DNA Oyj

DNA:n kanavapaketit tilattavissa Närpiön keskusantennin verkossa

Jaa

Närpiön keskusantenniosuuskunta (Närpes Centralantennandelslag) siirtyi lokakuun alussa vastaanottamaan tv-kanavansa antenniverkon kautta. Maksutelevisiopalvelut verkossa oleville asiakkaille ovat tilattavissa DNA:lta.

Närpiön keskusantenni (Närpes Centralantenn) valitsi DNA:n maksu-tv-kanavien uudeksi toimittajaksi lokakuun 2017 alusta lähtien. DNA:lla on monipuolinen tarjooma urheilua, elokuvia, viihdettä ja asiaa koko perheelle.

”Olemme iloisia siitä, että Närpiön keskusantenni on päätynyt ratkaisuun, jossa asukkailla on mahdollisuus tilata maksutelevisiotarjonta DNA:n kautta. Toivotammekin katsojat tervetulleiksi palvelujemme pariin. Tavoitteenamme on tarjota tilaajille mahdollisimman monipuolinen ja laadukas tv-sisältöjen valikoima, ja teemme aktiivisesti työtä sen eteen”, kertoo johtaja Mikko Saarentaus DNA:lta.

”Meille on tärkeää, että voimme vapaiden kanavien lisäksi tarjota verkkomme kodeille myös mahdollisuuden tilata maksu-tv-kanavia. Närpiöläiset tv-katsojat ovat muun Suomen tavoin kiinnostuneita erityisesti urheilusta. Myös elokuvakanavia seurataan mieluusti”, kertoo Närpiön keskusantennin toimitusjohtaja Leif Erikson.

DNA:n antenniverkon maksu-tv-kanavien valikoima on tarjolla Närpiön keskusantennin ja sen yhteistyökumppaneiden talouksien lisäksi myös Ylimarkun, Nämpnäsin ja Rangsbyn antenniosuuskuntien talouksiin – kaikkiaan noin 3 000 kotiin.


Lisätietoja medialle:
Mikko Saarentaus, johtaja, viihdeliiketoiminta, DNA Oyj, puh. 044 549 0374, mikko.saarentaus@dna.fi
Leif Erikson, toimitusjohtaja, Närpes Centralantennandelslag, puh. 0500-66 88 41, ncentral@tawi.fi

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2016 oli 859 miljoonaa euroa ja liiketulos 91 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,8 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, @DNA_Business ja @DNA_Palvelu sekä Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

DNA introduces high-quality Anker charging products - Check out DNA’s tips for efficient charging29.1.2018 12:05Tiedote

Without exception, all mobile devices rely on a single thing. They all need to have power, and it must also be possible to charge them anywhere. Increasingly, new telephones support rapid charging, which is why they also deserve chargers worthy of them. DNA has put together tips for the optimal charging of mobile devices at the end of this bulletin. As the first telecom operator in Europe, DNA has introduced the high-quality and safe Anker chargers and cables.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme