Työeläkeyhtiö Elo

Finanssivalvonnan asiamiehen tehtävä Elossa päättyy

Jaa
Finanssivalvonta on tehnyt 31.5.2022 päätöksen, jonka mukaan 11.12.2020 Elon toimintaa valvomaan asetetun asiamiehen, asianajaja, varatuomari Pekka Jaatisen tehtävä Elossa päättyy 30.6.2022.
Työeläkeyhtiö Elo Espoon Tapiolassa
Työeläkeyhtiö Elo Espoon Tapiolassa

− Olemme toteuttaneet Finanssivalvonnan edellyttämät toimenpiteet hallinto- ja ohjausjärjestelmämme kehittämiseksi. Viimeiset toimenpiteet toteutimme maaliskuussa 2022. Kuluneen kevään aikana valvonnan kolmannessa ja viimeisessä vaiheessa asiamies seurasi tehtyjen toimenpiteiden toimivuutta ja vaikuttavuutta. Yhteistyömme Pekka Jaatisen kanssa on sujunut hyvin, kertoo Elon toimitusjohtaja Carl Pettersson.

– Tässä vaiheessa haluan kiittää koko Elon organisaatiota, hallitusta, hallintoneuvostoa ja asiamiestä, joiden kanssa olemme tehneet kovasti töitä varmistaaksemme, että toimintamallimme ovat Finanssivalvonnan edellyttämällä tasolla, Pettersson toteaa.

– Tästä on hyvä jatkaa entistä vahvempana kohti Elon seuraavaa strategiakautta.

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja Carl Pettersson/haastattelupyynnöt viestintäpäällikkö Hanna Saira, puh. 050 387 5742

Kuvat

Työeläkeyhtiö Elo Espoon Tapiolassa
Työeläkeyhtiö Elo Espoon Tapiolassa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Työeläkeyhtiö Elo
Työeläkeyhtiö Elo
Revontulentie 7
02100 ESPOO

020 703 50http://www.elo.fi

Olemme Elo, suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. Huolehdimme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Hoidamme asiakkaidemme eläkevaroja tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Sijoitusvarat on hyvin hajautettu kansainvälisesti ja eri omaisuusluokkiin. Ne turvaavat eläkkeet ja luovat pohjaa kestäville tuotoille vuosikymmeniksi eteenpäin.

Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Vastaamme noin puolen miljoonan työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä, huolehdimme noin 252 000 eläkkeensaajasta ja noin 28 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Työeläkeyhtiö Elo

Elon suorat kiinteistöt hiilineutraaleiksi vuonna 202716.3.2023 12:26:22 EET | Tiedote

Elo on vuoteen 2027 mennessä kotimaisten suoraan omistamiensa kiinteistöjen energiankäytön osalta hiilineutraali. Elo on keskittynyt toimintansa alusta asti kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen. Kaikki Elon ostama sähkö on jo nyt hiilineutraalia, ja yhtiö siirtyy uusiutuvaan kaukolämpöön vaiheittain lähivuosien aikana. Elo kasvattaa myös kiinteistöjensä omaa energiatuotantoa ja lisää ympäristösertifioitujen kiinteistöjen osuutta. Elon kotimaisten suorien kiinteistöjen arvo on 2,6 miljardia euroa.

Elo effektiverade sin verksamhet för att skapa en mer kundorienterad kultur och för att uppnå tillväxt – placeringsintäkterna 2022 var -3,7 procent17.2.2023 10:01:00 EET | Tiedote

Totalavkastningen på Elos placeringsverksamhet var negativ som en följd av det allmänt försvagade ekonomiska läget, men under årets sista kvartal var avkastningen positiv. Elo förnyade sin styrnings-modell och effektiverade verksamheten genom att svara på förändringarna i verksamhetsmiljön och kundbeteendet. Revideringarna syntes i form av en förbättrad kostnadseffektivitet.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme