ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Haku Vuoden Kokki 2020 -kilpailuun on käynnissä

Jaa

Tule mukaan kilpailemaan ja verkostoitumaan ravintola-alan ruoanlaiton ammattilaisten kanssa. Hakuaika on käynnissä 9.12-19.1.2020. Vuoden Kokki -kilpailun voittaja saa Suomen Messusäätiön myöntämän 10 000 euron apurahan oman ammattitaidon kehittämistä varten sekä paikan Vuoden Kokki Akatemiassa. Lisäksi voittajalla on edessään ikimuistoinen edustusvuosi, jonka aikana voittajalla on mahdollisuus luoda uusia verkostoja ravintola-alan edelläkävijöiden kanssa.

Haku Vuoden Kokki 2020 suomenmestaruuskilpailuun on käynnissä 9.12.2019-19.1.2020.  Kuva: Santeri Stenvall/ELO-säätiö.
Haku Vuoden Kokki 2020 suomenmestaruuskilpailuun on käynnissä 9.12.2019-19.1.2020. Kuva: Santeri Stenvall/ELO-säätiö.

Vuoden Kokki -kilpailu on ravintola-alan ruoanlaiton ammattilaisten suomenmestaruuskilpailu. Vuoden Kokki 2020 -kilpailu käydään Gastro Helsinki -ammattilaistapahtumassa 12.-13.3.2020 Helsingin Messukeskuksessa. Hallitseva Vuoden Kokki 2019 on Mikko Kaukonen, Food Camp Finland, Helsinki.

- Vuoden Kokki -kilpailu on ponnahduslauta, jossa kehität laaja-alaisesti ammattisi vaativia taitoja ja kasvat täyteen potentiaaliisi. Vuoden Kokki 2020 -kilpailun ennakkotehtävässä sinun tulee suunnitella annos ja lähettää suunnittelemasi resepti ja annoskuva lämpimästä pääruoasta. Ennakkotehtävän pakollisia raaka-aineita ovat kananmuna ja jokin Valio Luomu tuoteperheen tuote. Lisäksi saa käyttää annoksessa kasviksia ja Valion juustoja. Työstä resepti, joka on mielikuvaltaan herkullinen ja innovatiivinen. Tartu rohkeasti mahdollisuuteen ja haasta itsesi, kiteyttää kilpailujohtaja Ismo Sipeläinen, Vuoden Kokki 2015 ja keittiömestari ravintola Finnjävel. 

Katso tarkemmat ohjeet ja lisätiedot Vuoden Kokki 2020 -kilpailun hausta:
www.elo-saatio.fi/haku-vk20

Vuoden Kokki -kilpailun vastuullinen järjestäjä Suomessa on ELO-Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö, ELO-säätiö. Vuosittainen kilpailutapahtuma edustusvuodella toteutetaan yhdessä Vuoden Kokki Akatemian ja laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Vuoden Kokki 2020 -kilpailun vahvistettuja pääyhteistyökumppaneita ovat: HKScan Finland Oy, Messukeskus, Metos Oy Ab, Valio Oy, Viking Line Abp ja Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku. Muita yhteistyökumppaneita ovat: Ainoa Winery Oy, Aromi-lehti, Astiavuokraus Oy Jubilee, E.Ahlström Oy, Diversey Suomi Oy, MaRa ry, Meira Oy, MTK ry, NORD-T, Pajunen Oy, Perho Liiketalousopisto, Polar Electro Finland Oy, Ruokatieto Yhdistys ry, SLC ry ja Vitriini-lehti. Vuoden Kokki -kilpailutoiminnan kumppanihaku vuodelle 2020 on käynnissä.


Linkit:

www.vuodenkokki.fi 
Facebook ja Instagram @vuodenkokki #vuodenkokki #ruokakulttuuri

Kuvateksti: Haku Vuoden Kokki 2020 suomenmestaruuskilpailuun on käynnissä 9.12.2019-19.1.2020. 

Kuva: Santeri Stenvall/ELO-säätiö

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Bettina Lindfors
Johtaja
ELO-säätiö
040-9209810
bettina.lindfors@elo-saatio.fi

Kuvat

Haku Vuoden Kokki 2020 suomenmestaruuskilpailuun on käynnissä 9.12.2019-19.1.2020.  Kuva: Santeri Stenvall/ELO-säätiö.
Haku Vuoden Kokki 2020 suomenmestaruuskilpailuun on käynnissä 9.12.2019-19.1.2020. Kuva: Santeri Stenvall/ELO-säätiö.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
Pajuniityntie 11
00320 Helsinki

http://www.elo-saatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Vuoden Kokki, Vuoden Tarjoilija, Bocuse d’Or Academy Finland kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen31.8.2020 09:58:00 EESTTiedote

Tiedote 31.8.2020. ELO-säätiön hallinnoima ravintola-alan kansallinen ja kansainvälinen kilpailutoiminta siirtyy uusille pääjärjestäjille syyskuusta alkaen. Bocuse d’Or kilpailutoiminta siirtyy Bocuse d’Or Academy Finland ry:lle. Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailutoiminnan järjestämisvastuu siirtyy Wihuri Oy Aarnio Metro-tukulle. Sekä Bocuse d’Or että Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen ja nykyisine ammattilais- ja yhteistyökumppaniverkostoineen suunnitelmien ja tavoitteiden mukaisesti.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -finalistit vuodelle 2020 on valittu - seuraa finaalia suorassa lähetyksessä13.3.2020 10:02:19 EETTiedote

Vuoden Kokki ja Tarjoilija 2020 -finalistit julkistettiin Gastro Helsinki -ammattitapahtumassa 12.3. Kahdeksan huippukokkia ja -tarjoilijaa jatkaa finaaliin, joka järjestetään poikkeuksellisesti suurelta yleisöltä suljettuna. Vuoden Kokki ja Tarjoilija 2020 -finaalia voi seurata tänä vuonna suorana Ilta-Sanomien verkkosivuilla Ruokala-osiossa 13.3. klo 10-14.

Kutsu: Ravintola-alan huiput kilpailevat Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija 2020 suomenmestaruudesta Gastro Helsinki – ammattitapahtumassa 12-13.3.202012.3.2020 09:00:00 EETKutsu

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija ravintola-alan suomenmestaruudesta kilpailee 16 kokkia ja 16 tarjoilijaa 12-13.3.2020. Gastro Helsinki -ammattitapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa. Tervetuloa seuraamaan läheltä ravintola-alan ammattilaisten sali- ja keittiötyöskentelyä, jossa niin yksityiskohdat kuin kunniahimo on hiottu huippuunsa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme