Laurea

Elintarviketuotannon käynnistäminen ja laajentaminen alkutuotannossa -infotilaisuuksia Uudellamaalla: Porvoo 13.11.

Jaa

Lähiruokaa Uudeltamaalta-hanke järjestää yhteistyössä Elintarviketurvallisuusviraston kanssa infotilaisuuksia, joihin olet tervetullut kysymään ja keskustelemaan elintarviketuotannon tilamyynnin aloittamisesta tai laajentamisesta, ja siihen liittyvästä valvonnasta ja sääntelystä asiantuntijoiden kanssa. Iltapäivässä on mukana myös yritysrahoituksen asiantuntijoita.

Tilaisuudet on tarkoitettu alueen elintarviketuotantoa käynnistäville tai laajentaville maatiloille ja elintarvikeyrityksille, sekä valvontaviranomaisille ja yritysneuvojille. Infotilaisuudet järjestetään pääosin samansisältöisinä, alueellisten asiantuntijoiden kanssa.

Infotilaisuuksia järjestetään seuraavasti:

6.11.2017 Lohja, klo 13 – 16  Laurea Lohja, Nummentie 6
13.11.2017 Porvoo, klo 13 – 16  Laurea Porvoo, Taidetehtaankatu 1
20.11.2017  Hyvinkää, klo 13 – 16  Hyria Hyvinkää, Uudenmaankatu 249

Ilmoittautumiset viikkoa ennen tilaisuutta. Ilmoittautumislinkki tilaisuuteen sekä tarkempi ohjelma löytyvät Lähiruokaa Uudeltamaalta -hankkeen Facebook-sivuilta.

Lisätietoja:
Lähiruokaa Uudeltamaalta-hanke lahiruoka@laurea.fi tai 09 8868 7976

Lähiruokaa Uudeltamaalta -hanke

Kolmivuotisen kehittämishankkeen tarkoituksena on kasvattaa lähiruoan saatavuutta, lähiruokayritysten kannattavuutta sekä toimijoiden verkostoitumista Uudenmaan alueella.
Lähiruokaa Uudeltamaalta pyrkii tavoittamaan mahdollisimman laajalti erilaiset lähiruokaan liittyvät toimijat Uudenmaan alueelta ja tekee tiivistä yhteistyötä näiden ja valtakunnallisten lähiruokahankkeiden kanssa.

Hanke on Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen Euroopan Maaseudun kehittämisrahastosta myöntämä hanke, jota toteuttavat Laurea-ammattikorkeakoulu Oy ja Hyria Koulutus Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Laurea viestintä:
viestinta@laurea.fi

Tietoja julkaisijasta

Laurea
Laurea
Ratatie 22
01300 Vantaa

09 8868 7150http://www.laurea.fi

Laurea on uutta osaamista tuottava Suomen palkituin ammattikorkeakoulu, jonka toiminnassa opiskelijat ovat keskiössä ja työelämäläheisyys keskeisessä asemassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laurea

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme