DNA Oyj

DNA:lta uusi palvelu yrityksille: Nordic Connect yhdistää Pohjoismaiden toimipisteet

Jaa
DNA:n yritysasiakkaat voivat nyt yhdistää Pohjoismaissa sijaitsevat toimipisteensä omaan suljettuun yritysverkkoon. Uusi Nordic Connect -palvelu tuotetaan asiakkaille yhden luukun palveluna, eli suomalainen asiakas voi tilata koko palvelun DNA:lta. DNA vastaa asiakkailleen kokonaisuudesta myös muiden maiden osalta.
DNA:n yritysasiakkaat voivat nyt yhdistää Pohjoismaissa sijaitsevat toimipisteensä omaan suljettuun yritysverkkoon.
DNA:n yritysasiakkaat voivat nyt yhdistää Pohjoismaissa sijaitsevat toimipisteensä omaan suljettuun yritysverkkoon.

Nordic Connect on Pohjoismaiden tasolla toteutettu yritysten toimipisteiden lähiverkkojen yhdistämispalvelu (IP VPN). Sen ydin on yritykselle toimitettava oma verkko, joka kattaa sen toimipisteet Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Telenor-yhteistyö tulee hyödyttämään DNA:n asiakkaita paljon, ja Nordic Connect -palvelu on näistä hyödyistä ensimmäinen. Telenor-yhteistyön kautta DNA:sta tulee entistä kilpailukykyisempi kumppani yhä useammalle Pohjoismaissa toimivalle yritykselle.

"Asiakkaamme ovat tiedustelleet Pohjoismaiden tasoista helppoa ja turvallista verkottamispalvelua, ja nyt voimme tarjota sen heille. Nordic Connect on vain yrityksen omassa käytössä oleva, ulkopuolisilta suljettu verkkokokonaisuus. Se kattaa sekä mobiilit että kiinteät yritysliittymät, ja asiakkaalle se on helppo yhden luukun palvelu", toteaa DNA:n yritystuotteista ja -palveluista vastaava johtaja Tuukka Toivonen.

Telenor-yhteistyössä toteutettu Suomen Nordic Connect -tuotteistus parantaa DNA:n palvelukyvykkyyttä välittömästi ja rakentaa valmiuksia tarjooman edelleen kehittämiseen ja yhä uusiin palvelunparannuksiin.

Norjalaisesta tietoliikenneyhtiöstä Telenorista tuli 21. elokuuta DNA:n pääomistaja 54 prosentin omistusosuudella, ja nyt Telenor omistaa DNA:sta noin 98 prosenttia. DNA:n ostaminen on vahvistanut Telenorin asemaa entisestään Pohjoismaissa: se on ollut jo ennestään vahva toimija Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Telenor on kehittämässä eri maayhtiöiden yhteistyötä, ja se muodosti hiljattain uuden pohjoismaisen toiminnon, Nordic clusterin, joka keskittyy synergioiden hyödyntämiseen sekä kasvun luomiseen ja asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Lisätietoja medialle:
Tuukka Toivonen, liiketoiminnan kehitysjohtaja, DNA Oyj, puh. 044 044 3333, tuukka.toivonen@dna.fi


DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Kuvat

DNA:n yritysasiakkaat voivat nyt yhdistää Pohjoismaissa sijaitsevat toimipisteensä omaan suljettuun yritysverkkoon.
DNA:n yritysasiakkaat voivat nyt yhdistää Pohjoismaissa sijaitsevat toimipisteensä omaan suljettuun yritysverkkoon.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n matkaviestinverkon asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa liittymää kohden. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 912 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

Do you have a router at home that is more than 4 years old? Our specialist explains why it can be a risk factor, and what to consider when replacing the device19.5.2023 10:00:00 EEST | Press release

An excessively old router can be found in the homes of many Finns, significantly slowing down home devices and which, at worst, is an information security risk. DNA Service Development Director Ville Partanen explains the signs by which you can tell that your router is due for replacement and what kind of devices are rapidly growing in popularity.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme