Vaasan kaupunki - Vasa stad

Bussien kesäaikataulut astuvat voimaan 3.6. – katso muuttuneet reitit

Jaa

Vaasassa paikallisliikenteen bussit ajavat kesäaikataulujen mukaisesti 3.6–11.8.2019. Kesäaikataulussa on reittimuutoksia linjalla 8. Lisäksi linja 9 korvaa linjan 3 Suvilahden aamuvuoron klo 6:30.

Kesäaikataulussa linjan 8 reitti ja lähtöpysäkit ovat muuttuneet Tori-Hietalahti osuudella. Linja 8 bussi lähtee Torilta pysäkiltä 1 Hietalahteen ja pysäkiltä Raastuvankatu/Rewell Center 1 Böleen. Torilta linja kulkee Keskussairaalan kautta Hietalahteen. Reitille on lisätty kesäpysäkki Tiilitehtaankatu/Hangonkatu.

Välillä Böle-Keskusta linja 8 ei enää aja Konepajankadun kautta, vaan bussi kulkee suoraan Sepänkyläntietä keskustaan.

Ristinummelta pääsee nyt myös aamulla keskustaan

Kesän ajan Linja 9 korvaa linjan 3 aamuvuoron klo 6:30 Suvilahdessa. Linja 9 lähtee Emännänkadulta klo 6:15 ja reitti kulkee Suvilahden kautta. Linja 3 ei siis aja klo 6:30 lähtevää aamuvuoroa.

– Lisäys aikatauluihin on tehty asiakkailta saadun palautteen perusteella. Ristinummelle on toivottu bussiyhteyttä, jolla työssäkäyvät ehtisivät aamulla klo 7 mennessä keskustaan, kertoo liikennesuunnittelija Anastassia Backlund.

Kesäaikataulut julkaistaan osoitteessa: www.vaasa.fi/bussit sekä www.wasacitybus.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Joukkoliikennesuunnittelija Anastassia Backlund, anastassia.backlund@vaasa.fi, puh. +358 40 578 8499

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Hotellkedjan Odyssey Hotel Groups etablering i Wasa Station förstärker stadens dragningskraft och internationella karaktär12.9.2019 11:49:58 EESTTiedote

YIT och den holländska hotellkedjan Odyssey Hotel Group offentliggjorde ett föravtal om hyrning av Wasa Stations lokaler för hotellanvändning. Den internationella kedjan har flera hotell och varumärken i Europa, USA och Asien. Varumärket för det kommande hotellet i Wasa Station publiceras senare. Föravtalet mellan YIT och Odysseys är ur stadens synvinkel ett betydande framsteg med tanke på projektets framskridande och genomförande.

Hotelliketju Odyssey Hotel Groupin sijoittuminen Wasa Stationiin vahvistaa kaupungin vetovoimaa ja kansainvälisyyttä12.9.2019 11:49:40 EESTTiedote

YIT:n ja hollantilainen hotelliketju Odyssey Hotel Group julkistivat esisopimuksen Wasa Stationin tilojen vuokrauksesta hotellikäyttöön. Kansainvälisellä ketjulla on useita hotelleja ja brändejä Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Wasa Stationiin tulevan hotellin brändi julkistetaan myöhemmin. Esisopimus YIT:n ja Odysseyn välillä on kaupungin näkökulmasta merkittävä edistysaskel hankkeen etenemisen ja toteuttamisen kannalta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme