Destia Oy

Destia parantaa maantietä 922 Torniossa

Jaa

Destia on aloittanut työt maantien 922 rakennusurakassa Torniossa.

Hankkeessa parannetaan Kromitien, Thurevikinkadun sekä Koskenrannantien liittymä. Uusi liittymä sujuvoittaa Röyttän tehtaan liikennettä ja parantaa erityisesti kevyen liikenteen turvallisuutta.

Hankkeessa liittymä kanavoidaan rakentamalla maantien molempiin lähestymissuuntiin kääntymiskaistat vasemmalle sekä korotetut saarekkeet. Maantien tasausta nostetaan liittymäalueella ja nykyiset liittymäsarakkeet uusitaan. Kromitielle ja Thurevikinkadulle rakennetaan kevyen liikenteen alikulkukäytävät. Liittymä-alueen liikennevalot sekä valaistus uusitaan, alueelle rakennetaan linja-autopysäkit ja pysäkkiyhteydet sekä melusuojaus maantien länsireunaan.

– On hienoa, että rakentamisen kohteena oleva liittymäalue tulee edistämään jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden sekä Outokummun Tornion tehtaan maantieliikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta, hankkeesta vastaava Destian työpäällikkö Juha Schönberg kertoo.

Hanke valmistuu marraskuun 2018 loppuun mennessä. Tilaajana urakassa on Lapin ELY-keskus. 

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Destia Oy
Destia Oy
Neilikkatie 17, PL 206
01301 Vantaa

020 444 11http://www.destia.fi

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli noin MEUR 478. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa. Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä. www.destia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Destia Oy

Destia kehittää yrityskulttuuriaan ja vahvistaa kilpailukykyään: INFRAYHTIÖ HAKEE KASVUA KAUPUNGEISTA JA POHJOISILTA ALUEILTA14.1.2019 10:00Tiedote

Uuden strategian 2019-2023 mukaisesti Destia kasvattaa itsestään vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Yhtiö kartoittaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia Pohjois-Ruotsista ja Pohjois-Norjasta. Destian päämääränä on olla ’Pohjoisen elämän yhdistäjä’. Strategian toteuttamiseksi Destia uudistaa organisaatiorakenteensa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme