Zeroten OyZeroten Oy

Energiajuomien markkinoille uusia brändejä ja tekijöitä

Jaa

Pivox Oy on tuonut markkinoille uudet Belief- ja State-juomat, jotka haastavat perinteiset energiajuomat raikkaudellaan ja Belief myös sokerittomuudellaan. Tuore maahantuontiyritys uskoo hyvinvoinnin trendin vauhdittavan terveellisten virkistysvesien kysyntää. Kuluttajatutkimusten mukaan ihmiset kaipaavat terveellisempiä vaihtoehtoja perinteisten energiajuomien ja kahvin sijaan. Uudet juomat onkin kehitetty aikuiseen makuun vastaamaan sekä urheilijoiden että normaalien kuluttajien tarpeita.

Siim Liivik luottaa Beliefin voimaan.
Siim Liivik luottaa Beliefin voimaan.

– Suomessa on ollut terveellisempien energiajuomien markkinarako. Tuohon tarpeeseen päätimme vastata tuomalla markkinoille uudenlaiset juomat, jotka tehdään luonnollisemmista aineksista, sanoo Pivox Oy:n toimitusjohtaja Lauri Lempinen.

Uudet Belief- ja State-energiajuomat on suunnattu yhtälailla huippu-urheilijoille, tavallisille kuntoilijoille kuin näyttöpäätteen edessä huhkiville.

Beliefin voimaan uskoo esimerkiksi Siim Liivik, musiikkiyhteyksissä Märkä-Simona tunnettu jääkiekkoilija, joka nähdäänkin jatkossa juoman brändilähettiläänä.

-Beliefin viestin voin helposti allekirjoittaa. Brändin arvot tuntuvat omilta ja itse tuotekin on hyvä, maultaan ja virkitysominaisuuksiltaan "soiva peli", sanoo Siim Liivik.

Uskoa ja näkemystä

Belief on perinteisiä energiajuomia luonnollisempi piristymisen lähde, jonka kofeiini on peräisin vihreistä kahvipavuista. Virossa kehitetyssä juomassa ei ole tauriinia tai mitään keinotekoisia aineosia. Juoma on kaloriton eikä se seisällä sokereita tai makeutusaineita, eli kyseessä on virkistysjuoma aikuisempaan makuun.

Tanskalainen State puolestaan on asiantuntijoiden ja huippu-urheilijoiden kanssa kehitetty uudenlainen energiavesi. Se antaa pitkävaikutteista lisäenergiaa isomaltuloosista ja fruktoosista. Staten lähettiläinä maailmalla toimii mm. Valioliigajoukkue Tottenhamin tähtipelaaja Christian Eriksen.

Uusi firma, vanhat tekijät

Pivox Oy perustettiin vuosi sitten Saloon.  Yritys tuo maahan hyvinvointijuomien lisäksi myös mehuja ja muita FMCG-tuotteita. Tuotevalikoima laajentuu lähitulevaisuudessa sekä tuontibrändeillä, että omilla juomilla. 

Maahantuonnin lisäksi Pivox huolehtii tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista. Markkinointitoimistokumppanina Suomessa toimii Zeroten Oy.

Yrityksen perustajilla on useamman vuoden kokemus elintarvikkeiden myynti- ja markkinointitehtävistä Suomessa ja ulkomailla. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Lauri Lempinen
Toimitusjohtaja Pivox Oy
Puh. 044 0709 896
S-posti: lauri.lempinen@pivox.fi

Kuvat

Siim Liivik luottaa Beliefin voimaan.
Siim Liivik luottaa Beliefin voimaan.
Lataa
Siim Liivik luottaa Beliefin voimaan.
Siim Liivik luottaa Beliefin voimaan.
Lataa
Belief virkistysjuoma ei sisällä keinotekoisia aineosia
Belief virkistysjuoma ei sisällä keinotekoisia aineosia
Lataa
Pivox Oy:n Lauri Lempinen ja Siim Liivik, yhteistyökättely
Pivox Oy:n Lauri Lempinen ja Siim Liivik, yhteistyökättely
Lataa
State virkistysvesi
State virkistysvesi
Lataa
State on juoma pitkäkestoisiin urheilusuoritukseen ja virkistymiseen
State on juoma pitkäkestoisiin urheilusuoritukseen ja virkistymiseen
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Zeroten Oy
Zeroten Oy
Malmin Raitti 17 A
00700 Helsinki

http://www.zeroten.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Zeroten Oy

Kotimainen Ole.Fit on ollut jo kaksi vuotta Suomen nopeimmin kasvava kuntosaliketju – konsepti kiinnostaa ulkomaillakin1.2.2019 08:15:00 EETTiedote

Kotimainen kuntosaliyritys Fit Global Oy on kasvanut kahdessa vuodessa kolmen perustajansa ideasta noin kolmenkymmenen toimipaikan Ole.Fit-lisenssikuntosaliketjuksi. Kilpaillulla ja riskialttiilla alalla menestyy, kun tarjoaa kuntosaliyrittäjille kokonaisvaltaisen aloituspaketin ja jatkuvaa tukea sekä omaa päätäntävaltaa, sanoo Fit Globalin hallituksen puheenjohtaja Tomi Peltonen.

Seinäkiipeily kasvoi kaikenikäisten harrastukseksi ja olympialajiksi – Kiipeilyareena avaa boulderointihallin Kalasatamaan17.9.2018 09:37:31 EESTTiedote

Helsingin Salmisaaren Kiipeilyareena on Suomen tunnetuin sisäkiipeilypaikka. Seinäkiipeilyn suosio on kasvanut huomattavasti 2000-luvulla. Tänään kiipeilijöitä voivat olla niin lastenlasten kanssa harrastavat isovanhemmat kuin olympialaisiin tähtäävät nuoret kiipeilijälupaukset. Kiipeilyareena avaa uuden toimipisteen Helsingin Kalasatamaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme