DNA Oyj

DNA:n myydyimmät puhelimet elokuussa 2017

Jaa

DNA:n myydyimpien puhelimien listalle kipusi elokuussa peräti neljä Nokia-puhelinta – vain yhtä mallia vaille koko uusi Nokia-mallisto. Samsungilla on listalla yksittäisiä malleja määrällisesti eniten, mutta listasijoituksissa Huawei pitää hallussaan kolmoisjohtoa.

Nokia 6
Nokia 6

Viidestä uudesta Nokia-puhelimista neljä otti elokuussa paikan DNA:n myydyimpien puhelimien Top 15 -listalla. Myös viides malli, Nokia 8, on vauhdikkaasta ennakkomyynnin aloituksesta päätellen matkalla myydyimpien joukkoon, mutta uuden lippulaivapuhelimen tarkemmat sijoitukset selviävät vasta kun varsinainen myynti alkaa. Laitteen ennakkomyynti käynnistyi verkossa 28. elokuuta.

”Nokia-puhelimien myynti on saatu mukavasti liikkeelle elokuun aikana, tosin saatavuudessa oli vieläkin vaikeuksia. Myynti on ollut vilkasta, vaikka kuluttajat eivät vielä ole laajemmin edes tienneet, että puhelimia jo on ostettavissa. Vauhdikkaasti käynnistynyt kysyntä lupaa hyvää Nokia-puhelimien tulevaisuudelle”, uskoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

DNA:n elokuun kärkikolmikko tulee kokonaan Huaweilta. Ykkössijalle hienon nousun teki Huawei P8 Lite, kakkossijan piti Honor 8 ja kolmoseksi nousi Honor 8 Lite.

Apple iPhone 6 nousi elokuun listan neljännelle sijalle. Samsung Galaxy S8 palasi Top 15 -listalle kuukauden tauon jälkeen.

DNA:n elokuun Top 15 -listalla on Samsungilta kaikkiaan viisi puhelinmallia, neljä Nokia-puhelinta, neljä mallia Huaweilta ja kaksi Applen puhelinta.


DNA:n myydyimmät puhelimet elokuussa 2017

1. (7.) Huawei P8 Lite *)
2. (2.) Honor 8 *)
3. (6.) Honor 8 Lite *)
4. (13.) Apple iPhone 6 *)
5. (5.) Nokia 3310
6. (10.) Nokia 6 *)
7. (4.) Apple iPhone 7 *)
8. (12.) Samsung Galaxy A3 (2017) *)
9. (8.) Samsung Galaxy S7 *)
10. (9.) Samsung Galaxy J5 (2017) *)
11. (-) Nokia 5 *)
12. (11.) Honor 9 *)
13. (14.) Samsung Galaxy A5 (2017) *)
14. (-) Nokia 3 *)
15. (-) Samsung Galaxy S8 *)

*) 4G-puhelin


DNA julkaisee myydyimmät puhelimet -seurannan kuukausittain, aina kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä. Tiedot perustuvat DNA:n eri myyntikanavissa kerättäviin myyntilukuihin. Aiempien kuukausien myyntitilastot: https://corporate.dna.fi/dnan-viestinta#myyntitilastot


Lisätietoja medialle:
Toimitusjohtaja Sami Aavikko, DNA Kauppa Oy, puh. 044 044 3069, sami.aavikko@dna.fi
DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi


DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia ja muita mobiilipäätelaitteita sekä matkaviestinliittymiä myyvä ketju, johon kuuluu yli 60 myymälää. DNA Kaupan valikoimissa ovat myös tv- ja laajakaistapalvelut sekä niihin liittyvät päätelaitteet. Ketju on osa DNA-konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli 859 miljoonaa euroa ja liikevoitto 91 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,8 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.Avainsanat

Kuvat

Nokia 6
Nokia 6
Lataa
Huawei P8 Lite
Huawei P8 Lite
Lataa
Honor 8
Honor 8
Lataa
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2016 oli 859 miljoonaa euroa ja liiketulos 91 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,8 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, @DNA_Business ja @DNA_Palvelu sekä Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

DNA introduces high-quality Anker charging products - Check out DNA’s tips for efficient charging29.1.2018 12:05Tiedote

Without exception, all mobile devices rely on a single thing. They all need to have power, and it must also be possible to charge them anywhere. Increasingly, new telephones support rapid charging, which is why they also deserve chargers worthy of them. DNA has put together tips for the optimal charging of mobile devices at the end of this bulletin. As the first telecom operator in Europe, DNA has introduced the high-quality and safe Anker chargers and cables.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme