DNA Oyj

DNA:n yritysliiketoimintaa vahvistetaan – tarve kymmenille uusille työntekijöille

Jaa

DNA:n yritysliiketoiminta vahvistuu merkittävästi tulevina vuosina. Uuden B2B-strategian myötä tarve uusille työntekijöille on jo kuluvan vuoden aikana huomattava.

Yritysliiketoiminnan uuden strategian myötä DNA nousee entistä voimakkaammin esille uudenlaisten palveluiden tarjoajana. DNA:n palveluportfolio kansainvälistyy ja digitaalisia kyvykkyyksiä kehitetään voimakkaasti. Hyvänä esimerkkinä tästä toimii jo viime syksynä lanseerattu Nordic Connect -palvelu, joka yhdistää asiakkaan pohjoismaiset toimipisteet vahvoilla datayhteyksillä.

Strategian vieminen käytäntöön edellyttää lisähenkilöstön palkkaamista DNA:n yritysliiketoimintaan. Monet uusista työtehtävistä liittyvät läheisesti digitalisoitumiseen ja liiketoiminnan rakentamiseen. Näiden lisäksi keskiössä on asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin ja muun olemassa olevan toiminnan parantaminen.

– Kasvustrategiamme myötä meille avautuu tämän vuoden aikana tarve kymmenille uusille työntekijöille, DNA:n yritysliiketoiminnan kehitysjohtaja Tuukka Toivonen kertoo.

Strategian toteuttaminen on nyt jo monelta osin alkanut. Ensimmäiset tähän liittyvät rekrytoinnit aloitettiin jo viime vuoden lopulla, ja tällä viikolla on avattu jälleen seitsemän uutta työtehtävää avoimeen hakuun: kolme Business Manageria ja neljä kehityspäällikköä. Heidän tehtävänsä jakautuvat puhejärjestelmien, päätelaitteiden, mobiiliverkon palveluiden ja dataratkaisujen pariin.

– Osana Telenoria meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaillemme entistä kattavampia palveluita. Aiemmin palvelutarjontamme keskittyi erityisesti Suomessa toimiville yrityksille, mutta nyt meillä on mahdollisuus tarjota todella kattavia kansainvälisiä tietoliikenneyhteyksiä ja monipuolisia palvelukokonaisuuksia kaikenkokoisille yrityksille. Tämä edellyttää myös liiketoimintamme kehittämistä, minkä työn olemme nyt käynnistäneet, Toivonen summaa.

Merkittävien resurssien ja laajan palveluportfolion lisäksi Telenor mahdollistaa myös erinomaiset kansainväliset urakehitysmahdollisuudet DNA:n työntekijöille.

DNA:n mutkaton työkulttuuri palkittiin vuonna 2019, kun DNA valittiin Great Place To Work -tutkimuksessa Suomen parhaaksi ja Euroopan 13. parhaaksi työpaikaksi suurten yritysten sarjassa. Tärkeimmiksi syiksi viihtymiseensä DNA:laiset nimesivät sisäisessä kyselyssä työn mutkattomuuden, kiinnostavat tehtävät, hyvät työsuhde-edut, laajat etätyömahdollisuudet, modernin työympäristön ja perheystävällisen kulttuurin, joka kannustaa työn ja vapaa-ajan tasapainottamiseen.

 

Lisätietoja:

kehitysjohtaja Tuukka Toivonen, DNA Oyj, puh. 044 044 3333, tuukka.toivonen@dna.fi

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta mutkattomampaa. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n matkaviestinverkon asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa liittymää kohden. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 942 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1600 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

Useita uusia 5G-puhelimia DNA:lle myyntiin – 5G-malleja saa jo lähes kaikilta valmistajilta useissa eri hinnoissa14.10.2020 19:01:58 EESTTiedote

DNA:n tarjonta on kasvanut syys–lokakuun aikana lukuisilla uusilla 5G-puhelinmalleilla. OnePlus 8T 5G -puhelimen ennakkomyynti alkoi tänään kaikissa DNA:n myyntikanavissa. Lisäksi ennakkomyynti on käynnistynyt syys–lokakuun aikana Xiaomin Mi 10T 5G- ja Mi 10T Pro 5G -puhelimien sekä Sony Xperia 5 II 5G -puhelimen osalta. Nokia 8.3 5G -puhelimen varsinainen myynti alkoi lokakuun alussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme