DNA Oyj

Esa Kinnunen DNA:n Connectivity IoT -palvelujen johtoon

Jaa

DNA:n Connectivity IoT -palvelujen vastaavaksi johtajaksi on nimitetty KTM Esa Kinnunen, 50.

Esa Kinnunen
Esa Kinnunen

Ennen DNA:lle siirtymistään Kinnunen on toiminut mm. Euroopan johtavan pilvipalveluintegraattorin Nordcloud Group Oy:n toimitusjohtajana. Hän aloittaa työnsä DNA:n yritysliiketoiminnassa tänään 12.2.2018. Esa Kinnunen raportoi tukku- ja operaattorimyynnin johtajalle Markus Puukille.

"Esalla on vahva kansainvälinen kokemus kehittyneiden pilviteknologiapalvelujen liiketoiminnan kehittämisestä ja näyttöä kasvuliiketoiminnan menestyksellisestä johtamisesta uuden alustatalouden mahdollistamissa kasvumarkkinoissa. IoT-kumppanit ja -asiakkaat edellyttävät kriittisten alustojemme ja DNA Connectivity IoT -palvelujemme turvallista liittämistä osaksi omia IoT-ratkaisujaan. DNA Connectivity IoT -palvelujemme skaalautuvuus ja dynaamisuus luovat edellytyksiä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kasvulle, ja mahdollistavat sekä konkreettisen lisäarvon tuottamisen osana kansallisia ja kansainvälisiä IoT-ekosysteemejä että vakiintuneiden globaalisti johtavien alustojen hyödyntämisen", Markus Puukki kommentoi.

DNA:n modernia matkaviestinverkkoa operoidaan jo kuudella taajuudella ja verkkoteknologioiden peittoa laajennetaan jatkuvasti valtakunnallisesti myös kasvavan IoT-markkinan tarpeet huomioiden. DNA on laajentanut myös kansainvälistä yhteistyötä kumppaneidensa kanssa vahvistaen kyvykkyyttään tarjota jatkossakin IoT-asiakkaille DNA Connectivity IoT-palveluja kansainvälisesti kilpailukykyisesti.

Lisätietoja:

Markus Puukki, johtaja, tukku- ja operaattorimyynti, DNA Oyj, puh. 044 044 2840, markus.puukki@dna.fi

Esa Kinnunen, DNA Connectivity IoT, puh.044 044 7073, esa.kinnunen@dna.fi

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi


Liite: Esa Kinnusen kuva

Kuvat

Esa Kinnunen
Esa Kinnunen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DNA Oyj
DNA Oyj
PL 10
01044 DNA

http://www.dna.fi

DNA Oyj on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yritysten osalta DNA näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä. DNA:n liikevaihto vuonna 2017 oli 886 miljoonaa euroa ja liiketulos 124 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,9 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme