Wapice Oy

Digitalisoimalla tehoa paalutustyöhön

Jaa

Movax Oy on valinnut Wapicen IoT-TICKET® -ratkaisun työkoneidensa etähallinta-alustaksi. Wapice ja Movax ovat yhdessä testanneet ja kehittäneet järjestelmää, jonka avulla konetieto viedään pilveen.

IoT-TICKET on helppokäyttöinen työkalu, eikä sen käyttö vaadi ohjelmointiosaamista. Kuva: Movax
IoT-TICKET on helppokäyttöinen työkalu, eikä sen käyttö vaadi ohjelmointiosaamista. Kuva: Movax

Strateginen yhteistyö mahdollistaa Movaxille digitalisaation hyödyntämisen liiketoiminnassaan entistä paremmin. IoT-TICKET® -alustalla pilvessä olevan datan hyödyntäminen on joustavaa ja nopeaa mahdollistaen jo toteutettujen ratkaisujen helpon jatkokehittämisen vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.

IoT-TICKET® on kotimainen alusta, jonka käyttö ei vaadi ohjelmointiosaamista vaan nykyiset ja tulevaisuuden IoT-ratkaisut voidaan toteuttaa Flow-ohjelmoinnilla graafisesti. Ratkaisun avulla niin käyttöliittymän, toiminnallisuuden, kuin raportoinnin ja datan analysoinnin voi toteuttaa ilman ohjelmointikokemusta, jolloin ketteryys säilyy IoT-järjestelmän eri elinkaarivaiheissa.

Strateginen yhteistyö lisää tuottavuutta

Movaxin laatu –ja kehityspäällikkö Ville Tikkanen kertoo, että yhteistyössä Wapicen kanssa kehitettävä informaatioon perustuva palvelukokonaisuus on Movaxille strateginen tuotekehitysprojekti, jossa kehitetyt ratkaisut tuovat lisäarvoa ja rahanarvoisia etuja sekä asiakkaille että Movaxille. Yhdistämällä koneilta kerättävää tietoa muuhun informaatioon, pystymme tehostamaan paalutustyötä ja lisäämään sen tuottavuutta. Erityisen tärkeää Movaxin asiakkaille on se, että paalutuslaitteiden häiriötön toiminta pystytään varmistamaan. Myös tähän tarpeeseen vastataan osana palvelukokonaisuutta työkaluilla, joiden avulla voidaan sekä ennakoida koneen huoltotarpeita että tunnistaa vikaantumiselle altistavia käyttötapoja. Näiden työkalujen avulla myös mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaiseminen ja niistä toipuminen nopeutuvat. Movax toimii yli kuudessakymmenessä eri maassa ja kuudella eri mantereella. Palvelukokonaisuus auttaakin Movaxia vastaamaan myös jatkuvasti kasvavaan kysyntään, sillä molempiin suuntiin liikkuvan informaation avulla pystymme tarjoamaan asiantuntemuksemme sekä jälleenmyyjiemme että asiakkaidemme käyttöön, pitkistä välimatkoista huolimatta.

Markus J. Mäkelä Wapice Oy:stä on iloinen yhteistyöstä. Perinteisesti liikkuvien työkoneiden IoT-järjestelmät ovat olleet omia järjestelmiään. IoT-TICKET® -alustalla kuitenkin voidaan liittää erityyppisiä tietoja joustavasti yhteen, eikä tulevaisuuden liiketoimintamahdollisuudet rajoitu asiakkaalla yhteen sovellukseen. Asiakas voi ottaa käyttöön tuotteen eri ominaisuuksia, mukaan lukien kuvankäsittelyn ja tekoälyn halutessaan. Tulevaisuuden liiketoimintamahdollisuudet kasvavat lähes eksponentiaalisesti eri asiakkailla nykyaikaisen digitaaliratkaisun myötä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Movax Oy, Ville Tikkanen, +358 44 554 3080, ville.tikkanen@movax.fi
Wapice Oy, Markus Mäkelä, +358 10 277 5014, markus.makela@wapice.com

Kuvat

IoT-TICKET on helppokäyttöinen työkalu, eikä sen käyttö vaadi ohjelmointiosaamista. Kuva: Movax
IoT-TICKET on helppokäyttöinen työkalu, eikä sen käyttö vaadi ohjelmointiosaamista. Kuva: Movax
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Wapice Oy
Wapice Oy
PL 8, Yliopistonranta 5 (3. krs.)
65200 Vaasa

+358 10 277 5000https://www.wapice.com/fi

Wapice on täyden palvelun ohjelmistoyritys, jonka ratkaisut ovat alan johtavien teollisuusyritysten käytössä ympäri maailmaa. Meidän tehtävämme on toimia asiakkaidemme teknologiapartnerina ja auttaa heitä hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksista parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme toimineet vuodesta 1999 ja työllistämme tällä hetkellä yli 340 ohjelmisto- ja elektroniikka-asiantuntijaa. Wapice on ISO 9001:2008 ja ISO9001:14001 sertifioitu ja AAA-luokiteltu yritys. IoT-Ticket on Wapicen Flow-ohjelmointi tekniikkaan perustuva pilvipalvelutuote, tarjoten ainutlaatuisen käytettävyyden ja mukautumisen asiakkaan digitaaliliiketoimintaan. IoT-TICKET® on avainlipputuote.

 

Movax on erikoistunut edistyksellisillä ohjaus- ja tiedonhallintajärjestelmillä varustettujen kaivinkoneeseen asennettavien pontitus- ja paalutuslaitteiden suunnitteluun, kehittämiseen sekä valmistukseen. Yritys on maailmanlaajuinen markkinajohtaja alallaan ja pitää hallussaan useita teknologiaan liittyviä patentteja. Movaxin innovatiivisten paalutuslaitteiden avulla asiakkaat voivat maksimoida tuottavuutensa ja toimia ympäristöissä, joihin muuten ei ole pääsyä. Movaxon ISO 9001:2015 sertifioitu ja AAA-luokiteltu yritys.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Wapice Oy

Danfoss Drives tähtää IoT:n ja tekoälyn avulla elinkaariratkaisujen eliittiin14.4.2021 16:41:05 EEST | Tiedote

Danfoss on maailman johtava taajuusmuuttajien tuottaja, joka panostaa laadukkaiden ja tarkkaan testattujen tuotteiden lisäksi tuotteiden elinkaareen. Danfoss on valinnut Wapicen IoT-TICKET® -alustan globaaliksi IoT-alustakseen ja rakentanut sen avulla DrivePro® Remote Monitoring -palvelun, jonka avulla taajuusmuuttajat liitetään ympärivuorokautiseen valvontaan. DrivePro® Remote Monitoring -palvelu on osa yrityksen laajaa elinkaaripalvelujen valikoimaa. Palvelu on käytössä globaalisti, mm. Kiinassa, Euroopassa, Etelä-Amerikassa ja Yhdysvalloissa.

Wapicen IoT osaaminen vei voittoon Microsoftin maailmanlaajuisessa Parner of the Year-kilpailussa11.6.2019 14:41:55 EEST | Tiedote

Suomalainen ohjelmistotalo Wapice palkittiin Microsoftin maailmanlaajuisessa Partner of the Year -kilpailussa vieden voiton sovellusinnovaatiot kategoriassa. Palkintoja jaettiin useassa kategoriassa ja voittajat valittiin yli 2900 osallistajasta 115 maasta. Wapicen sai tunnustusta IoT-TICKET®-ratkaisusta, joka tarjoaa erinomaisia ja innovatiivisia ratkaisuja IoT-sovellusten nopeaan kehittämiseen.

Moderni anturitekniikka tuo älyä ja ennakoitavuutta kunnossapitoon28.2.2019 09:48:10 EET | Tiedote

Caverion digitalisoi ennakoivaa kunnossapitoa käyttäen Wapicen IoT-TICKET®-ratkaisua. Ratkaisun avulla saadaan seurattua teollisuuslaitteiden todellista kuntoa ja ennakoida tulevat huolto- ja kunnossapitotarpeet tehokkaasti välttäen turhia tuotantokatkoksia. Järjestelmä kokoaa yhteen tiedot kaikista kohteista ja hälytyksistä, joten se sekä säästää kustannuksia, että lisää asiakastyytyväisyyttä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme