BURGER KING® Suomi

BURGER KING® PYSÄYTTÄÄ AUTOILIJOIDEN NÄLÄN KEHÄ I:LLÄ ENSI KEVÄÄNÄ

Jaa

Keväällä 2018 avattava BURGER KING® -ravintola palvelee autoilijoita Helsingin Oulunkylän MotorCenter-palvelukeskuksessa, josta autoilija saa kerralla niin vatsan täytettä kuin huollon, katsastuksen ja varusteet autolleen.

BURGER KING® avaa etenkin autoilijoita palvelevan ravintolan Helsingin Oulunkylään.
BURGER KING® avaa etenkin autoilijoita palvelevan ravintolan Helsingin Oulunkylään.

BURGER KING® -hampurilaisravintolaketju kasvaa Suomessa vauhdilla – vuoden 2017 loppuun mennessä ravintoloita on yhteensä jo 42. Autoilevien asiakkaiden tarpeita vastaavat liikenneasemien yhteyteen perustetut toimipaikat, joissa on autokaista. 

– Nopean syömisen ravintolaketjuna haluamme olla siellä, missä ihmiset liikkuvat. Autoilijoille on tärkeää, että matkanteko on sujuvaa ja yhdellä pysähdyksellä sekä auto että matkustajat saavat polttoainetta, BURGER KING® -ketjun johtaja Mikko Mollberg summaa.

Helsingin Oulunkylään avattava ravintola on ensimmäinen pääkaupunkiseutua halkovalla Kehä I:llä. BURGER KING® -ravintolan tilat rakennetaan osaksi MotorCenter-palvelukeskusta, jonka toiminta-ajatuksena on, että autoilija saa kaikki tarvitsemansa palvelut yhdestä paikasta. Jos auton jättää esimerkiksi katsastukseen tai huoltoon, voi odotellessa syödä toiveidensa mukaan valmistetun hampurilaisaterian.

– MotorCenter Oulunkylä on jo seitsemäs YIT:n kehittämän MotorCenter-konseptin mukainen autoilijan palvelukeskus, jota maailmanluokan ravintolabrändi BURGER KING® autokaistoineen täydentää mainiosti. Avautuessaan toukokuussa 2018 MotorCenter Oulunkylä parantaa autoilijoiden palvelutarjontaa alueella moninkertaisesti ja sen sijainti Kehä 1:llä suurten asiakasvirtojen varrella auttaa kaikkia sen toimijoita menestymään, YIT:n johtaja Timo Lehmus sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Mollberg, ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy, +358 40 485 4227, mikko.mollberg@restel.fi

Kuvat

BURGER KING® avaa etenkin autoilijoita palvelevan ravintolan Helsingin Oulunkylään.
BURGER KING® avaa etenkin autoilijoita palvelevan ravintolan Helsingin Oulunkylään.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

BURGER KING® Suomi
BURGER KING® Suomi
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

09 733 52http://www.restel.fi

BURGER KING®
Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Ketjuun kuuluu yli 16 000 ravintolaa noin 100 maassa eri puolilla maailmaa. Suurin osa (n. 97 %) BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. BURGER KING® -ravintolat palvelevat n. 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Lisätietoja Facebookista ja osoitteesta www.burgerking.fi

RESTEL OY
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 4000 ravintola-alan ammattilaista. Yrityksen liikevaihdon ennuste vuodelle 2017 on 190 M €. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Grilsson-, Martina-, O' Learys- Wanha Mestari- Hemingway's -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat. www.restel.fiTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi

BURGER KING® uudistaa brändi-identiteettinsä ensimmäistä kertaa 20 vuoteen12.1.2021 13:42:01 EETTiedote

Restel-konserniin kuuluva Burger King on vuodesta 1954 lähtien kannustanut asiakkaita nauttimaan pikaruokakokemuksesta omalla tyylillään Have It Your Way -lupauksensa mukaisesti. Nyt ketju ottaa merkittävän askeleen uudistamalla visuaalisen brändi-identiteettinsä ensimmäistä kertaa yli 20 vuoteen. Muutos tulee näkymään Burger Kingin ja asiakkaiden kaikissa kohtaamispisteissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme