ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Haku Vuoden Tarjoilija 2020 -suomenmestaruuskilpailuun on käynnissä!

Jaa
Tule mukaan kilpailemaan ja verkostoitumaan ravintola-alan saliammattilaisten kanssa. Hakuaika on käynnissä 15.10-30.11.2019. Vuoden Tarjoilija 2020 -kilpailun voittaja saa MaRa ry:n Henrik Bitten stipendirahaston myöntämän 10 000 euron apurahan oman ammattitaidon kehittämistä varten. Lisäksi voittajalla on edessään ikimuistoinen edustusvuosi moninaisine tehtävineen ravintola-alan edelläkävijöiden kanssa Suomessa.
Haku Vuoden Tarjoilija 2020 -suomenmestaruuskilpailuun on käynnissä 15.10.-30.11.2019. Aleksi Tuomola/ELO-säätiö.
Haku Vuoden Tarjoilija 2020 -suomenmestaruuskilpailuun on käynnissä 15.10.-30.11.2019. Aleksi Tuomola/ELO-säätiö.

Vuoden Tarjoilija -kilpailu on ravintola-alan saliammattilaisten suomenmestaruuskilpailu. Hallitseva Vuoden Tarjoilija 2019 on Heidi Martikainen ravintola Demo, Helsinki. Vuoden Tarjoilija -kilpailu käydään Gastro Helsinki -ammattilaistapahtumassa 12.-13.3.2020 Helsingin Messukeskuksessa.

- Tartu rohkeasti mahdollisuuteen haastaa itsesi! Vuoden Tarjoilija 2020 -kilpailun ennakkotehtävä koostuu kolmesta osasta: neljän ruokalajin kotimaisen menukokonaisuuden suunnittelu hyödyntäen kilpailun yhteistyökumppaneiden tuotevalikoimia, menukortin teko ja kuvaus sekä sähköinen monivalintatehtävä. Ennakkotehtävä antaa sopivasti haastetta saliammattilaisille, kiteyttää kilpailujohtaja Maria Suihkonen, Vuoden Tarjoilija 2013 ja Krog16 ravintolapäällikkö.

Katso tarkemmat ohjeet ja lisätiedot Vuoden Tarjoilija 2020- kilpailun hausta: www.elo-saatio.fi/haku-vt20

Vuoden Tarjoilija -kilpailun järjestää ELO-Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö, ELO-säätiö, yhdessä laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Vuoden 2020 vahvistettuja pääyhteistyökumppaneita ovat: Messukeskus, Metos Oy Ab, Valio Oy, Viking Line Abp ja Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku. Muita yhteistyökumppaneita ovat: Ainoa Winery Oy, Aromi-lehti, Astiavuokraus Oy Jubilee, E.Ahlström Oy, MaRa ry, Meira Oy, MTK ry, NORD-T, Pajunen Oy, Perho Liiketalousopisto, Polar Electro Finland Oy, SLC ry ja Vitriini-lehti. Vuoden Tarjoilija -kilpailutoiminnan kumppanihaku vuodelle 2020 on käynnissä. 

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Kirsi Yazan
Kehityspäällikkö Vuoden Tarjoilija ja Vuoden Kokki
ELO-säätiö
+358 50 439 3883
kirsi.yazan@elo-saatio.fi

Kuvat

Haku Vuoden Tarjoilija 2020 -suomenmestaruuskilpailuun on käynnissä 15.10.-30.11.2019. Aleksi Tuomola/ELO-säätiö.
Haku Vuoden Tarjoilija 2020 -suomenmestaruuskilpailuun on käynnissä 15.10.-30.11.2019. Aleksi Tuomola/ELO-säätiö.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö
Pajuniityntie 11
00320 Helsinki

http://www.elo-saatio.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta ELO - Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö

Vuoden Kokki, Vuoden Tarjoilija, Bocuse d’Or Academy Finland kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen31.8.2020 09:58:00 EEST | Tiedote

Tiedote 31.8.2020. ELO-säätiön hallinnoima ravintola-alan kansallinen ja kansainvälinen kilpailutoiminta siirtyy uusille pääjärjestäjille syyskuusta alkaen. Bocuse d’Or kilpailutoiminta siirtyy Bocuse d’Or Academy Finland ry:lle. Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailutoiminnan järjestämisvastuu siirtyy Wihuri Oy Aarnio Metro-tukulle. Sekä Bocuse d’Or että Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija kilpailutoiminta jatkuu katkeamattomana uusine pääjärjestäjineen ja nykyisine ammattilais- ja yhteistyökumppaniverkostoineen suunnitelmien ja tavoitteiden mukaisesti.

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -finalistit vuodelle 2020 on valittu - seuraa finaalia suorassa lähetyksessä13.3.2020 10:02:19 EET | Tiedote

Vuoden Kokki ja Tarjoilija 2020 -finalistit julkistettiin Gastro Helsinki -ammattitapahtumassa 12.3. Kahdeksan huippukokkia ja -tarjoilijaa jatkaa finaaliin, joka järjestetään poikkeuksellisesti suurelta yleisöltä suljettuna. Vuoden Kokki ja Tarjoilija 2020 -finaalia voi seurata tänä vuonna suorana Ilta-Sanomien verkkosivuilla Ruokala-osiossa 13.3. klo 10-14.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye