Vaasan kaupunki - Vasa stad

Haku Kuula-opistoon käynnissä huhtikuussa  

Jaa

Taiteen perusopetusta Vaasassa tarjoavaan Kuula-opistoon on hakuaika uusille oppilaille 30.3.-30.4.

Kuula-opiston hakuaika uusille oppilaille on Vaasassa 30.3.-30.4. ja sivutoimipisteissä Isossakyrössä ja Laihialla 1.-31.5.

Vaasan kaupungin ylläpitämä Kuula-opisto tarjoaa lapsille, nuorille ja myös aikuisille monipuolista opetusta musiikissa ja tanssissa.

- Soitinopintojen lisäksi meillä voi opiskella myös tanssia, laulua tai harrastaa perheen pienimpien kanssa musiikkileikkikoulua, kertoo Kuula-opiston intendentti Bo Lund.

Opetusta annetaan pianossa, kitarassa ja harmonikassa sekä jousisoittimissa (viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso), puupuhaltimissa (huilu, oboe, klarinetti, saksofoni), vaskipuhaltimissa (trumpetti, käyrätorvi, baritonitorvi, pasuuna, tuuba) ja rytmisoittimissa (sähkökitara, sähköbasso, keyboard/piano, rummut, saksofoni, klarinetti). Soitinopintoihin ei ole pääsykokeita.

Opetusta annetaan myös klassisessa ja rytmilaulussa sekä lastentanssissa (4-7-vuotiaille) ja klassisessa baletissa (8-vuotiaasta alkaen).

Musiikkileikkikouluun voi hakea paikkaa 0-6-vuotiaille ja musiikkivalmennukseen 7-8-vuotiaille.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja osoitteessa www.vaasa.fi/kuula-opisto.

Yhteyshenkilöt

intendentti Bo Lund, puh. 0400 430351, bo.lund@edu.vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Håll distans också på sommarn! Kampanj uppmanar ungdomar att ha ett ansvarsfullt slut på skolåret25.5.2020 15:54:30 EESTTiedote

Sommaren står för dörren, och många unga har lust att ge sig ut efter den långa karantänstiden. Även om restriktionerna lindras, är det fortfarande viktigt att vara försiktig och komma ihåg de åtgärder som förhindrar att viruset sprids. Vasa stad och Vasa sjukvårdsdistrikt har denna vecka inlett en kampanj, med vilken de försöker nå 16–20-åringar i alla 13 kommuner inom sjukvårdsdistriktet.

Turvavälitä kesälläkin! Kampanja kehottaa nuoria valmistumaan vastuullisesti25.5.2020 15:54:18 EESTTiedote

Kesä kolkuttaa ovella, ja monen nuoren menojalka vipattaa pitkän karanteeniajan jälkeen. Vaikka rajoituksia lievennetään, on edelleen tärkeää edetä varovasti ja pitää mielessä toimenpiteet viruksen leviämisen estämiseksi. Vaasan kaupunki ja Vaasan sairaanhoitopiiri ovat julkistaneet tällä viikolla kampanjan, jolla pyritään tavoittamaan 16-20-vuotiaat kaikissa sairaanhoitopiirin alueen 13 kunnassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme