Aalto EE

Finva aloittaa CAMS®-sertifikaattiin liittyvän koulutusyhteistyöhön ACAMSin kanssa

Jaa

Koulutus tukee kansainvälisesti tunnettua rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen ehkäisyyn liittyvää CAMS-sertifiointia

Rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen sertifioitujen asiantuntijoiden järjestö ACAMS (Association of Certified Anti-Money Laundering Specialists) käynnistää strategisen koulutushankkeen Aalto University Executive Education -ryhmään kuuluvan finanssialan koulutusyhtiön Finvan kanssa. Kumppanuus tukee talousrikollisuuden torjunnan pohjoismaisten ammattilaisten valmistautumista CAMS®-sertifiointitutkintoon.

CAMS® on johtava rahanpesun ehkäisyyn liittyvä sertifiointi, joka tunnetaan kansainvälisesti niin finanssialalla kuin valvontaviranomaisten ja muidenkin julkisen sektorin toimijoiden keskuudessa. Finva järjestää ensimmäisen CAMS®-sertifiointitutkintoon valmentavan koulutuksensa 19.11.2018.

”Olemme iloisia tästä kumppanuussopimuksesta, jonka myötä saamme arvostetun, liikkeenjohdon koulutuspalveluja tarjoavan Aalto EE -ryhmän mukaan ACAMSin kansainvälisten koulutuskumppanien verkostoon. Teemme tiivistä yhteistyötä Finvan kanssa vahvistaaksemme pohjoismaisten finanssialan ammattilaisten kansainvälistä asiantuntemusta rahanpesuun ja terrorismin rahoituksen ehkäisyyn liittyvissä asioissa”, toteaa ACAMSin Euroopan toimintojen johtaja Angela Salter.

”Rahanpesun ja talousrikosten ehkäisy ovat globaaleja asioita. Kansainvälisesti tunnustettu sertifiointi on paikallisten valvontaviranomaisten tarjoaman koulutuksen ohella erittäin tärkeää ACAMSille ja sen jäsenille kaikkialla maailmassa. Laajennamme edelleen ACAMSin jäsenille tarjottavia palveluja kaikkialla Euroopassa”, Salter toteaa.

”Finanssialan johtavana kouluttajana Suomessa olemme iloisia voidessamme käynnistää globaalisti tunnettuun CAMS®-sertifiointiin valmentavan koulutuksen”, toteaa Finvan liiketoimintajohtaja ja Aalto EE:n digitalisaatioasioista vastaava johtaja Katja Repo.

”Tämä vahvistaa edelleen Finvan alan koulutustarjontaa ja täydentää rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen ehkäisyyn kehitettyjä digitaalisia koulutusratkaisuja. Monet pohjoismaiset finanssialan toimijat käyttävät jo Finvan ratkaisuja estääkseen rahanpesua ja tehostaakseen Tunne asiakkaasi -vaatimuksiin liittyviä prosessejaan. Olemme sitoutuneet tukemaan finanssialan organisaatioita niiden tarpeiden mukaisesti tarjoamalla ajankohtaisia ja innovatiivisia koulutuksia. ”Monet pohjoismaiset finanssialan toimijat käyttävät jo Finvan ratkaisuja estääkseen rahanpesua ja tehostaakseen Tunne asiakkaasi -vaatimuksiin liittyviä prosessejaan. Olemme sitoutuneet tukemaan finanssialan organisaatioita niiden tarpeiden mukaisesti tarjoamalla ajankohtaisia ja innovatiivisia koulutuksia.”

Lisätietoja

Katja Repo
Johtaja, Finva ja digitalisaatio 
Aalto University Executive Education Oy
Puh. 010 837 3766
katja.repo@aaltoee.fi

Ernie Gibble
Puh. (vaihde): +1 630 353 9920
ernie.gibble@adtalem.com

Finva Finanssikoulutus Oy
Finva Finanssikoulutus Oy tarjoaa Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta. Finvalla on useita alalle suunnattuja tutkintoja ja koulutusohjelmia sekä runsaasti ajankohtaista täsmäkoulutusta.

Finva toimii aktiivisesti finanssialan sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa ja osana Aalto University Executive Education -ryhmää pystymme palvelemaan finanssialaa monipuolisesti ja myös kansainvälisesti. Tavoitteenamme on olla finanssialan pohjoismainen osaamiskeskittymä.

Tietoa Association of Certified Anti-Money Laundering Specialists® (ACAMS®) -järjestöstä
ACAMS on osa kansainvälisesti toimivaa Adtalem Global Education -koulutusyhtiötä, jonka pääpaikka on Yhdysvalloissa (NYSE-kaupankäyntitunnus: ATGE). ACAMS auttaa opiskelijoita menestymään, saavuttamaan tavoitteensa ja toimimaan aktiivisesti osana globaalia yhteisöä. ACAMS on alansa suurin kansainvälinen järjestö, jonka tavoitteena on parantaa eri alojen ammattilaisten osaamista rahanpesuun ja talousrikosten torjuntaan liittyvissä asioissa. Vahvojen resurssiensa ansiosta ACAMS kehittää ja terävöittää sitä osaamista, jota työssä menestyminen ja urakehitys edellyttävät. ACAMSin CAMS-sertifiointi on kansainvälisesti tunnetuin sertifiointi rahanpesun ja terrorismin rahoituksen ehkäisyn ammattilaisten keskuudessa. Lisätiedot: acams.org. CAMS®-sertifioinnin voi suorittaa englannin kielen lisäksi arabiaksi, espanjaksi, indonesiaksi, japaniksi, kiinaksi (perinteinen ja yksinkertaistettu), portugaliksi, ranskaksi, saksaksi ja venäjäksi.

Tietoa Adtalem Global Educationista
Adtalem Global Education auttaa opiskelijoita menestymään, saavuttamaan tavoitteensa ja toimimaan aktiivisesti osana globaalia yhteisöä. Adtalem Global Education Inc. (NYSE-kaupankäyntitunnus: ATGE, yhtiö kuuluu S&P MidCap 400 -indeksiin) on johtava globaali koulutusyhtiö ja seuraavien organisaatioiden emoyhtiö: Adtalem Educacional do Brasil, American University of the Caribbean School of Medicine, Association of Certified Anti-Money Laundering Specialists, Becker Professional Education, Carrington College, Chamberlain University, DeVry University ja siihen kuuluva Keller Graduate School of Management, EduPristine, Ross University School of Medicine ja Ross University School of Veterinary Medicine.

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Aalto EE
Aalto EE
Mechelininkatu 3 C
00100 HELSINKI

010 8373700http://www.aaltoee.com

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT).Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta.

Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia Espanjassa, Etelä-Koreassa, Indonesiassa, Iranissa, Kiinassa, Liettuassa, Puolassa, Ruotsissa, Taiwanissa, Tansaniassa, Venäjällä, Vietnamissa, Virossa ja Yhdysvalloissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aalto EE

Aalto EE panostaa elinikäiseen oppimiseen - Nana Salin rakentamaan uusia rahoittajakumppanuuksia19.3.2019 08:45:33 EETTiedote

Aalto University Executive Education Oy laajentaa korkeatasoisen elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia julkisella ja yksityisellä sektorilla vahvistamalla ja kehittämällä uusia rahoitusvaihtoehtoja. Yhä useammin yksilön tai työnantajan oma maksukyky yksin ei mahdollista korkeimman kansainvälisen tason saavuttamista, jolloin rinnakkaisten rahoitusmuotojen rooli on ratkaiseva.

Aalto EE käynnistää Aalto PUBLIC -konseptin julkiseen johtamiseen – painopistealueina ekosysteemit, vaikuttavuus ja talous21.2.2019 11:06:05 EETTiedote

Julkisen sektorin organisaatiot ja niiden johtaminen kohtaavat uusia paineita toimintaympäristön muuttuessa, kilpailun lisääntyessä ja uudenlaisten kumppanuusmallien yleistyessä samalla, kun ikäluokkien pienentymisen myötä resurssiniukkuus lisääntyy entisestään. Ollakseen entistä vahvempi kumppani tässä transformaatiossa Aalto University Executive Education (Aalto EE) käynnisti helmikuussa 2019 uuden Aalto PUBLIC -liiketoimintayksikön.

Mehiläinen valitsi Aalto EE:n kumppanikseen valtakunnalliseen esimiesvalmennusohjelmaan14.12.2018 12:10:10 EETTiedote

Mehiläinen käynnistää valtakunnallisen esimiesvalmennusohjelman tukeakseen esimiesten johtamistaitojen systemaattista kehittämistä koko konsernissa. Aalto University Executive Educationin (Aalto EE) kanssa räätälöitävä valmennusohjelma käynnistetään tammikuussa 2019 ja ensimmäisen vuoden aikana siihen osallistuu yli 500 tulosvastuullista esimiestä eri puolilta Suomea.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme