DNA Oyj

DNA:n kanavapaketit tilattavissa Närpiön keskusantennin verkossa

Jaa

Närpiön keskusantenniosuuskunta (Närpes Centralantennandelslag) siirtyi lokakuun alussa vastaanottamaan tv-kanavansa antenniverkon kautta. Maksutelevisiopalvelut verkossa oleville asiakkaille ovat tilattavissa DNA:lta.

Närpiön keskusantenni (Närpes Centralantenn) valitsi DNA:n maksu-tv-kanavien uudeksi toimittajaksi lokakuun 2017 alusta lähtien. DNA:lla on monipuolinen tarjooma urheilua, elokuvia, viihdettä ja asiaa koko perheelle.

”Olemme iloisia siitä, että Närpiön keskusantenni on päätynyt ratkaisuun, jossa asukkailla on mahdollisuus tilata maksutelevisiotarjonta DNA:n kautta. Toivotammekin katsojat tervetulleiksi palvelujemme pariin. Tavoitteenamme on tarjota tilaajille mahdollisimman monipuolinen ja laadukas tv-sisältöjen valikoima, ja teemme aktiivisesti työtä sen eteen”, kertoo johtaja Mikko Saarentaus DNA:lta.

”Meille on tärkeää, että voimme vapaiden kanavien lisäksi tarjota verkkomme kodeille myös mahdollisuuden tilata maksu-tv-kanavia. Närpiöläiset tv-katsojat ovat muun Suomen tavoin kiinnostuneita erityisesti urheilusta. Myös elokuvakanavia seurataan mieluusti”, kertoo Närpiön keskusantennin toimitusjohtaja Leif Erikson.

DNA:n antenniverkon maksu-tv-kanavien valikoima on tarjolla Närpiön keskusantennin ja sen yhteistyökumppaneiden talouksien lisäksi myös Ylimarkun, Nämpnäsin ja Rangsbyn antenniosuuskuntien talouksiin – kaikkiaan noin 3 000 kotiin.


Lisätietoja medialle:
Mikko Saarentaus, johtaja, viihdeliiketoiminta, DNA Oyj, puh. 044 549 0374, mikko.saarentaus@dna.fi
Leif Erikson, toimitusjohtaja, Närpes Centralantennandelslag, puh. 0500-66 88 41, ncentral@tawi.fi

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2016 oli 859 miljoonaa euroa ja liiketulos 91 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,8 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, @DNA_Business ja @DNA_Palvelu sekä Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme