Suomen museoliitto

FM Petra Havu on valittu Museoliiton toimitusjohtajaksi

Jaa

Suomen museoliiton hallitus on valinnut Museoliitto-konsernin toimitusjohtajaksi FM Petra Havun. Hän aloittaa tehtävässä 1.1.2022.

FM Petra Havu on Museoliiton toimitusjohtaja 1.1.2022 alkaen.
FM Petra Havu on Museoliiton toimitusjohtaja 1.1.2022 alkaen.

Petra Havu siirtyy Museoliiton toimitusjohtajaksi opetus- ja kulttuuriministeriöstä kulttuuriasiainneuvoksen tehtävästä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Suomen Taiteilijaseuran toiminnanjohtajana ja Professoriliiton asiantuntijana. Lisäksi hänellä on laaja kokemus suomalaiselta ja kansainväliseltä taidekentältä.

”Valintaan vaikutti Petra Havun laaja osaaminen edunvalvontatyössä sekä kattavat verkostot museoalalle olennaisiin toimijoihin”, Suomen museoliiton hallituksen puheenjohtaja Pekka Sauri sanoo.

Petra Havu on valmistunut filosofian maisteriksi Helsingin yliopistosta. Pääaineena hän on opiskellut taidehistoriaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hallituksen puheenjohtaja
Pekka Sauri
Suomen museoliitto
p. 0500 433 464
S-posti: pekka@sauri.fi

Kuvat

FM Petra Havu on Museoliiton toimitusjohtaja 1.1.2022 alkaen.
FM Petra Havu on Museoliiton toimitusjohtaja 1.1.2022 alkaen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen museoliitto
Annankatu 16 B 50
00120 HELSINKI

museoliitto(a)museoliitto.fihttp://www.museoliitto.fi

Suomen museoliitto on museoalan keskusjärjestö. Sen 211 yhteisöjäsentä ylläpitävät yli 400 ammattimaisesti hoidettua museokohdetta: kulttuurihistoriallisia museoita, taidemuseoita ja tiedekeskuksia. Museoliitto valvoo museoiden etua, edustaa museoita alan yhteisissä kysymyksissä ja toimii museoiden yhteistyöverkostona.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen museoliitto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme