Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Hanasaari avaa jälleen ovensa 1. kesäkuuta

Jaa

Carl Bildt ja Alexander Stubb käynnistävät uuden keskustelusarjan koronakriisistä.

Hanasaaren toimitusjohtaja Gunvor Kronman
Hanasaaren toimitusjohtaja Gunvor Kronman

Hanasaaren tehtävä on edistää Suomen ja Ruotsin välistä yhteistyötä, ja koronaepidemian aikana tämä työ on tärkeämpää kuin koskaan.

”Hanasaaren tehtävä on toimia suomalais-ruotsalaisten keskusteluiden, yhteistyön ja suunnittelun kokoavana voimana. Yhdessä olemme vahvempia”, Hanasaaren toimitusjohtaja Gunvor Kronman toteaa.

Hanasaari järjestää kesäkuussa ajankohtaisia keskusteluja nykytilanteesta.

”Tulemme keskittymään pandemiaan ja sen vaikutuksiin Suomeen ja Ruotsiin. Mitä voimme oppia toisiltamme ja kuinka voimme yhdessä toimia kohdataksemme nykykriisin ja tulevat haasteet parhaalla mahdollisella tavalla”, Kronman toteaa.

2.6. klo 14 järjestettävässä keskustelussa puheenvuoron pitävät entiset pääministerit Carl Bildt ja Alexander Stubb, jotka analysoivat kansainvälistä yhteistyötä koronakriisin aikana. Keskustelu käydään ruotsiksi Zoom-videoviestintäpalvelussa otsikolla Finland och Sverige i koronakrisen – vad hände med det internationella samarbetet? Tilaisuuteen voi ilmoittautua Hanasaaren verkkosivuilla: www.hanaholmen.fi/event  

Sarja jatkuu keskusteluilla, joissa keskitytään tulevaisuuden työelämään, kauppaan ja koulutukseen sekä koronakriisin vaikutuksiin taiteen ja kulttuurin alalla.

Kokoushotelli ja ravintola avaavat ovensa

Hanasaaren ravintola- ja hotellitoiminta käynnistyy myös 1. kesäkuuta. Samalla avataan ovet Suomalais-ruotsalaisen kulttuurirahaston Karin ja Carl Larsson -näyttelyyn Galleriassa.

Kronmanin mukaan tärkeintä juuri nyt on varmistaa, että vierailijat ja työntekijät voivat aina olla Hanasaaressa mahdollisimman turvallisesti.

”Tämä tarkoittaa uusia toimintaohjeita kävijämäärien suhteen, viranomaisohjeiden mukaisten etäisyyksien säilyttämistä sekä koko talon erityisen huolellista siivoamista”, Kronman sanoo.

Lisätietoa: Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, puh. 040 767 7373

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Hanasaaren toimitusjohtaja Gunvor Kronman
Hanasaaren toimitusjohtaja Gunvor Kronman
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme