja asiakkaiden kaikissa kohtaamispisteissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme