Suomen Lontoon instituutti

Emilie Gardberg aloittaa Suomen Lontoon-instituutin johtajana syyskuussa

Jaa

Suomen Lontoon-instituutin tulevaksi johtajaksi on valittu Emilie Gardberg. Hän aloittaa nelivuotisen pestinsä elo–syyskuun vaihteessa, jolloin nykyisen johtajan Pauliina Ståhlbergin kausi päättyy.

Emilie Gardberg
Emilie Gardberg

Emilie Gardberg (s. 1976), MA, toimii Wiurilan kartanon kehitysjohtajana. Aiemmin hän on työskennellyt Turun musiikkijuhlien toiminnanjohtajana ja Turun filharmonisen orkesterin intendenttinä. Syksyn 2017 hän vietti stipendiaattina yhdessä maailman johtavista ajatushautomoista, Wilson Centerissä Washington DC:ssä.  

Gardberg valmistui taiteiden maisteriksi Columbian yliopistosta New Yorkista 2008 ja tätä ennen musiikkipedagogiksi Turun AMK:n Taideakatemiasta. Hän opettaa taidehallintoa ja johtajuutta vierailevana luennoitsijana useissa korkeakouluissa.

Suomen Lontoon-instituutti on suomalaisen kulttuurin ja yhteiskunnan asiantuntija Britanniassa ja Irlannissa. Instituutti tunnistaa muutostekijöitä taiteen, kulttuurin ja yhteiskuntatieteiden kentillä ja rohkaisee uusia näkökulmia nykypäivän ongelmiin.


Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Emilie Gardberg

+358 44 088 3379

emiliegardberg@outlook.com

Tommi Laitio

Suomen Lontoon-instituutin hallituksen puheenjohtaja

+358 50 563 4950

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pauliina Ståhlberg
Johtaja
Suomen Lontoon Instituutti
pauliina.stahlberg@fininst.uk
+44 07711 008792

Kuvat

Emilie Gardberg
Emilie Gardberg
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Suomen Lontoon instituutti
Suomen Lontoon instituutti
Unit 1, 3 York Way
N1C 4AE London

(+44) 020 3764 5090http://www.fininst.uk/

Suomen Lontoon instituutti on Lontoossa sijaitseva yksityinen, voittoa tavoittelematon säätiö. Tehtävämme on tunnistaa yhteiskunnan uudistamiseen vaikuttavia tekijöitä Suomessa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa sekä tukea myönteistä yhteiskunnallista muutosta. Rohkaisemme poikkitieteellistä ja rajoja rikkovaa yhteistyötä luomalla uusia verkostoja ja kumppanuuksia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Lontoon instituutti

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme